18-12-2014، 15:50
من یه عشق دارم اونم متکامه 
جمله ای که بهش میگم هم اینه!!! متکای عزیزم ممنون که پیشمی و تکیه گاهمی

جمله ای که بهش میگم هم اینه!!! متکای عزیزم ممنون که پیشمی و تکیه گاهمی

|
یه جمله برای عشقت بنویس ... |
|||||||||||
18-12-2014، 15:50
من یه عشق دارم اونم متکامه
![]() جمله ای که بهش میگم هم اینه!!! متکای عزیزم ممنون که پیشمی و تکیه گاهمی ![]()
18-12-2014، 16:01
وقتی چشای اشکیمو دیدی و بی تفاوت رد شدی آتیشم زدی
![]()
18-12-2014، 16:34
می خواستم تصویر با تو بودن را نقاشی کنم،دیدم فاصله بینمان در ورق جا نمی شود.کمی نزدیکتر بیا می خواهم با تو بودن را حس کنم
. چقدر دلتنگ حضورت هستم.کاش تصویرت نفس می کشید ... . نزدیکی در فاصله نیست در اندیشه است و تو ... اکنون مهمان اندیشه منی . معامله فسخ شد.در قبال دنیا یک تار مویت را می خواستند ... ندادم . نمی دانم چه رابطه ایست بین نبودنت با رنگ ها ، دلتنگ تو که می شوم زندگی ام سیاه می شود ... . بیا حواس تقدیرو پرت کنیم.تو صداش کن من دزدکی فاصله هارو برمیدارم . گرمم کن،به قدر یک آغوش...هوای نبودنت عجیب سرد است . هروقت دلم را خالی میکنم پر میشود از یادت...چه برکتی دارد این مهرت . تو همان شقایق شعر سهرابی،تا تو هستی زندگی باید کرد . از تمام دار دنیا تنها یک چیز دارم،دوستت... . یادت زیباست...ببین اگر خودت بودی چه غوغایی میشد . تو...عزیز خواهی ماند حتی اگر فاصله نگاهت را از من دور کند . اگر نهایت دوست داشتن در قطره باران است من دریا را تقدیمت می کنم . مهربانیت را با دلم پیوند زدم تا از تو دور بودن را احساس نکنم،اما باز دلتنگم . دوست دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
19-12-2014، 14:00
زیبا ترین لحظه ی عمرم در کنار تو
و بد ترین لحظه ی عمرم در انتظار تو
22-12-2014، 22:23
روي نيمكت پارك ميشينم و بهت هيچي نميگم ولي وقتي ازت دور ميشم حس مينم بهترين گفت و گوي عمرمو داشتم(مديوني فك كني خودم نساختم)
![]() ![]()
22-12-2014، 22:38
مهم نیست که حتما شعر یا نثر ادبی بنویسم مهم اینه که دوست دارمfor my love dark heart
22-12-2014، 23:01
من باهات تا اخر راه میمونم
22-12-2014، 23:13
عشق یعنی استخان ویک پلاک سال ها تنهای تنها زیرخاک
![]() ![]()
23-12-2014، 0:11
Kheiliiiii namardiiii
![]() ![]()
23-12-2014، 0:53
عشقی ندارم :/
اگر داشتم دوست دارم (: خخخ
| |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|