10-07-2012، 15:08
روز راخورشیدمیسازد و روزگارراما
ماراقلب زنده نگه میداردو قلب راعشق
پس روزگار را عاشقانه بسازو عشق راعاقلانه
ماراقلب زنده نگه میداردو قلب راعشق
پس روزگار را عاشقانه بسازو عشق راعاقلانه
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
10-07-2012، 15:08
روز راخورشیدمیسازد و روزگارراما
ماراقلب زنده نگه میداردو قلب راعشق پس روزگار را عاشقانه بسازو عشق راعاقلانه
10-07-2012، 15:11
روزگـــــــــآر
نَبودَنــَـــــت را بَرايَم ديـکـتـــِـــــه مي کُنَد وَ نُـمــــــــر ِه ي مَن بآز مي شَودَ صـــِــــــفر ... هَنـــــــوز نَـبودَنــَــــــت رآ يآد نَگـِـرفتـــِـــ
.....خدايا ....
خيلي ها دلمو شکستن ؛ ديگه تحمل ندارم ! شب بيا باهم بريم سراغشون .... من نشونت ميدم ؛ تو ببخششون ... !!! غصه از انجا شروع شد كه خيلي عصباني بود...گفت اگه دوسم داري ثابت كن گفتم چه جوري.تيغ رو برداشت و گفت رگتو بزن گفتم مرگو زندگي دست خداست گفت پس دوستم نداري تيغ رو برداشتم و رگمو زدم وقتي داشتم تو آغوش گرمش جون ميدادم آروم زير لب گفت اگه دوسم داشتي تنهام نميذاشتي
10-07-2012، 15:21
بهــــــــــــــــناز خیلی عــــــــــــــالی بود .
![]() حرف ها و دلتنگی های مرا بی لهجه بخوان.. بخوان که من صدای خسته در بادم.. بخوان که دلتنگ هستم ... دلم برای کسی تنگ است که دل تنگ است … دلم برای کسی تنگ است که طلوع عشق را به قلب من هدیه می دهد … دلم برای کسی تنگ است که با زیبایی کلامش مرا در عشقش غرق می کند … دلم برای کسی تنگ است که تنم آغوشش را می طلبد … دلم برای کسی تنگ است که دستانم دستان پر مهرش را می طلبد … دلم برای کسی تنگ است که سرم شانه هایش را آرزو دارد … دلم برای کسی تنگ است که گوش هایم شنیدن صدایش را حسرت می کشد … دلم برای کسی تنگ است که چشمانم، چشمانش را می طلبد … دلم برای کسی تنگ است که مشامم به دنبال عطر تن اوست … دلم برای کسی تنگ است که اشک هایم را دیده … دلم برای کسی تنگ است که تنهاییم را چشیده … دلم برای کسی تنگ است که سرنوشتش همانند من است … دلم برای کسی تنگ است که دلش همانند دل من است … دلم برای کسی تنگ است که تنهایی اش تنهایی من است … دلم برای کسی تنگ است که مرهم زخم های کهنه است … دلم برای کسی تنگ است که محرم اسرار است … دلم برای کسی تنگ است که راهنمای زندگی است … دلم برای کسی تنگ است که قلب من برای داشتنش صبر می کند … دلم برای کسی تنگ است که دوست نام اوست … دلم برای کسی تنگ است که دل تنگ دل تنگی هایم است … دلم برای کسی تنگ است ...
10-07-2012، 15:22
یک پیاده روی تقریبا خلوت ...یک مرد ، یک زن ، یک زندگی ... خوشبختی و بدبختیشان پای خودشان ...
یک پسر ، یک دختر ، یک رابطه ... پاکی و ناپاکی اش پای خودشان ... یک مرد ، یک مرد ، یک رفاقت ... معرفتو صداقتشان پای خودشان ... و در انتهای پیاده رو ...یک انسان ... یک تنهایی ... یک رنج ... آخرش پای خدا ...
اين هم از يك عمر مستي كردنم, سالها شبنم پرستي كردنم, اي دلم زهر جدايي رابخور, چوب عمري با وفايي رابخور, اي دلم ديدي كه ماتت كردو رفت, خنده اي بر خاطراتت كرد و رفت: من كه گفتم اين بهار افسردني ست: من كه گفتم اين پرستو رفتني ست: آه عجب كاري بدستم داددل, هم شكستو هم شكستم داددل.
زندگی کن و لبخند بزن به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند
10-07-2012، 15:30
روزگـــــــــآر
نَبودَنــَـــــت را بَرايَم ديـکـتـــِـــــه مي کُنَد وَ نُـمــــــــر ِه ي مَن بآز مي شَودَ صـــِــــــفر ... هَنـــــــوز نَـبودَنــَــــــت رآ يآد نَگـِـرفتـــِـــ
10-07-2012، 15:34
چــه پـر جـرأت مـی شـود در بـرابـرت ؛
کـسـی کـه مـی فـهمد : از تـهِ دل دوسـتش داری ... !!!
10-07-2012، 15:43
خیال می کردی قلب من تاب شکستن نداره منتظری بازم دلم پیش دلت کم بیاره مرام من تو عاشقی یکدلی و صداقته وقتی میگم نوکرتم این آخر رفاقته
10-07-2012، 15:46
برای یافتن اقیانوس های جدید باید ساحل را ترک کرد .
این دنیا ، دنیای تغییر است نه تقدیر !!!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |