06-07-2012، 10:17
البته فاشیسم هم خوبیهایی دارد مثلا در آن به نژاد پرستی نمی پردازد وبا آنارشیست هماهنگی دارد که باعث میشه جامعه ای متکی بر دولت که امکان فساد آن وجود بیاد نداشته باشه
|
نظرتون راجع به فاشیسم چیست |
||||||||||||||||||||
06-07-2012، 10:17
البته فاشیسم هم خوبیهایی دارد مثلا در آن به نژاد پرستی نمی پردازد وبا آنارشیست هماهنگی دارد که باعث میشه جامعه ای متکی بر دولت که امکان فساد آن وجود بیاد نداشته باشه
06-07-2012، 10:31
.فاشیست حزب ملی گرای ایتالیا بود که هدفش بازگرداندن ایتالیا به دوران باشکوه روم باستان بود.
من کلا با هرچیزی که توش ملی گرایی باشه موافبم
06-07-2012، 11:22
وهمین طور مبارزه با بلشویسم
06-07-2012، 11:24
بله درسته
![]()
06-07-2012، 11:34
درضمن موسولینی سیگار ومشروب استفاده نمی کرد واونهارو قدغن کرده بود.این هم از حسن های اخلاقی حکومتش بود.
06-07-2012، 11:47
نقل قول: موسولینی مردی بود که میشه گفت روحیاتش مثل کوروش بزرگ ما بود (باید گفت کوروش بزرگ نه کبیر چون کبیر عربیه)اینجوری ها هم نبود موسولینی کارهای بد زیادی کرد ولی کوروش اصلا هیچ بدی نکرد.باهمه خوب بود.اون در حد واندازه کوروش نیست. (06-07-2012، 10:17)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از تاپیک منحرف نشیم ! فاشیسم که که طرفدار نژاد پرستی هست و مخالف دمو کراسی و حامی دولت قدرتمند و مسلح است !
06-07-2012، 12:14
فاشیسم طرفدار نژاد پرستی نیست من اصول آنرا مطالعه کردم.فاشیسم هیچ نژادی رو برتر نمی دونه وامکان موفقیت را به همه می دهد.
اما با دموکراسی کاملا مخالفه حق با شماست .اکثر عقاید مخالف دموکراسی قرار دارند. همیشه هم دموکراسی به نفع مردم نیست.
06-07-2012، 14:50
فاشیسم مثل مکتب های دیگه از جمله نازیسم اپیتریالیسم کمونیسم سسیالیسم مشکل داشت
06-07-2012، 14:52
خوبه نظرتون در مورد دموکراسی تقریبا مثل منه
اصولا فاشیست نژاد پرست نیست ملی گرا است والبته هرکسی نمیشه توش رهبر شد و میگن انسان ها لیاقت های مشابه ندارن یعنی همشون لیاقت فرمانروایی را ندارن نازیسم هم همینطور ولی دموکراسی درش به وفور بیشتره و از سوسیالیست هم بهره میگره و نوع جدیدی از سوسیالیست را در خود داره و این باعث پیشرفت اقتصادی المان نازی شد که موسیلینی هیچوقت موفق به دریافت ان نشد
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|