امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

@"-HIDDEИ-"
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
آگهی
(11-04-2020، 15:36)~bahram king~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما میتونین با سرکه سوختگیتون رو خونسا کنین.
من توی رمانم اسم همه ی شما رو نوشتم و چاپش کردم.
ولی هنوز دست خودمه.
توش ابروی شمارو بردم.
تا این رمان به دوست ایرانیا نرسیده منو خونسا کنین.
حرفتون پر از بدبختیو فلاکته.

نه بابا Tongue
(11-04-2020، 15:36)~bahram king~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی هنوز دست خودمه.
توش ابروی شمارو بردم.

حاجی وقتی ابرو کسیرو میبری ابرو خودتم میره اینو بدون
(11-04-2020، 15:19)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:18)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:17)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:13)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
خخخخخخِدااااا

یه چیز جال از وقتی شما اومدی دخی داییت انلاین نیست Angel  Angel

هدیه دیروز آن بود درضمن حالش خوب نیست به مهسا گفتم مگه نه؟غمباد گرفته.انشالله شوهرش که دادیم خوب میشه Big Grin

شوهر داره؟

براش یه نقشه هایی کشیدم که ایشالله شوهرش بدم.منتهی یکم از پسره میترسه آخه پسره زیادی گنده دماغه Big Grin

خداروشکر Heart
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

ولی هنوز دست خودمه.
توش ابروی شمارو بردم.

همزمان Mr.Robot و Death note دیدی؟

(11-04-2020، 15:37)~bahram king~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:35)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:31)~bahram king~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم براتون شعر میخونم ابلها؟
رسانه ها به ما میگن یه روزی نویسنده و خواننده و بازیگر میشین ولی نمیشیم..
ما یه مدفوح توی اون دست شویی ها هستیم.
اگه هیچ فضایی تو اسمون نبود الان هیچ زمینی هم نبود.
ما به این چیزا نیاز داریم.
سیروان من وجود ندارم.
تو پول داری خونه زندگی داری حتی پولی که تو بانک داشتی.
خطط رو دارم و در حال کنترله.

Mr.Robot دیدی؟
تلوزین برای من گشت و گزار در نامرعی بودنه.
سالی یک با تلوزیون نمیبینم.

ایییی خود الیوت هم بود همینو میگفت

(11-04-2020، 15:34)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

فقط کامنت خلصه
(11-04-2020، 15:36)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:36)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:31)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:30)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:24)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من مردم عشقم شمارشو بده اسفالتش کنم kaffe2

قربون تو برم منcof

نرو عزیزدلم Heart

Heart  Heart  Heart  Heart

گوگولی خودم  Blush

خوشگل خودم Blush Heart
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(11-04-2020، 15:40)~bahram king~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:38)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی هنوز دست خودمه.
توش ابروی شمارو بردم.

شرکت میلانی منو با اسم دیگه ای صابت کرده.

میلان به دلیل کرونا تعطیل است Tongue Tongue
(11-04-2020، 15:42)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:36)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:36)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:31)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:30)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربون تو برم منcof

نرو عزیزدلم Heart

Heart  Heart  Heart  Heart

گوگولی خودم  Blush

خوشگل خودم Blush  Heart

بانمکم Heart Heart Heart
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
@محمّد !
(11-04-2020، 15:40)~bahram king~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:38)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی هنوز دست خودمه.
توش ابروی شمارو بردم.

شرکت میلانی منو با اسم دیگه ای صابت کرده.

فقط اینتر
زنده باد کوروانورد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان