(03-06-2014، 11:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعله:|
(03-06-2014، 11:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2014، 11:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آخی ..):
به مسیح میگم برات هر چی دوس دار میخره ..
لیست کن از سرکار اومدنی بیاد بگیره ازت^_^
بمیرم الهی):
هعی من مسیح و تورو نداشتم باس چیکا میکردم ؟ -_-
واقعنی ؟ :| باشه باشه -_- ایشاالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده ._.
پیرشید :| فسیل شید ._.
خدا نکنه (ـ_ـ*)
غصه نخوریا ی وخ(: ...
الان به مسیح میزنگم ..
|
امتیاز موضوع:
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ |
|||||||||||||||||||||||||||||
03-06-2014، 11:14
نقد و بررسی یکی از بهترین بازی های ubisoft
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به رنگ خاکستر، به رنگ نابودى… | نقد و بررسى Watch Dogs
03-06-2014، 11:15
خدافظ
![]()
دوستا کسی می خواد فن تی ام بکس بشه؟؟؟؟؟؟؟
(03-06-2014، 11:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.طبق بردآشتآیی که اَ حـرفـآت داشتم ؛ من یه آدمـ عقده ای و تو جَـو هستمـ با اخلآق سگی ساختگی کهـ ادعـای شاخ بودن دارمـ... تو چجوری یه همچین آدمی رو میخوآی بآهآش بسازی ؟! (=
03-06-2014، 11:16
رضا خفه شو|: ..
سَلـآم مسیح -_- تی ام بکس چیه دیگه>_<؟ از پروفت ورش دار-_-
03-06-2014، 11:17
(03-06-2014، 11:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هیممـ.. مـرضی T__T خوبـ.. آروممـ|: !! نه خوب نه بد :| خنثی :| هیمممـ -ــ- :| تو خوبی ؟! ..
03-06-2014، 11:18
(03-06-2014، 11:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا بیخیال:|
03-06-2014، 11:19
(03-06-2014، 11:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برداشتت کامل اشتباهه :| ! من میسازم با همچین آدمی -_- 3 سال ساختم چند سال دیگه هم روش :| منم خودم میدونم ی دختره تخس و لوس و بی مزه ایم .. ولی هیچوقت هدفم این نبوده که خودمو بخوام برا کسی لوس کنم فاطمه .. هیشکی از دردام خبر نداشته باشه تو که میدونی .. تو که میدونی چ بلاهایی سرم اومده .. فک میکنی من دوست دارم این لوس بازی رو ؟ فک میکنی من دوست دارم هرروز از یکی بپرسم از من خوشش میاد یا نَ ؟ منم عصبی میشم خو .. دست خودم نی . من وقتی برگشتم به احمد گفتم اعتقاداتشو ویرایش کُنه فقد برا اون نگفتم که برا خودمم گفتم :| من امروز ب رضا قول دادم مگه نَ رضا ؟ قرار شُده با رضا بشینیم برگ های اضافی توی اعتقاداتمو پاره کنیم تا بشم ی دُختر دیگه :| از احمد هم معذرت میخوام .. میدونم لوسم .. دستم خودم نی !
03-06-2014، 11:19
(03-06-2014، 11:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چپه شو:| یه لحظه اینجا نبودما:|
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان