امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

راس میگه به خانواده نگین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(11-04-2020، 17:13)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:10)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:09)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:06)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:04)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخ
من پره از کانال مدرسع
اخه گفتن نمره مستمر بستگی به عضویت توی کانال داره

از چهارشنبه پاک کردم.
فکر کنم هنوز نفهمیدن هیشکی خبرمو نگرفTelegh_01Telegh_01
سال بعد میخونمTelegh_49
مجازی حال نمیده.فقط مدرسه واقعیcry2cry2
قدرشو ندونستم الان فهمیدم چی بودcry2cry2cry2

(11-04-2020، 17:05)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خراب کاری کردین یا حرفایی که میزنه کس دیگه نمیزنه؟

اووووووم فکر کنم جفتشBg6

از خانواده کمک بخوایین مخصوصا تو اون خرابکاری

Bg6قبلا بهتون گفتم خانواده خیر
من هیچیمو ب اونا نمیگم/:

چرا خانواده خیر؟!

بابام ک بفهمه پخخخخ پخخخخ دفه اولم نیس.اینم ماجرا داره/:
مامانم ک اصن ادمه حرف زدن نیس.داد بیداد میکنه /:
من ترجیح میدم با دوستام دربارش حرف بزنم(:
(11-04-2020، 17:08)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:05)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:03)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 16:55)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 16:52)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختره خواننده بوده مسلمون شده  اما اینا به هم وصل شدن اینو با هم خوندن؟
با توکل به قرآن داره مخشو میزنه -___-

دختره شوهر کرده لامصب Angel
با چه سرعتی شکست عشقی خوردم

عزیزوم عیبی نداره 

Bl8
اینم از اولین بستنی سال ۹۹ Telegh_36
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(11-04-2020، 17:13)Hediyee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:12)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:11)Hediyee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:09)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:08)Hediyee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:-)

سلام آبجی خوشگلمممممم خوبییییی؟ Heart

الهي قربونت برم عزيزم تو خوبيييي؟

میسی عیشقمممممم.چیکارا میکنی جوجوییی من Big Grin  Tongue

خواهش خواهري.زندگي.تو چي؟

علافی.هدیه میگم مهمونیارو میخوای چیکا کنی.اردشیرخان تو رو اگه عروس خودش نکرد Big Grin
هووووممم kaffe2
(11-04-2020، 17:15)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:13)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:10)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:09)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:06)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چهارشنبه پاک کردم.
سال بعد میخونمTelegh_49

اووووووم فکر کنم جفتشBg6

من هیچیمو ب اونا نمیگم/:

چرا خانواده خیر؟!

خواهر یا برادر ؟
(11-04-2020، 17:16)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:13)Hediyee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:12)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:11)Hediyee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:09)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آبجی خوشگلمممممم خوبییییی؟ Heart

الهي قربونت برم عزيزم تو خوبيييي؟

میسی عیشقمممممم.چیکارا میکنی جوجوییی من Big Grin  Tongue

خواهش خواهري.زندگي.تو چي؟

علافی.هدیه میگم مهمونیارو میخوای چیکا کنی.اردشیرخان تو رو اگه عروس خودش نکرد Big Grin

نگوووو.دارمان ترسناکه اييييييي.زبونتو گاز بگيرo_O
عاشقتم خواهری
@"Anahidd"
زندگیمییی آجی Heart
(11-04-2020، 17:15)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چهارشنبه پاک کردم.
سال بعد میخونمTelegh_49

اووووووم فکر کنم جفتشBg6

من هیچیمو ب اونا نمیگم/:

چرا خانواده خیر؟!

اشتباه می کنید اینا برای مرافبت از شماست در ضمن شان خانواده تون رو بین غریبه ها پایین نیارید خوب نیست
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@m.h.sa
هشت سالشه خواهرم(:
(((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان