14-12-2013، 12:43
می خواستی از این وحشی بازیا در نیاری.
|
نظرسنجی: آیا اگه رو در رو ازش عذر خواهی کنم درسته؟به نظر خودم که نه این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
آره | 47 | 56.63% | |
نه | 36 | 43.37% | |
در کل | 83 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
یه لحظه بیاین خیلی برام مهمه ... منم ★★★ CHRISRONALDO ★★★ |
|||||||||||||||||||||||||||||
14-12-2013، 12:43
می خواستی از این وحشی بازیا در نیاری.
15-12-2013، 12:14
ببین چی خوشش میاد براش اونو انجام بده
15-12-2013، 12:34
دوست نشو
![]() ![]() ![]()
15-12-2013، 12:38
نَذآر غرورت نذاره باهاش دوست شی تَمآم سعیتو بکن تا این لعنتی غرورت نذاره راحت نفس عمیق بکش و برو پیشش بگو بیا با هم آشتی کنیم
![]()
16-12-2013، 18:56
به نظر من اگر مقصر اونه اول. تو معذرت خواهی کن چون بخشش از بزرگان است و اینجوری بهش میفهمونی که اون اشتباه کرده
16-12-2013، 19:05
می دونم برات سخته ولی باید یه کادویی یا گلی ببری پیشش ازش معذرت خواهی کنی
![]() ![]()
16-12-2013، 19:46
به نظر من بیشترین تاثیرو پیشنهاد من داره
از چند نفر گنده لاتی که یارو نمیشناستشون بخواه که بیان و سعی کنن یه گوشه جیبشو بزنن. بعد از یذره تهدیدو اذیت خودت عین قهرمانا بپر جلو و ازش دفاع کن. بهشون بگو جوری رفتار کنن انگار دارن بدجوری میزننت. بعدش اونا میرنو تو مثلا کتک خوردی و اونو نجات دادی. الان بهترین وقتیه که بهش از دوستیتون بگی. بگو (ما...ما دوست بودیم مگه نه؟) اونم طبیعتا میادو میگه (اره دوست بودیم) بعد بگو(الانم دوست هستیم؟) اونم میگه (اره) بعد دستتو طرفش دراز کنو بگو (قول میدی تا ابد باهم دوست باشیم؟) بقیشم که خودت میدونی
یه کاری کن اونم بیاد معذرت خواهی کنه!!!!!!!!!دقیقا منظورت از این حرف چیه ما رو هم روشن کن لطفا
![]() یه روز وقتی تو مدرسه تو راه پله وایساده از پشت هلش بده با مخ بیاد پایین بعد فرار کن وقتی اومدن گفتن کسی از دانش اموزا باش صمیمیه بره به خونوادش خبر بده بگو من بعد برو بگو چند روز بعد مامان پسره بهش میگه این امین هم بچه بدی نیستا و بابت قضیه قبلی برو از دلش درار و تو به ارزوت میرسی تازه اونم اومده منت کشی نه تو حال کردی:cool:
16-12-2013، 20:44
بابا اینارو بیخی دیگه چی کار میخوا بکنی ازش عذرخواهیم نکن
![]() ![]() ![]() ![]()
16-12-2013، 20:59
دخمل خوب یه چیزی تو مایه های پسر شجاع و خرس مهربون و خانوم کوچولو و ایناست یا فلسفه دیگه ای داره ؟
![]()
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|