امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

بعد از یه عهدی دوباره اومدم.سلام بچه ها.
آگهی
به بعضی از این خرخونا باید گف:
ببین خودتو بترکونی هم آخرش فوقش میشی انیشتن دیگه.
تو زمان حیات ملت بهت فحش میدن که چرا اینقد خر میزنی و باهوشی،
بعد مرگ هم دانشجوها بهت فحش میدن که چرا اینهمه فرمول و اکتشافات داشتی.

------------

فرین نگران نباشUndecided

خوبن ایناTongue
 سپاس شده توسط ERF@N ، F A R ! N
(03-06-2014، 13:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:51)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قرارم ک میزارن:|

یکی منو درک کرد !
بآجنآق ! (:
باجناق نمیشیم:|
من میشم برادر زنت....
تو میشه شوهر خواهرم.....

نترس داش
زنت رو نمیخورم(:
ن بیا بخور:|
رضایت شما رو لازم دارم|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(03-06-2014، 13:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان جرئت داری جلو رو خوده ایمان بگـو مرضیه عاشقته :|||||||||||||||

چرا چرت و پرت میگی ؟ :|

خوب خوشم اومد به اون رای دادم -_-
عرفان دس بچتو بگیر ببر دامپزشک |||: یروز یروز مخاطب خاصش عوض میشه ||: چ خبرته میخوای گــآو داری را بندازی =)))
عاشق مهدی شده پسره شبیه دختراس! خاک تو سرم!
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence
(03-06-2014، 13:00)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو روحتون زود باش رز!

لینکشو بده خب همینجا پ.خ هامو به زور باز میکنم از بس سرعتم افتضاحه
 سپاس شده توسط ERF@N ، F A R ! N
(03-06-2014، 13:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین....
خو چرا عکس گذاشتی که باز بخوای برداری؟

چ بدونم خر شدم crying
همش تقصیر خودمه....
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 102

سپاس شده توسط ERF@N
(03-06-2014، 13:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان جرئت داری جلو رو خوده ایمان بگـو مرضیه عاشقته :|||||||||||||||

چرا چرت و پرت میگی ؟ :|

خوب خوشم اومد به اون رای دادم -_-
عرفان دس بچتو بگیر ببر دامپزشک |||: یروز یروز مخاطب خاصش عوض میشه ||: چ خبرته میخوای گــآو داری را بندازی =)))

تو گمشو عوضی کثفیو >__<

تو برو به همون مهری بده >_< ی زمانی تو مخاطب خاصه من بودی cry girlcry girl
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Magical Girl ، Mr.Robot
(03-06-2014، 13:04)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:59)kasra 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:55)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:54)kasra 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت می کنم/
سکوت بهترین کاره/
جواب آدم های مثل شما رو ندم بهتره اینجوری دعوا پیش نمیاد/

عه توام ؟:|
هنو نیومد :|
Magical Girl

خوب خدا آفریده دیگه کی آفریده؟!

ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ

متوجه حرفت نشدم؟!

اولا ..
ب سوال من با سوال جواب نده ! فقط خواسم نظرتُ بدونم .. اخه تالا با ی شیطان پرست حرف نزدم (:
دوما ؛ شما بری کتاب "دنیای سوفی" رو بخونی جوابتُ میگیری..
بحث فلسفیه و کلی طولانی !

من نمیتونم ی کتاب 600 صفه ای رو برات توضیح بدم
عه :| توام دنیای سوفی خوندی :|
من دیگه نمیخونمش :|
تا کجا خوندی؟نمیدونسم توام کتاب میخونی :>>>
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط RedSparrow
(03-06-2014، 13:01)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز عجب حالی به منو دوستم طوفان داد ما فرار میکردیم اونم دنبالمون بود با سرعت یک ماخ در ثانیه داشتیم میدویدیم هیجان داشت
آرمین داش من دیروز کلاس بودم.
هنزفیری تو گوشم بود نشسته بودم روی صندلی خودمو ولو کرده بودم رو صندلی.
همینجوری به هوا نگا میکردم.دیدم یه گوله پرنده از پشت ساختمون عین چی بال میزنن توده ی عظیم 
قرمز رنگی هم دنبالشون یهویی باد شدیدی اومد.من دویدم تو ساختمون.دخترا طبقه اول بودن پسرا دوم شاید باورت نشه
پسرا داشتن از دخترا فیلم میگرفتن دخترا هم جیغ میزدن.استاده شاگرداشو جمع کرده بود اینور سالن اون ور سالن دنبال کلاس خالی برن توش پناه ببرن.
منم چسبیده بودم به شوفاژ از خنده منفجر شده بودم ((8
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 102
آیا میدانید که بابایه من شبا کولر رو خاموش نمیکنه!
.
.
.
چون من رو پشت بوم میخوابم Smile)
.
.
فقط بعضی وقت ها میاد ۳تا پتو میکشه روم تا نشون بده قدرت دسته کیه! :|

*سلامتی همه باباها *

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان