امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(02-06-2014، 21:15)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 21:11)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 21:10)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیو باد ببرهههه؟
بابا شماها چرا منحرفین؟؟؟

همونایی ک نگرانشی -_-

همینو میگم منحرفین دیگه...! :-D
یه نفر نیس نصف دوستام تهرانن!

منم گفتم همونایی بود ک نگرانشی :|
آگهی
(02-06-2014، 21:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 21:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ok
Urine , who? ._.

ur insecure , don't khow what for

ur turning heads when you walk trough the do-o-o-or

هـار هار هار :| ناک ناک داریرکشنری ^_^ تیکه ای از اولین آهنگ وان دیه ^_^ !!

what makes you beautifull !!

تبریک میگم :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-06-2014، 21:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون تا حالا ندیدمش ...

قشنگه .. آفرین ^_^

کارت درسته ^_^

زیاد کپی نمیکنم !

ترجیح میدم کار خودم باشه ، لطف داری !
 سپاس شده توسط Dead Silence
(02-06-2014، 21:16)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 21:15)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 21:11)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 21:10)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیو باد ببرهههه؟

همونایی ک نگرانشی -_-

ما چن دسته احمق داریم -_-
این از نوع کمیاب و جالبشونه ! :V
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط RedSparrow
؟ -.- knock konck

[همین دیگه آخریشه قول میدمـ:|]
 سپاس شده توسط Magical Girl
Who's there? ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
europe ._.
سرعت من کمه یا گفتگو بالا نمیاد ؟

کُل سایت خوبه فقد گفتگو چرا سُرعتش کمه؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 21
(02-06-2014، 21:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 21:16)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیو باد ببرهههه؟

همونایی ک نگرانشی -_-

تو خیلی وقت پیش نسلت منقرض شده :| -_-
europe,who? ._.

(02-06-2014، 21:21)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 21:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونایی ک نگرانشی -_-

تو خیلی وقت پیش نسلت منقرض شده :| -_-

میگم که ، کمیابی تو . توهم کم مونده بیای پیش خودم :V
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، RedSparrow

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان