امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كروكت سیب زمینی با پاستا و پنیر

#1
مواد لازم برای 4 نفر:


سیب زمینی بزرگ: 6 عدد


پودر پیاز: یک قاشق سوپخوری


ادویه کاری: به دلخواه


نمک: به میزان لازم


جعفری: یک پیمانه ، خرد شده


مواد داخل کروکت:


پنیر گودا یا چدار: 100 گرم


فلفل دلمه‌ای سبز: یک دوم یک فلفل


پاستا پروانه‌ای: 150 گرم


مواد رویه:


آرد سفید: به میزان لازم


تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد


پودر سوخاری: سه چهارم پیمانه


پودر پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه




طرز تهیه:


• سیب زمینی را آب پز کرده پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید تا نرم شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود.


• پودر پیاز ، پودر سیر ، ادویه کاری ، نمک و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده، ورز دهید تا خمیر یک دستی به دست آید.


• از مایه سیب زمینی به اندازه کمی بزرگتر از گردو بردارید و وسط آن را گود کرده یک تکه پنیر و فلفل سبز و یک عدد ماکارونی پاپیونی بگذارید به طوری که نیمی از آن بیرون از ماکت بماند و مانند دم آن شود.


• سپس آن را ابتدا در آرد سفید غلتانده ، بعد در تخم مرغ زده شده فرو برده و در مخلوط پودر سوخاری و پودر پنیر پارمزان به غلتانید.


• برای نیم ساعت در یخچال بگذارید و بعد در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Big Grin غذایی فوق العاده با ترکیب سیب زمینی و شوید.
Video طرز تهیه متفاوت سیب زمینی پرطرفدار (مک‌دونالد)
  سیب زمینی کریسپی رژیمی با فرمول مخصوص
  طرز تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی
  سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
  طرز تهیه پاستا با سس ریحان با فرمول خانگی
  طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خردل
  طرز تهیه گراتن سوسیس و سیب زمینی
  طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر!
  |طرز تهیه گراتن پاستا|

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان