امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاستا کامامبر

#1
پاستا کامامبر 1
سیر: 2 حبه
رزماری تازه: یك شاخه
روغن زیتون: به مقدار لازم
پنیر پارمزان: 100 گرم
اسفناج تازه: 150 گرم
اسپاگتی لوله‌ای: 400 گرم


مواد لازم ادویه‌ها

نمك دریایی
فلفل سیاه
آویشن


این دستور غذا بسیار آسان و پخت آن قطعا برای شما لذت‌بخش است و باعث می‌شود مهمان‌ها فكر كنند كه آشپز ماهری آن را پخته است و خوردن این غذا به یك دور دنیا گشتن می‌ارزد

برای شروع

فر را روی دمای 180درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار داده و پنیر را باز كرده و آماده بگذارید. سیرها را پوست كنده و رنده كنید. برگ‌های رزماری را از شاخه جدا كنید و بشویید. سیرها را روی پنیر باز شده همراه با برگ‌های رزماری ریخته و مقداری روغن زیتون به پنیر اضافه كنید و با انگشت كمی آن‌ها را هم بزنید و سپس پنیر پارمزان را روی آن رنده كنید.

پنیر درست شده را به مدت 25دقیقه درون سینی فر گذاشته تا كاملا طلایی و ذوب شود و در این حین پاستا را آماده كنید. یك قابلمه متوسط را آب كرده و یك پیمانه نمك را همراه با روغن زیتون درون آن بریزید و پس از این‌كه به نقطه جوش رسید پاستا را درون آن ریخته و به مدت 10 دقیقه بگذارید تا كاملا نرم شود. برگ‌های اسفناج را همراه با پاستا درون آب جوش قرار داده تا اسفناج‌ها هم نرم و پخته شوند. سپس هر دوی آن‌ها را چك كرده و اگر به میزان لازم نرم شده بود آن را آبكش كنید. وقت آن رسیده پنیری را كه درست كرده‌اید از درون فر بیرون آورده و برای سرو آماده كنید.

برای سرو

به تعداد نفرات ظرف چیده و پاستاهای آبكش شده را درون هر ظرف بریزید و روی كل پاستاها مقداری فلفل سیاه همراه با آویشن بپاشید و در آخر پنیر آماده شده را روی پاستاها بریزید و از آن لذت ببرید. می‌توانید از این پنیر روی میز برای سرو غذا بگذارید تا اگر لازم بود پنیر بیشتری روی غذا بپاشند. مطمئن باشید اگر كمی از آن را بچشید مقدار بیشتری می‌خواهید.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
  طرز تهیه پاستا با سس ریحان با فرمول خانگی
  |طرز تهیه گراتن پاستا|
  طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
  آموزش تهیه پای پاستا
  ساندويچ هات داگ با سس پاستا مخصوص !
  طرز تهیه و طبخ پاستا با گوشت مرغ
  طرز تهیه کوکوی پاستا
Star پاستا سالادی که چاقتان نمی کند
  پاستا میگو چیلی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان