02-12-2013، 13:27
رفقا همه دچار دردن
از نظام آباد بگیر تا شمال لندن
مغز در رفته از امیر تتلو
از نظام آباد بگیر تا شمال لندن
مغز در رفته از امیر تتلو
|
یه تیکه از متن آهنگی رو که دوست دارین برای نفر قبلیت بنویس. |
|||||||||||||||||||||||||||||
02-12-2013، 13:27
رفقا همه دچار دردن
از نظام آباد بگیر تا شمال لندن مغز در رفته از امیر تتلو
02-12-2013، 13:36
من ندارم حال مهمونی
فهمیدم چه حالی داره زندونی منو کار پنهونی یه جورایی خودمون آره کرم بودیم ندارم حال خندیدن فهمیدم که باخت داره جنگیدن اهنگ "من" از تتلو...!
02-12-2013، 15:29
همه ی دخترای بندر بانمک خوشگل اند دلبر
یکی شون جا کرده تو قلبم می خونیم اینو حالا با هم قد بلند مو مشکی پوستش برنزه می رقصه بندری کارش درسته ![]() امید جهان
02-12-2013، 19:21
چشمای نازتو واکن
حیف اشکات که بریزه بگو عشقمون همیشه وشه خاطرت عزیزه میدونم برات عزیزه دونه دونه اشکام روگونهامه وقتی تو نباشی ایناباهامه میمیونی توقلبم وسه همیشه فرزاد فرزین ![]()
03-12-2013، 12:20
دود سیگار با یه روح بیمار و عکس دو نفره ما روی دیوار 2,3 روزه بیکار توی خونه بیمار و اشکایی که هی میچیکه روی گیتار
امیر تتلو
03-12-2013، 12:24
دل دیوونم از تو تنها نشونم از توووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
03-12-2013، 12:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-12-2013، 19:11، توسط ×ThundeRBolT×.)
شیشه ی عطرومیشکنم تاشایدازیادم بری
الان که نه امای روز میفهمی که مقصری ازی یارو ![]()
03-12-2013، 13:06
تا تو رو دارم حس می کنم دنیا تو دستامه
وقتی که عشقت مثل نفس همیشه همرامه دیگه باور کن که بودنت تموم دنیامه به تو نزدیک وقتی که تنها زیر بارونم خیلی دلتنگم تو این روزایی که پریشونم چجوری بگم خدا جون از تو ممنونم “ممنونم واسه این زندگی و هوای تازه واسه هر چی که من و یاد تو می ندازه واسه امروز که نمی زاری تموم شه من تو رو دوست دارم بی حد و اندازه” تا تو رو دارم حس می کنم دنیا تو دستامه وقتی که عشقت مثل نفس همیشه همرامه دیگه باور کن که بودنت تموم.دنیامه به تو نزدیک وقتی که تنها زیر بارونم خیلی دلتنگم تو این روزایی که پریشونم چجوری بگم خدا جون از تو ممنونم “ممنونم واسه این زندگی و هوای تازه واسه هر چی که من و یاد تو می ندازه واسه امروز که نمی زاری تموم شه من تو رو دوست دارم بی حد و اندازه”
03-12-2013، 14:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-12-2013، 14:24، توسط ツClas$i☪ J☯ ツ.)
پاشو پاشو کوچولو به دستشویی نگاه کن
با چشمایه کثیفت به ...ت نگاه اون بالا بالا بالا سیفون تابیده بر دستشویی... یه دروازه پایین تر پایینتر از روشویییییییییی نگاه اون دور دورا خرمگسی می پره شاید برایه عمه از...ی که خوردی خبر می برههههههههههههههه ساخته ی بچه های کلاس و رهبریه اهنگ و بیشترین تدارکات...هلن پاک = ) البته من شعرو خلاصه کردم و خیلی جا هاشو ساسنور...مثلا از.....پریدم به د....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عاشق این اهنگم The cut's right on my eye, yeah it hurt, won't lie Still can't see, think I saw you with another guy Fair fight, knocked down, then I got over you Can't fight no more, you knock me out What am I supposed to do?
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|