امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

⇩از این فکرها نکن⇩

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
⇩از این فکرها نکن⇩ 6    

می بخشم کسانی را که هر چه خواستند
با من
با دلم
با احساسم کردند
و مرا در دور دست خودم رها کردند
و من امروز به پایان خود نزدیکم
پروردگارا به من بیاموز
در این فرصت حیاتم
آهی نکشم
برای کسانی که دلم راشکستند!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
پاسخ
آگهی
Bug 
      ای دل! شدی سنگ صبوری برای همه.همیشه شریک دردهایشان بودی و همنشین دل خرابشان..همیشه لحظه های تنهایشان با تو تقسیم می شد و بغض های گلوگیرشان با گریه بر شانه های تو جاری می شد.  ولی کاش می دانستند درد تو کمتر نیست، حال تو بهتر نیست..کاش می توانستی فریاد زنی که تنهایی درد دارد و چه سخت است..اما ملالی نیست!شاید، شاید قسمتت این بود.درد کشیده باشی تا بفهمی حال دلی را که درد امانش را بریده و بفهمی نگفته هایی را که پشت سنگینی یک بغض پنهان مانده. ********************خدایا تنها مگذار دلی را که هیچکس دردش را نمی فهمد، چرا که خود می دانی چه سخت است تنهایی.
⇩از این فکرها نکن⇩ 6      
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
پاسخ
Video 
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد...تظاهر به بی تفاوتی،تظاهر به بی خیـــــالی،به شادی،به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست...اما . . .چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
         دیـگـران مـیـپـرسـنـد:بـــیـــداری؟آری بـی"دار"م...چرا که اگر "دار"ی داشـتــمیا قالی زندگیم را خود میبافتم...یا زنــدگــیــم را به "دار" می آویـخـتـمو خلاصپــس بــی"دار"بــی "دار"م...
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
            گنجشک میخندید به اینکه چراهرروز بی هیچ پولی برایش دانه می پاشم ،من میگریستم به اینکه حتی اوهم محبت مراازسادگی ام میپندارد
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
یه جایی باید دست آدمارو بکشی و نگهشون داری….صورتشونو میون دستات محکم بگیری و بهشون بگی:“ببین دوست دارم….”        
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
        میگن: بخند تا دنیا به روت بخندهمن که این همه خندیدم............دنیــــــــــــا!!!            پس چی شد؟!             
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
        چی بگم وقتی دیگه حرفی نمونده تو دلم ؟یک غم بزرگیه این روزا مونده رو دلماین روزا عشق و دارن تو کوچه ها دار میزننواسه دل های شکسته دیگه زار نمیزنندیگه غربت واسه من رنگ سیاهی ندارههرکی گفت که عاشقه به قلب من راه ندارهانقدر دروغ شنیدم راست و باور ندارمدیگه روی شونه هام هر سری رو نمیذارم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
        همه زندگیم " درد" است؛ درد...نمی دانم عظمت این کلمه را درک می کنی یا نه؟وقتی می گویم درد،تو به دردی فکر نکن که جسم انسان ممکن است از یک بیماری شدید بکشد...نه؛روحم درد می کند....
⇩از این فکرها نکن⇩ 6        

دل شکسته ام......

آنقدر دلم را شکسته اندکه تمام راه های منتهی به دل خراب شده است چندیست تابلو زده ام کارگران مشغول کارند آهسته برانید نه برای دل شکسته ام برای شما که از زخم دلم زخم بر ندارید  
⇩از این فکرها نکن⇩ 6

بعضی حرفا رو نمیشه گفت باید خورد... ولی بعضی حرفا رو نه می شه گفت نه میشه خورد می مونه سر دل!  میشه دل تنگ! میشه بغض! میشه سکوت! میشه همون وقتی که خودتم نمیدونی چته!
⇩از این فکرها نکن⇩ 6

قلبم یک درمیان میزند،زودنیست؟؟؟دست هرپیرزنی راگرفتم ،گفت:پیرشی مادر...خدایانکنددرجوانی پیرشدم؟؟؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      یه وقتایی خودتو میکشی با زورقرص و میگرن و موزیک. . . یکیو فراموش میکنی یه شبایی هم دو دستی با یادش میکوبی تو سرخودت اونوقت یه چیزی تو وجودت میگه. . . . . .: چاییدی. . . .هنوز دوسش داری!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                    گاهی اوقات دوست دارم زندگیم و مچاله کنمبذارم تو کیف پولم درست کنار اسکناسهای کهنهبعد منتظر بمونم وثانیه شماری کنم تا یکی بیاد جیبم و بزنه!!!!
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
پاسخ
           دلت با من نیستحال و روز خوشی ندارم ، این روزها حس خوبی ندارمقلبم از احساسم شاکیست ، جان خودت بی خیال ،حوصله حرفهایت را ندارمحرفی نزن که بدجور دلم از تو گرفته ، دیگر بس است هر چه تا به حال اشک از چشمانم ریختهشاید تو لایق اشکهایم نیستی ، چشمانم از اشکهایم شاکیست ، تو برایم مثل قبل نیستیآن عطر مهر و محبتهایت که فضای قلبم عاشقانه میکرد را دیگر حس نمیکنم ، وقتی دستهایم را...میگیری آن گرمای همیشگی را احساس نمیکنمنگو احساست به من همچو گذشته است که باور نمیکنم، نگو دوستم داری که درک نمیکنمحال و روز خوشی ندارم ، سر به سر دلم نگذار که طاقت بی محبتی هایت را ندارمقلبم از احساست دلخور است ، دلم گرفته و ابراز محبتهای آن قلب به ظاهر عاشقت بیهوده استبهانه هایت تکراریست ، دیگر قلب شکسته ام ساده و دیوانه نیست ، گرچه هنوز هم خیلی دوستت دارماما دیگر جای تو در کنارم خالی نیستجای تو را غم آمده و پر کرده ، احساسم به عشقت شک کرده ، بودنت مرا آزار میدهد ، حرفهایت اشکم را درمی آورد ،نیا در بستر عشق ، نیا که بیمارم ، طبیبی نیست و من به درد نبودنت دچارماینکه هستی اما تنها مال من نیستی ، اینکه در کنارمی اما به عشق نفسهایم با من همنفس نیستی ،اینکه اینجایی و دلت با من نیست !به درد نبودنت دچارم ….اگر باشی عذاب میکشم ، اگر نباشی تمام دردهای این دنیا را میکشم ، وای که هم بودنت ،هم نبودنت مرا عذاب میدهد ، فکری به حالم کن که عشقت دارد کار دستم میدهدحال و روز خوشی ندارم ، جان خودت بی خیال که دیگر حوصله بهانه هایت را ندارم…
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
پاسخ
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
پنج وارونه چه معنا دارد؟؟!!
 خواهر کوچکم از من پرسید.
من به او خندیدم
کمی آزرده و حیرت زده گفت:
روی دیوارو درختان دیدم
باز هم خندیدم
گفت دیروز خودم دیدم
مهران پسرهمسایه پنج وارونه کشید روی دیوار
انقدر خنده برم داشت که طفلک ترسید
بغلش کردم و بوسیدمش
با خود گفتم:بعدها وقتی غم ....سقف کوتاه دلت را خم کرد
بی گمان میفهمی
پنج وارونه چه معنا دارد!!!!!!        
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
پاسخ
        گاهی وقتها فکر می کردم که همیشه پایان، آدم را به سمت یک آغاز می کشاند ... اما وقتی دلم شکست،وقتی صدای شکستن دلم را شنیدم ... و تا چشم گشودم دیدم، که کوه غرورم پر شده از شکسته های آیینهآینده روشن ... وقتی دیدم چگونه پا روی دلم گذاشتی، از اوجِ غرور به قعرِ دلتنگی سقوط کردم ... وقتی کهبوی خاک خیس و سرمای لطیف، که از درز پنجره سکوتم، گونه دلم را ... نوازش می داد و دل سنگی احساسم...با اولین بارش غربت شکست ... باور کردم که ... همیشه یک پایان انسان را سمت آغازی دیگر نمی کشاند ...گاهی باید پایان را آموخت اما بی آغازی دیگر ... گاهی باید در پایان زندگی کرد و از پشت پنجره پایان به خاطراتگذشته نگریست ... گاهی باید پشت حصارِ حسرت در خاطرات ... زمانی که دستهای دلمان را گره کورِعشق زدیم ... و با تیغ وداع گسلاندیم، غرق شویم... باید پشت پرچین تنهایی نشست و غباردل را با اشک شست ... و باور کرد ... پایان را، بی آغازی دیگر ..!! 
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
پاسخ
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
بی توطوفان زده دشت جنونم،سیل افتاده به خونم  توچسان میگذری غافل ازاندوه درونم  بی من ازکوچه گذر کردی ورفتی،بی من ازشهرسفرکردی ورفتی  قطره ای اشک درخشیدبه چشمان سیاهم  تاخم کوچه به دنبال تولغزید نگاهم،توندیدی  نگهت هیچ نیوفتادبه راهی که گذشتی  چون درخانه ببستم دگرازپای نشستم  گویی یازلزله آمد،گویی یا خانه فروریخت سرمن  بی تومن درهمه شهرغریبم،بی توکس نشنودازاین دل بشکسته صدایی                        برنخیزددگرازمرغک پربسته نوایی  توهمه بودونبودی توهمه شعروسرودی،چه گریزی زبرمن که زکویت نگریزم                      گربمیرم زغم دل باتوهرگزنستیزم  منویک لحظه جدایی نتوانم ،نتوانم ،بی تومن زنده نمانم  هنوزیاتوازیادم نمیره،چراعشق ازدل آدم نمیره ،بنای خلقت آدم ازعشقه                      نمیره هرچی ازیادم ازعشقه منودردجدایی وای برمن ،ازاین عشق خدایی وای برمن کمک کن باز بشکن دونه دونه ،بریزآی اشک نرم و عاشقونه محبت کن دراین آشفته حالی ،نمونه مکتبم ازعشق خالی نصیبم کن که عاشق پیشه باشم به این آشفتگی همیشه باشم بزن باده بهاری تازه ترشم بزن ازکاردنیابی خبرشم بزن تاسیم اخرآی جدایی،هلاکم کن ازاین عشق خدایی          
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
پاسخ
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
             توی این خونه پوسیدم خدایا مگه دیواره اینجادرنداره، چقدرباید تحمل کردبی عشق مگه دنیا دروپیکرنداره، چشام کم سوشدازبس گریه کردم نمیدونم کی ازاین خونه میرم، دارم میپوسموچشم انتظارم ،دارم میمیرموازرونمیرم ،ای سربه راه تر، ای سربه زیرتر، ای گوشه گیرتر، هرلحظه خسته تر، هرلحظه تلختر، هرلحظه پیرتر، دنیای من تویی  دنیا ولی میگن زندون مومنه، آخه چه جوری ازخیرتوبگذرم ،این غیرممکنه، درست ازاولین باری که رفتی ،درست ازاولین باری که مردم ،درست ازآخرین برگی که باختی ،درست ازآخرین دستی که بردم، درست ازروزاول رفته بودی ،همون روزی که من ازدست رفتم ،عزیزم عشق توبن بست من بود، منم تاآخربن بست رفتم
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
پاسخ
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
                آرامش برگ یا آرامش سنگمردجوانی کنار نهر آب نشسته بود و غمگین و افسرده به سطح آب زل زده بود.استادی از آنجا می گذشت. او را دید و متوجه حالت پریشانش شد و کنارش نشست.مرد جوان وقتی استاد را دید بی اختیار گفت: عجیب آشفته ام و همه چیز زندگی ام به هم ریخته است. به شدت نیازمند آرامش هستم و نمی دانم این آرامش را کجا پیدا کنم؟استاد برگی از شاخه افتاده روی زمین را داخل نهر آب انداخت و گفت: به این برگ نگاه کن وقتی داخل آب می افتد خود را به جریان آن می سپارد و با آن می رود.سپس استاد سنگی بزرگ را از کنار جوی آب برداشت و داخل نهر انداخت. سنگ به خاطر سنگینی اش داخل نهر فرو رفت و در عمق آن کنار بقیه سنگ ها قرار گرفت.استاد گفت: این سنگ را هم که دیدی. به خاطر سنگینی اش توانست بر نیروی جریان آب غلبه کند و در عمق نهر قرار گیرد. حال تو به من بگو آیا آرامش سنگ را می خواهی یا آرامش برگ را؟رد جوان مات و متحیر به استاد نگاه کرد و گفت: اما برگ که آرام نیست. او با هر افت و خیز آب نهر بالا و پائین می رود و الان معلوم نیست کجاست لااقل سنگ می داند کجا ایستاده و با وجودی که در بالا و اطرافش آب جریان دارد اما محکم ایستاده و تکان نمی خورد. من آرامش سنگ را ترجیح می دهماستاد لبخندی زد و گفت: پس چرا از جریان های مخالف و ناملایمات جاری زندگی ات می نالی؟اگر آرامش سنگ را برگزیده ای پس تاب ناملایمات را هم داشته باش و محکم هر جایی که هستی آرام و قرار خود را از دست مدهاستاد این را گفت و بلند شد تا برود. مرد جوان که آرام شده بود نفس عمیقی کشید و از جا برخاست و مسافتی با استاد همراه شد.چند دقیقه که گذشت موقع خداحافظیمرد جوان از استاد پرسید: شما اگر جای من بودید آرامش سنگ را انتخاب می کردید یا آرامش برگ را؟استاد لبخندی زد و گفت: من تمام زندگی خودم را با اطمینان به خالق رودخانه هستی و به جریان زندگی سپرده ام و چون می دانم در آغوش رودخانه ای هستم که همه ذرات آن نشان از حضور یار دارد از افت و خیزهایش هرگز دل آشوب نمیشوم و من آرامش برگ را می پسندم 
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
پاسخ
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
             دلم امشب گرفته ..  گاهی وقتا انچنان دلم از خودم میگیره  که فقط دوست دارم نباشم !! زندگی با همه شیرینیاش برای منه تنها از زهر هم تلختر ه . و از مرگ هم ناگوارتر. تنهاییام رو با عشق لحظه ای دنیا عوض نمیکنم. دیگه به سوز دل عادت کردم دیگه به شکستن غرور عادت کردم دیگه به  رفتن به راههای تاریک عادت کردم. خدایا تورو به عدالتت قسم........... به تنهاییت قسم........... دیگه منتظرم نذار ............  خدایا خودت خوب میدونی ازت چی میخوام خودت خوب میدونی که دل کوچیک من طاقت این همه غصه رو نداره. میدونم که میدونی تو این فصل سرد به گرمای وجودت نیاز دارم. تویی تنها پناهگاه امن و همیشگی من خدایا فریادمو میشنوی؟ ضجه زدنامو .. اشک ریختنامو میبینی؟ اره من همون بنده شاد و خندون توام که به این روز افتاده می بینیییییییییییییییییییییی یی؟؟؟؟؟ خواهش می کنممممممممممممم...... تنهام نذار!  بهت احتیاج دارم
⇩از این فکرها نکن⇩ 6
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان