امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« تصور ما از کاربران فلشخور »

(29-03-2026، 19:42)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر آخوند موردعلاقه‌م. محترم و بی‌حاشیه‌ست. عقاید سیاسی درستی نداره اما موقع صحبت درباره‌شون به کسی توهینی هم نمی‌کنه. بسیار باجنبه و باظرفیته و می‌شه باهاش شوخی کرد. به دل نمی‌گیره و جدی هم نمی‌گیره. ترکیب برنده. به امید روزی که روی عباش استیکرای دخترونه‌ی رنگی رنگی بچسبونم. فعلاً.

سلام وقت بخیر 
در شروع کلام باید گفت که از حسن ظن سرکار علیه سپاسگزارم 
اما آنچه مرا بر این رای راست آورد آن است که احوال آدمیان گه به فراز باشد و گه به فرود 
از این رو جمله جوانب را باید بنگری و این کار را بسا نتوان توانست پس سادگی باید گرفت که خداوند خود اسباب فراهم آرد

(29-03-2026، 19:55)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام وقت بخیر
زیاد باهم حرف نزدیم اما چندباری حرف زدیم بااینکه شاید یادتون نیاد بیشتر درباره سریال کره ای حرف زدیم که این جنبه برای من جالب بود
تصورم از شما اینه که برخلاف چیزی که به نظر میاد روحیه ی لطیفی دارید و جزییات براتون خیلی مهمه و ریز بینید
دلتون یه زندگی اروم و ساده با شریک زندگیتون میخواد که بهش تعهد داشته باشید و در کنار هم لذت ببرید
کتاب زیاد می خونید و برای اعتقاداتتون ارزش زیادی قائل هستید (البته خط فکری متفاوتی داریم)
از شعر و فلسفه و روانشناسی و علوم سیاسی و جامعه شناسی خوشتون میاد و کتابهای زیادی هم در این باره خوندید
راستی به نظر میاد کمی حسابگر باشید و روی سپاسهاتون هم حساسید(چون زیاد سپاس نمیدید)
به هرحال موفق باشید

سلام وقت بخیر 
از نظر شخصیتی فکر کنم به ریز رفتار ها دقت کنم میگن از کوزه همان برون تراود که در اوست حکایت همینه ا
از نظر زندگی و این حرفا والا الان که به مرحله خواستگاری رسیدم شک کردم:/ خدا نصیب نکنه
 فکر نکنم زیاد کتاب خونده باشم اما به این حیطه هایی که گفتین علاقه دارم 
حسابگر همون خسیسه؟
ممنون که وقت گذاشتید 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa ، sober ، shahid
آگهی
با حضور: @B I N A M 
پاسخ
 سپاس شده توسط Faust ، B I N A M ، shahid
عن دهن اونایی که زورشون اومد یه خط برا ما بنویسن
ما یادمون نمیره :v
پاسخ
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، shahid
چون هیچ ویژگی خوبی ندیدم داخلت چیزی ننوشتم پرفسور 
ولی اصرار میکنی باشه 
توی گذشتت گیر کردی خیلی شدید . از حسرتات از نرسیدن به اون بنده خدا که معروف شد مبتونم شروع کنم تاااا هزاران مثال دیگه بیارم برات .
اصلا به فکر ایندت نیستی 
اصلا به این فکر نیستی که کارهام چه تاثیری روی بقیه داره 
تو دنیای فانتزی خودت داری زندگی میکنی ‌.
البته این که هیچ چی مهم نباشه برات خودش یه سبک زندگیه که نمیشه ازش ایراد گرفت ولی به شرطی که رو جامعه و اطرافت تاثیر منفی نزاری 
ته دلت هیچی نیست ولی چون زیاد فکر نمیکنی به کارات بعضی اوقات اطرافیاتو دلخور میکنی 
پاسخ
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، shahid ، آمین ، B I N A M
من اصلا نمی‌شناسمت بی‌نام. بنظر می‌رسه یه زمانی این‌جا فعال بودی اما اون زمان من این‌جا نبودم.
برات آرزوی موفقیت می‌کنم و این یه خط رو نوشتم که نوشته باشم. ((:
پاسخ
 سپاس شده توسط shahid
آخه وقتی حتی جنسیت و اسم شما رو نمیدونم چه تصوری میتونم راجب شما داشته باشم ک بنویسم؟
ب نظر میاد ک آدم عصبی هستی و اهل دعوا
همین رو میتونم بگم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
پاسخ
 سپاس شده توسط shahid
سینا الکی خوش، اهل حال ،پایه و "به من چه" طور
سینا هیچ برنامه ریزی رو زندگیش یا اوقاتی ک میگذرونه نداره
ب معنای واقعی هرچ بادا باد
چون همچین ورژنی دارم حیلی خوب باهاش کنار میام
مطمعنم اگ همشهری بودیم نان استاپ رو ب "باد" جلو میرفتیم
و هیچکدوممون جلو اون یکی رو نمیگرف✌
ناشناس بگو
پاسخ
 سپاس شده توسط shahid ، B I N A M
(31-03-2026، 15:28)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عن دهن اونایی که زورشون اومد یه خط برا ما بنویسن
ما یادمون نمیره :v

من واسه اینکه دهنم عنی نشه دیگه مجبور شدم یه خط واستون بنویسم Telegh_01

بنظرم میخوره آدم ENFJ باشی
به هر حال موفق باشی  Heart
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
پاسخ
بینام
اسمش هم نمیدونم.
چندبار اومدم بنویسم ولی چیزی به ذهنم نرسید .

تو فلشخور میاد و میره با هیچکس حرف نمیزنه فقط نظرات بقیه رو میخونه و گاهی نظر خودش رو میگه.
گلاً بچه ساکتیه سرش تو لاک خودشه حس میکنم زیادی بیخیالو حواس پرت باشه.

درکل بچه‌ی بی آزاریه و تو دنیای خودشه و به قول امیر چیزی تو دلش نیست.

موفق باشی بی نام .

پاسخ
 سپاس شده توسط B I N A M
(31-03-2026، 17:31)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون هیچ ویژگی خوبی ندیدم داخلت چیزی ننوشتم پرفسور 
ولی اصرار میکنی باشه 
توی گذشتت گیر کردی خیلی شدید . از حسرتات از نرسیدن به اون بنده خدا که معروف شد مبتونم شروع کنم تاااا هزاران مثال دیگه بیارم برات .
اصلا به فکر ایندت نیستی 
اصلا به این فکر نیستی که کارهام چه تاثیری روی بقیه داره 
تو دنیای فانتزی خودت داری زندگی میکنی ‌.
البته این که هیچ چی مهم نباشه برات خودش یه سبک زندگیه که نمیشه ازش ایراد گرفت ولی به شرطی که رو جامعه و اطرافت تاثیر منفی نزاری 
ته دلت هیچی نیست ولی چون زیاد فکر نمیکنی به کارات بعضی اوقات اطرافیاتو دلخور میکنی 

یه سری از حرفایی که گفته شد قابل فکر کردنه و طبیعتاً هر کسی جای پیشرفت داره، ولی یه جاهاییش هم صرفاً برداشت از بیرونه، نه لزوماً واقعیت.

اینکه گذشته‌ای یاد آدم بمونه، به معنی گیر کردن نیست… فقط بخشی از مسیره که پاک نشده.
مهم اینه که کجا وایسادی و داری به کدوم سمت میری.
در نهایت، هیچ‌کدوم از ما کامل نیستیم ولی هیچ‌کدوم هم اون‌قدری که بعضیا تصور می‌کنن محدود نیستیم.
پاسخ
 سپاس شده توسط آمین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
  فلشخور جاییه که...
  دوران کودکـی شما و مدیران فلشخور !
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
  آرشیو امضا و آواتار کاربران ٨____٨

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: