12-03-2014، 19:16
گاهی هرگز نرسیدن بهتر است
مثلا هرگز نرسیدن تو بـــه من

مثلا هرگز نرسیدن تو بـــه من

|
مرکز پخش 3پاس+ ی حرف عاشقونه |
|||||||||||||||||||||||||||||
12-03-2014، 19:16
گاهی هرگز نرسیدن بهتر است
مثلا هرگز نرسیدن تو بـــه من ![]() ![]() ![]()
12-03-2014، 20:48
![]() شب است ... کلنجار میروم با خودم با دلتنگی هایم با قلب له شده ام با غرور شکسته ام سراغش را بگیرم ... نگیرم ... بگیرم ... نگیرم نزدیک صبح است ... دل را به دریا زدم " مشترک مورد نظر در حال مکالمه می باشد "
13-03-2014، 11:09
خدایا
زندگی آسان نمیخواهم کمکم کن تا از مشکلات یک زندگی دشوار به راحتی بگذرم...
به سلامتی اونایی که هزارتا خاطــــــــــــــــرخواه دارن
ولی دلشون گیرِ یه بــــــــــــــــــــــــ ی معرفته ! سلامتی اونایی که خیلی وقتا کم میارن.... اما هیچ وقت برا کسی که دوسش دارن کم نمیذارن.... دستمال خیس آرزوهایم را فشردم همین ۴ قطره چکید زنده باد رفیق با معرفت ! به سلامتی سربازی که بخاطرش میره اما وقتی که بر میگرده میبینه عشقش مادره به سلامتی سیگارم که بهم یاد داد عاقبت سوختن واسه یه نفر ، زیر پا له شدنه !
14-03-2014، 12:34
تنهایـــــــــــــــــ ــــے یعنے...
یـــــــــــــــــ ــــادت باشه وقتـــــــــــــــــ ــــے داری میرے بیرون دستـــــــــــــــــ ــــکشت رو هم ببرے، چـــــــــــــــــ ــــون کسے نیست که دستـــــــــــــــــ ــــت رو تو دستاش بگیره و هـــــــــــــــــ ــــا کنه...!
14-03-2014، 14:26
ﻣﺸـــــــﺘﺮڪ ﻣﻮﺭב ﻧﻈﺮ ﻣـטּ פֿـﺴﺘـﮧ ﺍﻡ
ﺍﺯ ﻃﻌﻨـﮧ ﻫﺎے ﺁלּ ﺻـבﺍے ﺗڪﺮﺍﺭے ! باﻭﺭ ڪـטּ ﺍﮔﺮ פֿـﻮבﺕ ﺑﮕﻮﯾـے ڪـﮧ פֿـﺎﻣﻮﺷـے ﺁﺭﺍﻣﺘﺮ ﺑﺎ פֿـﻮבﻡ ڪﻨﺎﺭ ﻣـے ﺁﯾﻢ
14-03-2014، 14:29
خوب بود
![]()
14-03-2014، 16:43
عزیزم واسه کسی دورویی کن
که حوصله همون یه روتم داشته باشه ![]()
14-03-2014، 16:47
ه سلامتی خودمون که تو پلک زدنامون یاد آدمایی هستیم که بد کردن باهامون
♥♥♥ به سلامتی مشتیا نه وحشیا به سلامتی سربازا نه چتربازا به سلامتی رفقا نه رقبا به سلامتی دلتنگا نه دل سنگا به سلامتی راز دارا نه نازدارا به سلامتی تو دلیا نه رو مخیا به سلامتی ناشیا نه لاشیا ♥♥♥ به سلامتی پسری که ازش پرسیدن چرا ناراحتی؟گفت تاحالا پشت ماشین عروس عشقت بوق زدی؟ ♥♥♥ به سلامتی خودم نه واسه حرفام/واسه اینکه مرهم ندارم واسه دردام
15-03-2014، 18:00
کاش یکی پیدا میشد که وقتی میدید گلوت ابر داره و چشمات بارون ، به جای اینکه بپرسه “چته ؟ چی شده ؟” ؛ بغلت کنه و بگه “گریه کن” …
حتی دوباره لبخند زدن هم دل میخواهد که من دیگر ندارم ! تو را هرگز آرزو نخواهم کرد، هرگــــــــز … چون محال میشوی مثل همه آرزوهایم ! دنیا اونقد کوچیکه که آدمایی رو که ازشون متنفری هر روز میبینی ولی اونقدر بزرگه که اونی که دلت می خواد رو هیچوقت نمیبینی …
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|