امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 13:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان جرئت داری جلو رو خوده ایمان بگـو مرضیه عاشقته :|||||||||||||||

چرا چرت و پرت میگی ؟ :|

خوب خوشم اومد به اون رای دادم -_-
عرفان دس بچتو بگیر ببر دامپزشک |||: یروز یروز مخاطب خاصش عوض میشه ||: چ خبرته میخوای گــآو داری را بندازی =)))
عاشق مهدی شده پسره شبیه دختراس! خاک تو سرم!
خــــآک تو سرت =))) بچه رو اینجوری تربیت میکنن =))
 سپاس شده توسط ERF@N ، ×ThundeRBolT× ، Dead Silence
آگهی
(03-06-2014، 13:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان دس بچتو بگیر ببر دامپزشک |||: یروز یروز مخاطب خاصش عوض میشه ||: چ خبرته میخوای گــآو داری را بندازی =)))

تو گمشو عوضی کثفیو >__<

تو برو به همون مهری بده >_< ی زمانی تو مخاطب خاصه من بودی cry girlcry girl

با عموش ارتباط داشته O_o
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence
مرضی پ.خ رسید .. همون پ.خ که جوابتو داده بودما :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N ، Dead Silence
(03-06-2014، 13:04)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نترس داش
زنت رو نمیخورم(:
ن بیا بخور:|
رضایت شما رو لازم دارم|:

هو هو هو :| !

من این وسط باس پارازیت بدم ؟ :|

هیمم من برم ناهار باهم دوست باشید T_T با شُما دوتام -_- !

فعلن زود میام ..

اهورا بشمُر دوباره میخوام رکورد بزنم تو غذا خوردنم .. دفعه پیش یادته چند دقیقه ای خوردم ؟ :|

میخوام کمتر از اون بخورم ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 103
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N
یا خدا بچه ها تعطیل شدن همه ریختن اینجا.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(03-06-2014، 13:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:04)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:59)kasra 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:55)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه توام ؟:|
هنو نیومد :|
Magical Girl

خوب خدا آفریده دیگه کی آفریده؟!

ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ

متوجه حرفت نشدم؟!

اولا ..
ب سوال من با سوال جواب نده ! فقط خواسم نظرتُ بدونم .. اخه تالا با ی شیطان پرست حرف نزدم (:
دوما ؛ شما بری کتاب "دنیای سوفی" رو بخونی جوابتُ میگیری..
بحث فلسفیه و کلی طولانی !

من نمیتونم ی کتاب 600 صفه ای رو برات توضیح بدم
عه :| توام دنیای سوفی خوندی :|
من دیگه نمیخونمش :|
تا کجا خوندی؟نمیدونسم توام کتاب میخونی :>>>
101 صفحه خوندم دیگه نخوندم :|
شر میگف :|
 سپاس شده توسط Magical Girl
دوستان باحال

به خاطر این که مسابقه داشتم و خیلی خستم

فعلن

بای
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(03-06-2014، 13:07)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادرش درست و حسابی نبود باوஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 103
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence ، Mason
(03-06-2014، 13:07)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی .. :|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، Mr.Robot
Magical Girl

سوالت واسم جالب بود واسه همین با سوال جواب دادم/خدا آفریده بعد ول کرده به حال خودش/اون کتابی هم که میگی بدرد خودت میخوره من اراجیف نمی خونم/

ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ

سکوت سرشار از حرف های ناگفته است دوست من

فعلا
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان