امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

(11-04-2020، 15:25)~bahram king~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها زیر این نغاب داستان های پیداست.
هر چی گفتین درسته من پرهامم.
خیالتون تخت که دعوا درست نمیکنم.
التماسم نمیخورم که بمونم. یک روز محرومیت و بعد خلاص.
هیچ اتفاقی برام نمیفته.
چون مثل یه ادم نا مرعی این ور اون ورم.
من اینجا ادمای باهوشی رو میبینم.
این به من نیرو نمیده.
برای نیرو گرفتن من باید یک لحظه مهسا و سیروان و شقایق رو شبیه خودم کنم و اون موقع میتونم این انجمن رو با خاک یک سان کنم.
یه گندی میزنم که نمیتونین جعمش کنین.
سیروان از سر راه من برو کنار.

شعر جالبی بود
دوباره بنویس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
با عرض معذرت .ببخشید تگ میکنمتون نتم باز...
@m.h.sa
اره مشکی میپوشممممممم
میگم پول ندارم میگی باکس گل بخررررر
اریش در حد ی رژ/:
مامانم نمیزاره/:اقامون گف نزن ):
اون ماجرا رو هم یادت نرهههههههههههه.سنگ تمام Heart
@"**GHAZAL**"
ننن روز اولی زشته(:
چی بگیرمممممممممممم
@"Kind-girl-nafas"
ارهههههههههههه crying crying crying crying نفس جان مجدد تولدت مبارک Heart
فعلا روز خوش تابعددددددددددد
 سپاس شده توسط red_Queen
(11-04-2020، 15:27)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:25)~bahram king~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ اتفاقی برام نمیفته.
این به من نیرو نمیده.
برای نیرو گرفتن من باید یک لحظه مهسا و سیروان و شقایق رو شبیه خودم کنم و اون موقع میتونم این انجمن رو با خاک یک سان کنم.

شعر جالبی بود
دوباره بنویس

خخخخخ لایکی Tongue
(11-04-2020، 15:24)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:19)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:18)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووومممم کدوم؟kaffe2

مدرسه crying cof

هه هه هه فک کردم ممد بت پ.خ داده kaffe2
چیکارت داش؟kaffe2

خخخخخخخخخcof
یادم رفته بود یه تکلیفو بفرستم واس معلمم...پیام داده بود سلاخیم کنه!cof

خخخخ.میخواستی بگی یکی از فامیلامون مرده مراسم داریم حالم بده. Big Grin

crying crying crying crying crying crying
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(11-04-2020، 15:27)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با عرض معذرت .ببخشید تگ میکنمتون نتم باز...
@m.h.sa
اره مشکی میپوشممممممم
میگم پول ندارم میگی باکس گل بخررررر
اریش در حد ی رژ/:
مامانم نمیزاره/:اقامون گف نزن ):
اون ماجرا رو هم یادت نرهههههههههههه.سنگ تمام Heart
@"**GHAZAL**"
ننن روز اولی زشته(:
چی بگیرمممممممممممم
@"Kind-girl-nafas"
ارهههههههههههه crying  crying  crying  crying نفس جان مجدد تولدت مبارک Heart
فعلا روز خوش تابعددددددددددد

خودافیسسسس جوجوییی Big Grin

(11-04-2020، 15:28)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:24)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:19)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:18)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدرسه crying cof

چیکارت داش؟kaffe2

خخخخخخخخخcof

خخخخ.میخواستی بگی یکی از فامیلامون مرده مراسم داریم حالم بده. Big Grin

crying  crying  crying  crying  crying  crying

چرا گریه میکنییییی؟ crying crying crying

هیچ اتفاقی برام نمیفته.
این به من نیرو نمیده.

سلام من
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(11-04-2020، 15:24)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووومممم کدوم؟kaffe2

مدرسه crying cof

چیکارت داش؟kaffe2

خخخخخخخخخcof

مگه من مردم عشقم شمارشو بده اسفالتش کنم kaffe2

قربون تو برم منcof
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(11-04-2020، 15:30)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:24)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدرسه crying cof

چیکارت داش؟kaffe2

خخخخخخخخخcof

مگه من مردم عشقم شمارشو بده اسفالتش کنم kaffe2

قربون تو برم منcof

نرو عزیزدلم Heart
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
من همزمان اینجا و تو اتاقمم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
یا حضرتِ نقاب دار..
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان