26-07-2012، 12:56
ضد مسیح نژاد پرست؟
خوب اون موضوع های مرتبت با این موضوع را بخوان حداقل کمی روشن شوید
|
نظرتون در مورد هیتلر چیه؟ |
|||||||||||||||||||||||||||||
26-07-2012، 12:56
ضد مسیح نژاد پرست؟
26-07-2012، 13:08
جناب شیر خورشید سوار اطلاعات خوبی دارند.حتما مطالعاتی داشتن که می گن هیتلر نژاد پرست یا ضد مسیح بوده!
باید بگم هیچکس در تاریخ اطلاعات نداره و همه اطلاعات دارند!
مثلا من در مورد قرون وسطی اطلاعات دارم ولی فرق الکساندر دوم و اول را نمیدونم(در مورد تاریخ روسیه اطلاعات ندارم)
28-07-2012، 7:39
[size=x-large]عاشقم
29-07-2012، 8:15
(26-07-2012، 9:28)خسن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هیتلر شیطان پرست بوده یا نبوده شیطان پرستان از پرچم هیتلر به عنوان به نماد استفاده می کنند
ولی انصافا هیتلر نمی دونسته که امروز شیطان پرستان از پرچمش استفاده می کنن.
صلیب شکسته قبل هیتلر وشرارت هایش نمادی پاک بود اما پس از هیتلر ممنوع ومنفور شد. به خصوص در فنلاند قبل جنگ جهانی به وفور استفاده می شد.حتی روی اسکادران ها.(البته بعد جنگ جهانی تا به امروز هم فکر کنم استفاده میشه نه؟؟؟) حتی الکساندرا همسر نیکلای نیز صلیب شکسته داشت. ودر باستان هم نماد پاکی وچرخه حیات بود. ولی هیتلر با اون کارهاش دیگه سوابق صلیب شکسته رو از بین برد. (تبلیغات ممنوعه)
30-07-2012، 15:17
درسته
امروزه اگه پرچم صلیب شکسته داشته باشی سریع ننگ شیطان پرستی بهت می زنند
30-07-2012، 15:57
البته ننگ شرارت ونژاد پرستی بیش تر می زنن که بدتر از شیطان پرستیه.
هرکی هم پرچم داس وچکش داشته باشه ننگ کافر بودن بهش می زنن. این هارو تماما غربی ها وصهیون ها باب کردن که فقط خودشون رو خوب جلوه بدن. بین مردم جهان هم فرهنگ سازی شده. یک کلیپی از دیکتاتوری های اعمال شده ضد کمونیستی نیز دارم. اگر این آپارات مسخره بازی تو دانلود در نیاره دانلود می کنم.
31-07-2012، 7:42
در مقابل اگه پرچم امریکا رو داشته باشی
یا مثل غربی ها لباس بپوشی بهت می گن روشن فکر !
31-07-2012، 10:09
اصلا باید این لباس های غربی ها مثل کراوات و... منسوخ بشه.حتی به کمونیست هاهم این لباس ها نفوذ کرد وچاوشسکو,کیم جونگ ایل و... کراوات می زدند.
وامروزه هم غرب با تهاجم فرهنگی به جهان اسلام لباس های شیطان پرستی همچون لباس های جین وعقاید شیطان پرستی رو باب کردن. بین کمونیست ها تنها کسانی که تحت تاثیر لباس ها وشمایل غربی قرار نگرفتن استالین وکیم جونگ ایل بودن. زیرا هیچ وقت کراوات نزدند.کیم جونگ ایل که هیچ وقت کت وشلوار غربی رو نپوشید. استالین هم فقط در جوانی کت وشلوار می پوشید ولی هیچ وقت کراوات نزد وهمیشه دستمال گردن می انداخت.(برای دزدی از بانک های تزار دستمال گردن رو روی صورتش می کشید ودزدی می کرد.دزدی که استالین با حزب از بانکی کردند به حزب کمونیست خیلی کمک کرد) استالین واقعا انقلابی بی نظیر ومرد عمل بود. مثل لنین فقط حرف مفت نمی زد. زمان انقلاب نشریه پرودا رو که نیکلای دوم آثار کمونیستی رو ممنوع کرده بود. استالین با وجود سختی اون رو به دست مردم می رسوند وپنج بار به سیبری تبعید شد که هر بار با دزدیدن سورتمه ای فرار می کرد.یک بار با دزدیدن سورتمه ای از سیبری شرقی تا موطنش گرجستان خودرا رساند. (البته سیبری های نیکلای دوم هتل بود)
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|