امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

(11-04-2020، 18:36)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:34)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:31)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ƒalleη
بلوبری من*-*

سلام جیگر :*
چه خبرا ؟

خبری نیست
خواب بودم تا الان .-.

من میخوام برم چند قسمتو ببینم الان ._.
خیلی کنجکاوم که چی قراره بشه.
 سپاس شده توسط sober
آگهی
(11-04-2020، 18:37)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدممممممم

خوش اومدی .-.
(11-04-2020، 18:38)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:37)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدممممممم

خوش اومدی .-.

Big Grin Big Grin Big Grin خ

من اومدممممممم

(11-04-2020، 18:34)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:32)Anahiddd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی کمک کنه

بابا خروج رو بزن
نوشته ورد کلیک کن اسمه و رمزه اکانته قبلی رو وار کن تمام

پرسی سیر جان

میگم نگووووووووووووووووو سیری فقط شقایق میتونه چون اهاش شوخییییییی دارم Angry Angry Angry 6666181818181919191717

(11-04-2020، 18:23)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:21)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:19)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:17)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:16)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم کارم مهمه ها در مورد دوسته خودتههههههههههههههههههههههههههههه

خودتو تو اینه دیدی احتمالا..

بیا دلیل رفتنشو بگم تا باور کنییییییییییی

از دسته همه ناراحته به جز نفس به دلیل ....... که توی پ.خ میتونم بگم چون تو دوسته صمیمیشی

اخی..
عقبی فک کنم..
دیشب باش چت میکردم قبل تو از همه چی خبر دارم

گوگولی
من همون شبی که رفتی هم گفت کامل یکم در مورد تو حرف زدیم  Tongue  Tongue  Tongue

رمزمو بدم باور کنی Idea  Idea

@m.h.sa

جوابی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟/
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
@"sirvan.."
گفتم سیر نگفتم سیری Big Grin
(11-04-2020، 18:38)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:36)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:34)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:31)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ƒalleη
بلوبری من*-*

سلام جیگر :*
چه خبرا ؟

خبری نیست
خواب بودم تا الان .-.

من میخوام برم چند قسمتو ببینم الان ._.
خیلی کنجکاوم که چی قراره بشه.

اومممم خوبه منم دوست دارم ببینم ولی فعلا نمی تونم
اما می بینم بهت میگم
 سپاس شده توسط Medusa
وقتم بی ارزش نیست ک .__.
(11-04-2020، 18:40)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."

وقتی باهات شوخی ندارم شوخی نکن ممنون
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
@"sirvan.."
خوشم میاد الکی حرص میخوری
خخخخ 22

(11-04-2020، 18:41)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 18:40)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."

خواهش
(11-04-2020، 18:41)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتم بی ارزش نیست ک .__.

حالا یه چند دقیقه استراحتتئ در اختیار بنده قرار بده

(11-04-2020، 18:41)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."
خوشم میاد الکی حرص میخوری
خخخخ 22

(11-04-2020، 18:41)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."

خواهش

ادمه نیستم اهمیته به این جور رفتارا بدم Angel Angel Angel Angel
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان