18-11-2013، 15:16
من با تو قهرم جعفر
اشكامو كردم پرپر
نديدم از تو خر تر
من هستم از تو سر تر

( جعفر )
اشكامو كردم پرپر
نديدم از تو خر تر
من هستم از تو سر تر

( جعفر )
|
یه تیکه از متن آهنگی رو که دوست دارین برای نفر قبلیت بنویس. |
||
18-11-2013، 15:16
من با تو قهرم جعفر
اشكامو كردم پرپر نديدم از تو خر تر من هستم از تو سر تر ![]() ![]() ![]() ( جعفر )
18-11-2013، 15:55
(18-11-2013، 15:16)ANL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.( جعفر )نخیر این اصغره اصغر من با تو قهرم فکردی که من خرم فکر نکن که پرپرم خیلی هم از تو سرم (جعفر)اینو جعفر گفت...
18-11-2013، 15:56
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-11-2013، 15:56، توسط Jack Daniel'ѕ.)
آهااااااان راست ميگي . حواسم نبود .
18-11-2013، 16:01
اینجا گود بای پارتیه جعفرهه(3)جعفرههههه (4)
اینجا دختر پسر قاطیه حالا دست این اقا خالیه خانوم شماره بدم غمگینه؟! حالا چرا امشب جعفر غمگینه؟! حالا امشب شدم من پیره همه دارن می دن شماره اصغر چیزی نزده خماره
18-11-2013، 16:05
دل نبند به هر عني ( خطاب به خودم )
فكر نكن كه برتري ( خطاب به قبلي ) خيليا كه از من سرنو و اما الان موندن عقب چون من تنهام خداس پشتم و سختيا رو تو راه كشتم تو متكي به همين باشو دست بزار رو زمين پاشو ( خطاب به قبلي )
18-11-2013، 16:35
(18-11-2013، 16:05)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مسخره ![]()
گل گلخونه ی من...یکی یکدونه ی من...
روی دلتنگی شب پرده بنداز... بی تو بارون نمیاد...همه دنیا قفسه.. توبه من هدیه بده پره پرواز...پره پرواز عارف
18-11-2013، 19:19
متن آهنگ گل گلدون از سیمین غانم
گل گلدونه من شکسته در باد تو بیا تا دلم نکرده فریاد گل شب بو دیگه شب بو نمیده کی گل شب بو رو از شاخه چیده گوشه ی آسمون پر رنگین کمون من مثل تاریکی تو مثل مهتاب اگه باد از سر زلف تو نگذره من میرم گمش میشم تو جنگل خواب گل گلدون من ماه ایوون من از تو تنها شدم چو ماهی از آب گل هر آرزو رفته از رنگ و بو من شدم رودخونه دلم یه مرداب آسمون ابری میشه اما گل خورشید رو شاخه های بید دلش مگییره دره مهتابی میشه
خدایا من دارم میام یه کم بامن مدارا کن
شنیدم گرمه اغوشت اگه میشه منم یه گوشه جاااااا کن دیگه از دنیا بریدیم دلامووووووووون خیلی گرفتههههههه توکجایی که ببینی همه جارو غم گرفته لالا لا لا لالا لالا لالا لالا
18-11-2013، 20:28
بازم دلم گرفته تو این نم نمه بارون...
چشام خیره به نوره چراغه تو خیابون.. خاطرات گذشته منو میکشه آسون... چه حالی داریم امشب به یاد تو منو بارون....... | ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|