نظرسنجی: آیا اگه رو در رو ازش عذر خواهی کنم درسته؟به نظر خودم که نه
این نظرسنجی بسته شده است.
آره
56.63%
47 56.63%
نه
43.37%
36 43.37%
در کل 83 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یه لحظه بیاین خیلی برام مهمه ... منم ★★★ CHRISRONALDO ★★★

من هر وقت با دوستم تو مدرسه قهر میکردم میومدم تو خونه بهم اس ام اس میدادیم اشتی میکردیم ...ولی از نامه نگاری بهتره ....نامه نگاری یه جوری انگار مسخره بازیه...اس ام اس بهترهHeart
گفت : بزن به سلامتی پت و مت !
گفتم : حتما به خاطره اینکه خنده دار بودن ؟
گفت : نه ، به این خاطر که تا تهش با هم بودن !Heart
 سپاس شده توسط لیونل مسی بهترین 10 دنیا
آگهی
Big GrinBig Grinباز یه سنگ میزدم بهش
توکلت به خدا باشه

که خداوند یار تمامی موجودات است.
گناه اون نیست کناه مامانشه که دو دوست صمیمی رو از هم جدا میکنه اولا دوما اشتباه تو شما هم بوده که شوخی پرتاب سنگو کردین الا شوخی پرتاب سنگ یعنی چهHuh
اگه ناظم مدرسه میدید چیHuh
یه هدیه ی کوچیک براش بخر وازش عذر خواهی کنWink
عشق داغی است و دوست داشتن پخته شدن داغی یک روز سرد می شود ولی آدم پخته هیچ گاه خام نمی شود Heartکوروش کبیر
بهش پیامای زیر میزی بفرست تا اون بفهمه دوست داری اشتی کنی هم اگه معلمتون دید یا نامتونو باز کرد شمارو اشتی بدهBig Grinمن این روشو برای دوستم که 1روز بامن قهر بود ازمایش کردمTongue
اب و اتش دو زیبایی که همیشه درحال جنگ میباشند
                     یه لحظه بیاین خیلی برام مهمه ... منم ★★★ CHRISRONALDO ★★★ 7
UndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided
جالب بود مرســــــــیHeartBig Grin
یه لحظه بیاین خیلی برام مهمه ... منم ★★★ CHRISRONALDO ★★★ 7
(16-12-2013، 21:38)rohamdan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش پیامای زیر میزی بفرست تا اون بفهمه دوست داری اشتی کنی هم اگه معلمتون دید یا نامتونو باز کرد شمارو اشتی بدهBig Grinمن این روشو برای دوستم که 1روز بامن قهر بود ازمایش کردمTongue

ممنون از راهنماییت Heart

(16-12-2013، 21:25)پرنسس گاردنیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه هدیه ی کوچیک براش بخر وازش عذر خواهی کنWink

از راهنمایی شما هم ممنونم Heart

(16-12-2013، 21:22)sara mobarakd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گناه اون نیست کناه مامانشه که دو دوست صمیمی رو از هم جدا میکنه اولا دوما اشتباه تو شما هم بوده که شوخی پرتاب سنگو کردین الا شوخی پرتاب سنگ یعنی چهHuh
اگه ناظم مدرسه میدید چیHuh

باهات موافقم! crying crying crying crying crying crying

(16-12-2013، 20:30)درد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کاری کن اونم بیاد معذرت خواهی کنه!!!!!!!!!دقیقا منظورت از این حرف چیه ما رو هم روشن کن لطفاHuh

یه روز وقتی  تو مدرسه تو راه پله وایساده از پشت هلش بده با مخ بیاد پایین بعد فرار کن وقتی اومدن گفتن کسی از دانش اموزا باش صمیمیه بره به خونوادش خبر بده بگو من بعد برو بگو چند روز بعد مامان پسره بهش میگه این امین هم بچه بدی نیستا و بابت قضیه قبلی برو از دلش درار و تو به ارزوت میرسی تازه اونم اومده منت کشی نه تو حال کردی:cool:

ممنون از راهنماییت Heart
ولی اسم من امیر رضا است نه امین! Undecided

(16-12-2013، 19:46)irenealireza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر من بیشترین تاثیرو پیشنهاد من داره

از چند نفر گنده لاتی که یارو نمیشناستشون بخواه که بیان و سعی کنن یه گوشه جیبشو بزنن. بعد از یذره تهدیدو اذیت خودت عین قهرمانا بپر جلو و ازش دفاع کن. بهشون بگو جوری رفتار کنن انگار دارن بدجوری میزننت. بعدش اونا میرنو تو مثلا کتک خوردی و اونو نجات دادی. الان بهترین وقتیه که بهش از دوستیتون بگی. بگو (ما...ما دوست بودیم مگه نه؟) اونم طبیعتا میادو میگه (اره دوست بودیم) بعد بگو(الانم دوست هستیم؟) اونم میگه (اره) بعد دستتو طرفش دراز کنو بگو (قول میدی تا ابد باهم دوست باشیم؟) بقیشم که خودت میدونی

خیلی ممنونم از راهنماییت Heart Heart Heart

(15-12-2013، 12:38)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَذآر غرورت نذاره باهاش دوست شی تَمآم سعیتو بکن تا این لعنتی غرورت نذاره راحت نفس عمیق بکش و برو پیشش بگو بیا با هم آشتی کنیمBlush

ممنون از راهنماییت Heart

(16-12-2013، 19:05)jaid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می دونم برات سخته ولی باید یه کادویی یا گلی ببری پیشش ازش معذرت خواهی کنیBlush چون واقعا تقصیر تو بودSleepy

موافقم و ممنونم از راهنماییت Heart Heart Heart

(12-12-2013، 21:33)درس خون انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر من دوستى كه قدر ٤ سال دوستى رو نمى دونه و خودش نمى تونه تصميم بگيره و مثه اين بچه ننه ها فقط به حرف مامانش گوش مى ده اصلاً ارزش دوستى دوباره رو نداره
تو هم دارى اشتباه مى كنى

ممنون از راهنماییت Heart
Goodbye Flashkhor...
راستش من هم همون دردیو دارم که تو داری ولی اصن بش اهمیت نمیدم و محلش نمیذارم ولی حس خیلی بدیه!!!!crying
/هرکی پرسپولیسیه و ضد مسیه بده سپاس قشنگه رو!/

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  از کی خیلی بدت میاد؟
  کدام نژاد هستین ؟؟؟؟؟؟؟؟بیاین بگین
  اگه بفهمی نفر قبلیت یه بازیگر خیلی مشهوره چیکار میکنی؟
  بدو بیا واسه نفر قبلیت فال بگیر(خیلی خوبه)
Question به چی معتادی؟! (جدید جدید زوووود بیاین)
  سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید
  سخت ترین تست هوش جهان !!!!!!!!!!!!!!! تصویری . ( خیلی خیلی جالبه )
  بچه هاااا ی بازی رقابتی دخترااا و پسرااای انجمن بیاین ببینیم کدوم گروه برنده میشه؟؟؟؟
  کی بزرگ تره ؟؟؟کی کوچیک تره؟؟؟؟بیاین تو از دستش ندید.2020
Wink شغل ماه تولدتون چیه؟؟؟؟ با یه یاالله بیاین تو

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان