29-03-2026، 19:56
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-03-2026، 20:10، توسط ابراهیم هادی.)
(29-03-2026، 19:42)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود بر آخوند موردعلاقهم. محترم و بیحاشیهست. عقاید سیاسی درستی نداره اما موقع صحبت دربارهشون به کسی توهینی هم نمیکنه. بسیار باجنبه و باظرفیته و میشه باهاش شوخی کرد. به دل نمیگیره و جدی هم نمیگیره. ترکیب برنده. به امید روزی که روی عباش استیکرای دخترونهی رنگی رنگی بچسبونم. فعلاً.
سلام وقت بخیر
در شروع کلام باید گفت که از حسن ظن سرکار علیه سپاسگزارم
اما آنچه مرا بر این رای راست آورد آن است که احوال آدمیان گه به فراز باشد و گه به فرود
از این رو جمله جوانب را باید بنگری و این کار را بسا نتوان توانست پس سادگی باید گرفت که خداوند خود اسباب فراهم آرد
(29-03-2026، 19:55)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام وقت بخیر
زیاد باهم حرف نزدیم اما چندباری حرف زدیم بااینکه شاید یادتون نیاد بیشتر درباره سریال کره ای حرف زدیم که این جنبه برای من جالب بود
تصورم از شما اینه که برخلاف چیزی که به نظر میاد روحیه ی لطیفی دارید و جزییات براتون خیلی مهمه و ریز بینید
دلتون یه زندگی اروم و ساده با شریک زندگیتون میخواد که بهش تعهد داشته باشید و در کنار هم لذت ببرید
کتاب زیاد می خونید و برای اعتقاداتتون ارزش زیادی قائل هستید (البته خط فکری متفاوتی داریم)
از شعر و فلسفه و روانشناسی و علوم سیاسی و جامعه شناسی خوشتون میاد و کتابهای زیادی هم در این باره خوندید
راستی به نظر میاد کمی حسابگر باشید و روی سپاسهاتون هم حساسید(چون زیاد سپاس نمیدید)
به هرحال موفق باشید
سلام وقت بخیر
از نظر شخصیتی فکر کنم به ریز رفتار ها دقت کنم میگن از کوزه همان برون تراود که در اوست حکایت همینه ا
از نظر زندگی و این حرفا والا الان که به مرحله خواستگاری رسیدم شک کردم:/ خدا نصیب نکنه
فکر نکنم زیاد کتاب خونده باشم اما به این حیطه هایی که گفتین علاقه دارم
حسابگر همون خسیسه؟
ممنون که وقت گذاشتید

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)