امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تست بسیار جالب برای خواندن ذهن دیگران

6بودBig GrinBig Grin
تست بسیار جالب برای خواندن ذهن دیگران  11
پاسخ
آگهی
(13-03-2012، 20:55)Fariba S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولي عدد انتخابيه من 6 بود !TongueTongueTongueBig GrinBig GrinHuhHuhHuhConfused

عدد من هم 6 بودTongue
پاسخ
من گفتم 7
هروقت دچار عشق دوم شدي دومي را انتخاب كن چون اگه اولي رو دوست داشتي هيچ وقت به عشق دوم دچار نمي شدي
پاسخ
ماله من 8 شد
قدر وقت گر نشناسد دل و کاری نکند بس خجالت که ازاین حاصل ایام برد
پاسخ
به امام زمان من 8 انتخاب کردم

چرته بابا
دوست داشتن راباید ازماهی اموخت که وقتی ازآب جدا میشه میمیره

نه اززنبور که وقتی از یک گل سیرمیشه میره سراغ یک گل دیگه
پاسخ
من که هشت بودددددددددددد
پاسخ
من گفتم 6TongueTongue
پاسخ
هه هه عدد من 11 بودمحققاشون سوسک شدنTongue25r30
بیشترآدماوقتی یک نفرونشونه می گیرن دریغن ازاین که3تاانگشت دیگه شون به سمت خودشون
پاسخ
(13-03-2012، 20:55)Fariba S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولي عدد انتخابيه من 6 بود !TongueTongueTongueBig GrinBig GrinHuhHuhHuhConfused
eyval manam 6 bud khodayish
پاسخ
(13-03-2012، 20:50)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رگرفته از تابناک: بعضا برای همه ما اتفاق افتاده که افراد پیرامون ما ذهن ما را می خوانند و حدسشان درست است.

پیشنهاد می کنیم این مطلب را تا آخر بخوانید و با یکی از جدیدترین پژوهش های علمی آشنا شوید.

لطفا به سوالات زیر به سرعت پاسخ دهید:
نتیجه چیست؟

۲+۲

۴+۴

۸+۸

۱۶+۱۶

خیلی سریع عددی بین ۱۲ تا ۵ انتخاب کنید. انتخاب کردید؟

حالا بروید پایین

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

عدد انتخابی شما ۷ بود؟

این آزمایش توسط یکی از محققان برجسته در زمینه مطالعات ذهنی در امریکا،پرفسور "مک کین" انجام شده.

در این آزمایش با طرح ۴ سوال اول ذهن شما شرطی شده و در هنگام انتخاب عددی بین ۱۲ تا ۵ ابتدا ذهن این دو عدد را جمع می کند یعنی ۱۷ ولی ۱۷ بین دو عدد ۱۲ تا ۵ نیست. ذهن اتوماتیک به عدد ۷ می رسد که از ۵ هم بزرگتر است.

این آزمایش انقلاب بزرگی در آزمایشات رفتاری ذهن نسبت به آموخته های ما از دوران کودکی و اجتماع و آنچیزی که شبانه روز از طریق رسانه ها به ما میرسد ایجاد کرده است.

طبق نتیجه تحقیقات مردم وقتی ذهنشان شرطی شد از انتخاب یا تفکر در جهت دیگر می ترسند و در دراز مدت استقلال فکری هر کس مسائل پیرامونش می شود نه تفکرات واقعی خودش.

دوستان اونايي كه عدد 6 رو انتخاب كردن عين خودم . براي اينه كه ما عدد هارو جمشو از طريق ضرب بدست اورديم خوب شما اگه 12 و 5 رو ضرب كنيد 60 ميشه .ماهم كه ميخواستيم عددمون بين12 و 5 باشه 6 رو انتخاب كرديم نزديك نرين حالت به 60Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

چون شما اعداد رو از طريق ضرب جعمشون رو بدست اوورديد:cool:
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Heart این اتفاقی که برای من افتاد سعی کنید برای شما نیافته{این داستان واقعیه و دردناک}
  سوال برای پسرا چه دختری برای ازدواج مناسبه؟
Heart راه های حرص دادن و اذیت کردن دیگران^_^
Wink راه هایی برای اذیت کردن دیگران^_^
  یه سرگرمی جالب برای همه
Wink خواندن ذهن شما به صورت عدد(ساخت خودم)(جدید)
  *********** نوشته های بسیار زیبا در مورد زندگی ***************
  دیگران شمارا چند ساله تشخیص میدهند ؟
Thumbs Up تست هوش و IQ بسیار جالب (چه قدر باهوشی!؟؟؟)
Rainbow نکات روان شناسی جالب برای داشتن زندگی عالی و موفق !

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان