26-05-2012، 22:04
من به تو نگاه میکردم
و تو به ساعت…
تو قرار داشتی و من بی قراری…

گیتا
و تو به ساعت…
تو قرار داشتی و من بی قراری…

|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
26-05-2012، 22:04
من به تو نگاه میکردم
و تو به ساعت… تو قرار داشتی و من بی قراری… ![]() ![]() ![]()
27-05-2012، 9:14
گلوی آدم را باید گاهی بتراشند تا برای دلتنگی های تازه جا باز شود ، دلتنگی هایی که جایشان نه در دل که در گلوی آدم است ، دلتنگی هایی که میتوانند آدم را خفه کنند
27-05-2012، 12:10
سخـت اســت ...!
تشیــع عشــق بر شانــه هـای فراموشــی ...! و سپــردن دل به قبرستــان جدایی ...! وقتـی میدانــی پنجشنبــه ای نیســت ...! تــا رهگذری بـر بــی کســی هایــت فاتحـــــه بخوانــــــد …...!
27-05-2012، 12:47
سخت است يك رنگ ماندن در دنيايي كه مردمانش براي پر رنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند
![]()
28-05-2012، 19:37
دردهایے هست ڪہ
نمیشود فریادشاטּ ڪرد نمیشود دَرمانشاטּ ڪرد نمیشود بہ ڪسے گفتشاטּ نمے تواטּ بُغضشاטּ ڪرد فقط باید در تنہایے تحمُلشاטּ ڪرد چہ تلخ است واقعیت تنہایے ما . .
29-05-2012، 11:19
کاش بودی سجده گاهم میشدی
کاش بودم خاک پایت میشدم کاش بودی نای پایم میشدی کاش بودم جای پایت میشدم کاش بودی تکیه گاهم میشدی کاش بودم دل خرابت میشدم کاش لایق بودم و میسوختم کاش این آتش نمی افروختم کاش این دوری نبود و دور بود کاش هرگز غم نبود و سور بود کاش وقت آمدن یادم کنی کاش این اشک ها را باور کنی کاش تو بودی و دیگر غم نبود کاش دیگر کاش گفتنها نبود
29-05-2012، 21:29
هَـميشه بـايد کَسـی باشدکــه مــَعنی سه نقطه ی انتهای جملههایت را بفهمد
هَـميشه بـايد کسـی باشد تا بُغضهايت را قبل از لرزیدن چانه ات بفهمد بـايد کسی باشد که وقتي صدایت لرزید بفهمد که اگر سکوت کردی، بفهمد... کسی بـاشد که اگر بهانهگيـر شدی بفهمد کسی بـاشد که اگر سردرد را بهـانه آوردی برای رفتـن و نبودن بفهمد به توجّهش احتياج داری بفهمد که درد داری هميشه بايد کسی باشد
30-05-2012، 8:14
عشقبازی به همین آسانی است...
که دلی را بخری بفروشی مهری شادمانی را حراج کنی رنج ها را تخفیف دهی مهربانی را ارزانی عالم بکنی وبپیچی همه را لای حریر احساس گره عشق به آنها بزنی مشتری هایت را با خود ببری تا لبخند عشقبازی به همین آسانی است...
30-05-2012، 18:35
عِشق یَعنی بَعداَزیه دَعوایِ مُفَصَل اَزرویِ لَجبآزی گوشی روبذاری رویِ سآیلِنت وَبری زیرپَتو
بَعدهَرچَنددَقیقه یک بآرگوشِه ی پَتوروکنآربزنی و زُل بزَنی به سَقف تآببینی نوری اُفتآده روی سَقف یآنه؟
31-05-2012، 12:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 31-05-2012، 12:44، توسط frozen✘girl.)
به سلامتی اون پسری که وقتی تو خیابون نگاهش به یه دختر ناز و خوشکل میفته
بازم سرشو میندازه پایین زیر لب میگه:اگه آخرشم باشی انگشت کوچیکه عشقم هم نیستی . . . به سلامتی اونی که بی کسه،ولی ناکس نیست. . . به سلامتی اونایی که چه عشقشون پیششون باشه چه نباشه چشمشون مثل فانوس دریایی نمی چرخه . . . به سلامتی اون دختری که حاضر زیر بارون خیس بشه ولی سوار ماشین هیچ پسری نشه
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |