این همه بحث های تکراری شما همیشه بحث تکراری شروع می کنید
|
امتیاز موضوع:
نظرتون در مورد هیتلر چیه؟ |
|||||||||||||||||||||||
14-09-2012، 12:24
من هم ازش خوشم می اد و هم بدم می اد و گزینه ازش خوشم می اد رو میزنم
14-09-2012، 19:58
به نظرم هیتلر لیاقت نداشت و یک دیکتاتور بد بود من نمیخواهم به عقاید دیگران توهین کنم ولی شخصا هم بدم میاد هم به بعضی دلایل ازش طرفداری میکنم
14-09-2012، 20:38
ادم بدیه
14-09-2012، 23:05
خوشم نمیاد
10-10-2012، 16:24
دوسش دارم چون علیه روسیه و انگیلیس جنگید
12-10-2012، 18:53
عاشقشم
24-10-2012، 13:53
راستش اونقدرام که همه ازش بدشون میاد من بدم نمیاد(چی گفتم؟)
شما هم اگه جلو چشماتون مادرتون رو میکشتن از یهودیا متنفر نمیشدین؟ به نظر من که حق داشته انتقام بگیره....
25-10-2012، 0:31
هیتلر آدمی بود آلمانی، نژاد پرست.بدقیافه .جنگ افروزویهودی ستیز ووو....که احتمالا به بیماری سادیسم مبتلا بوده ! وخیلی چیزای دیگه
![]() ![]()
هیتلر رو مثل پدرم دوست دارم.
همیشه آرزو داشتم زمان هیتلر زندگی میکردم و میتونستم دستاشو ببوسم.یا حتی یک روزی هیتلر رو تو خوابم ببینم هیتلر فقط یک بار در تاریخ تکرار شد و دیگه کسی مثل هیتلر بوجود نمیاد.هیتلر فرستاده ی خدا برای مبارزه اهریمن قرن بیستم بود. هر چقدرم غربی ها از هیتلر بد بگن بیشتر مهرش به دلم میشینه.چون من واقعیت رو درک کردم خوش به سعادت مردم آلمان و اتریش که رهبر افسانه ای مثل هیتلر داشتن.خوش به حال کسانی که با هیتلر ملاقات کردن. هیتلر خودش رو فدای ملت و کشورش کرد. اگه فقط یک آرزو تو این دنیا داشته باشم اونم اینه که برگردم به زمان هیتلر و اونو از نزدییک ببینم یک سخن از هیتلر هست که تاثیر خاصی بر من گذاشته: امروز بر این باورم که اقدامات من مبنی بر مشیت الهی است.در راه خداوند می جنگم و در برابر یهودی از خود دفاع می کنم. خدا هیتلر رو رحمت کنه.فقط خداست که میتونه اجر هیتلر رو بهش بده
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان