امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

(11-04-2020، 18:32)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:30)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:05)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 16:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 16:53)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
یه سر به تاپیک زیر بزن. داشتم رمانتو میخوندم بعضی جاهاش بجای وقف، با کسره میخوندم. بعد دو سه جمله که معنیش جور در نمومد میفهمیدم باید استوپ میکردم اونجاش !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=236854

اخ اره حق داری...تند تند تایپ میکنم زیاد به علامتا توجهی ندارم
حتما میخونمش..
مرسی(((:
حالا چطوری مینویسم به نظرت؟
تا حالا رمان نخوندم. واسه همین نمیتونم نظر بدم!
دو هزار تا رمان خوده این :-| صاحب نظریه در این عرصه

من بهش نظرمو گفتم اما در کل علائم نگارشی مهمن
خیلی متنو قشنگ تر می کنن
بالاخره اشکال داره اما از اون حالت اولش بهتر شده
فکر کنم قبل پست کردن یه ادیت باید کرد
من وقتشو ندارم وگرنه براش می زدم

نه من ملیکا نیستم که...اشتب شده فک کنم Big Grin

می خونم نظرمو میگم بهت ولی نباید ناراحت شی .-.
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Medusa ، ρσєѕɪ
آگهی
کم نیس بنظرتون  Big Grin
این همه مواد ضدعفونی کننده دست
حالا این نصفشه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/20200411-195955.jpg
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، ρσєѕɪ
(11-04-2020، 18:33)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:32)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:30)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 17:05)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 16:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ اره حق داری...تند تند تایپ میکنم زیاد به علامتا توجهی ندارم
حتما میخونمش..
مرسی(((:
حالا چطوری مینویسم به نظرت؟
تا حالا رمان نخوندم. واسه همین نمیتونم نظر بدم!
دو هزار تا رمان خوده این :-| صاحب نظریه در این عرصه

من بهش نظرمو گفتم اما در کل علائم نگارشی مهمن
خیلی متنو قشنگ تر می کنن
بالاخره اشکال داره اما از اون حالت اولش بهتر شده
فکر کنم قبل پست کردن یه ادیت باید کرد
من وقتشو ندارم وگرنه براش می زدم

نه من ملیکا نیستم که...اشتب شده فک کنم Big Grin

می خونم نظرمو میگم بهت ولی نباید ناراحت شی .-.

مرسی((:
نه ناراحتی چرا ^^
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober
(11-04-2020، 18:32)Anahiddd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی کمک کنه

بابا خروج رو بزن
نوشته ورد کلیک کن اسمه و رمزه اکانته قبلی رو وار کن تمام
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
@"SHAGHAYEGH-MIRR"

اومد 49
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa ، red_Queen
(11-04-2020، 18:31)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ƒalleη
بلوبری من*-*

سلام جیگر :*
چه خبرا ؟
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober
(11-04-2020، 18:34)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:31)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ƒalleη
بلوبری من*-*

سلام جیگر :*
چه خبرا ؟

خبری نیست
خواب بودم تا الان .-.
 سپاس شده توسط Medusa
(11-04-2020، 18:34)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"SHAGHAYEGH-MIRR"

اومد  49
عزیزمممممممممم Heart
داره میرههه Sad اومدم از یچیزی مطمئن بشم Sad
(11-04-2020، 18:34)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم نیس بنظرتون  Big Grin
این همه مواد ضدعفونی کننده دست
حالا این نصفشه

http://dl.akskhor.ir/uploads1/20200411-195955.jpg

چندتا دیگه هم بخرن خوبه ها
 سپاس شده توسط red_Queen
من اومدممممممم

(11-04-2020، 18:34)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:32)Anahiddd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی کمک کنه

بابا خروج رو بزن
نوشته ورد کلیک کن اسمه و رمزه اکانته قبلی رو وار کن تمام

پرسی سیر جان

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان