20-04-2016، 15:49

مواد لازم
- خمیر پای یا پاستری برای پای دولایه
- شکر گرانوله 300 گرم
- آرد برنج 3 قاشق سوپخوری
- توت فرنگی ورق شده 360 گرم
- ریواس شیرین نشده تازه یا یخ زده که یخ آن باز شده باشد 420 گرم ورق شده
- خلال ریز پوست پرتقال 1/2 قاشق چایخوری
- پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
- پودر جوز 1/4 قاشق چایخوری
- شکر دانه ریز 60گرم
- پاستری را مطابق دستور آماده کنید و کنار بگذارید. فر را از قبل تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- شکر گرانوله و ارد برنج را در کاسه ی بزرگی مخلوط کنید. توت فرنگی، ریواس، پوست پرتقال، دارچین و جوز را به آن اضافه کنید. آنها را مخلوط کنید تا میوه ها آغشته شوند و سپس به مدت 12 تا 15 دقیقه دست نگه دارید و هر از گاهی آن را هم بزنید یا تا زمانی که از میوه ها شربت تولید شود.
- پاستری را به دو نیمه تقسیم کنید و آن را رول کنید. یکی از پاستری ها را در یک قالب پای 23 سانتی قرار دهید. مخلوط میوه را هم بزنید و آن را به ظرف پای روی پاستری منتقل کنید. نیمه ی دوم پاستری را روی مواد قرار دهید. لبه پاستری ها را با هم جفت کنید و آن را به اندازه دور قالب ببرید. روی پاستری فوقانی را چند برش بزنید، شکر دانه ریز و آب را توسط بُرسی روی آن بمالید. برای اینکه لبه های پای بیش از حد قهوه ای نشود آن بخش را با فویل بپوشانید.
- پای را به مدت 25 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 20 تا 25 دقیقه ی دیگر آن را بپزید تا زمانی که روی آن طلایی شود. پای را روی صفحه فلزی بگذارید تا خنک شود.
- برای: 8 نفر
- وعده: دسر, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : پای و تارت
- مواد لازم : آرد, جوز هندی, خمیر پای, دارچین, ریواس, شکر, میوه
- وعده: دسر, عصرانه