07-07-2012، 11:15
محلول بغض های من
غلیظ تر از آن است که
با چند قطره اشک...
رقیق شود،
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||
07-07-2012، 11:15
محلول بغض های من غلیظ تر از آن است که با چند قطره اشک... رقیق شود،
07-07-2012، 11:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-07-2012، 11:18، توسط frozen✘girl.)
کمبود آرامش...
بایک شب گریه کردن و پکی سیگار حل می شود کمبود خدا... با دلی دست به دعا سایر کمبودها هم علاجی دارند باکمبود عشقت چه کنم...؟
07-07-2012، 11:21
اون لحظــه کــه گفتــــــی :
یکـــی بهتــر از تـــورو پیــــــدا کــردم ؛ یـــــاد اون روزایـــــی افتـــــادم کــه ؛ بــه ۱۰۰ تــا بهتــر از تــو گفتــم : مــن بهــترینـــــــــو دارم ..............!
07-07-2012، 11:22
هميشه به يادت هستم اما شاهدي ندارم جز كوچه پس كوچه هاي خلوت دل ...
07-07-2012، 11:25
باور نمیکردی بخوام راست راستی تنهات بذارم .
رفتی سراغ اونیکه حتی لنگه کفشمم نمیشد !! متاسفم برای خودم برای تحقیر کردن خودم برای بازیچه شدنم . اما غصه نخور دورادور حواسم پیشته ! میدونی و میدونم که فقط به خاطر مایه تیله ات اومده سراغت !! اما با وجود این ارزو میکنم که غصه دار نشی و چشمات گریون نشه .
07-07-2012، 11:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-07-2012، 11:31، توسط frozen✘girl.)
عشق تو شوخی زیبایی بود که خداوند با قلب من کرد ! زیبا بود امّا شوخی بود ! حالا . . . تو بی تقصیری ! خدای تو هم بی تقصیر است ! من تاوان اشتباه خود را پس میدهم . . . ! تمام این تنهایی تاوان """"" جدّی گرفتن آن شوخی """"" است... دیـگـــر نه اشـکـــهایــم را خــواهـی دیــد
نه التـــمـاس هـــایم را و نه احســـاســاتِ ایــن دلِ لـعـنـتـی را… به جـــایِ آن احســـاسی که کُـــشـتـی درخـتـی از غــــرور کـاشـتم…
07-07-2012، 11:49
هر وقت دلتنگ شدی به یاد بیار کسی رو که خیلی دوست داره
هر وقت نا امید شدی به یاد بیار کسی رو که تنها امیدش تویی هر وقت پر از سکوت شدی به یاد بیار کسی رو که به صدات محتاجه
07-07-2012، 11:54
ای که دل بردی زدلدار من ازارش مکن.....
ان کار که او کرده است در کار من در کارش مکن..... ![]()
07-07-2012، 12:44
__♥☆
__☆♥ __♥☆ __☆♥ __♥☆ __☆♥☆♥☆♥ ___♥☆♥☆♥☆ __♥☆……...♥☆ _☆♥……….☆♥ _♥☆………...♥☆ _☆♥……….☆♥ __♥☆…….♥☆ __☆♥☆♥☆♥ ☆♥……….....☆♥ _♥☆………...♥☆ _☆♥…..…...☆♥ __♥☆.....….♥☆ __☆♥……☆♥ ____♥☆..♥☆ _____☆♥ __♥☆♥☆♥☆♥ __☆♥ __♥☆ __☆♥☆♥☆ __♥☆ __☆♥ __♥☆♥☆♥☆♥ چپکی مینویسم چون این کلمه واسم معنایی نداره ! دلم تنگ نیست.... تنها منتظر بارانم تا قطره هایش بهانه ای باشند برای نم ناك بودن لحظه هایم و لطافت احساسم ..... و اثباتی بر بی گناهی چشمانم....
07-07-2012، 14:16
دیوار ها هم عاشق میشوند
اگر قصد ماندن ندارید یادگاری ننویسید !!! | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |