امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

(11-04-2020، 19:58)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 19:57)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"arash a"

تو خودت مدرست اسمش چیه کوجاست؟

زشته برات ولی نمیگم Big Grin  Big Grin  Tongue  Tongue

هَن.نگرفتم چی میگی؟ Huh

برابچ من باس برم.بایییییی Big Grin
آگهی
@m.h.sa

خانوم دکتر رفتی سوزن بیاری Huh Huh

(11-04-2020، 20:01)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 19:58)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 19:57)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"arash a"

هَن.نگرفتم چی میگی؟ Huh

به سلامت هدیه خانوممممممممممممممممممممممممممممم
ببند آقا سیروااااااااااااااانننننننننننننن پوست کلفففففففتتتتتتتتت.مننننننن آناااااااهیییییییدمممممممم.برااااییییییی بارررررررر صدمممممممممممممممم
(11-04-2020، 20:05)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببند آقا سیروااااااااااااااانننننننننننننن پوست کلفففففففتتتتتتتتت.مننننننن آناااااااهیییییییدمممممممم.برااااییییییی بارررررررر صدمممممممممممممممم

چشم هدیه خانوم
(11-04-2020، 20:01)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"arash a"

هَن.نگرفتم چی میگی؟ Huh

به سلامت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ 106
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
غزل 140
sirvan.. 133
SHAGHAYEGH-MIRR 97
m.h.sa 93
Anahidd 90
ابراهیم هادی 80
محمّد 65
aysan666666 54
Kind-girl-nafas 45
The.One.True_Morty 39
-HIDDEИ- 32
Sober 24
arash a 21
salome+ 17
|HEllen| 15
اعزازی 13
sh.99 13
Dıятч Søυł 11
B I N A M 11
Ƒalleη 10
fateemme 7
ѕмσкє 7
Faust 6
Anahiddd 6
Hediyee 5
Arefw 4
جانSina 4
9610190097 3
reyden artor 3
s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ 3
Guildfordia214 2
اردلان جلیلی 1
Close
عجب bathtime
سیروان مگه نگفتم که منو بکن بیرون که با اسم خودم بیام.

(11-04-2020، 20:07)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 20:05)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم هدیه خانوم
هدیه مگه رفت بیرون؟
سیروانم من پشتتم.
این هدیس.
(11-04-2020، 20:10)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من مسولم چی میگی

(11-04-2020، 20:10)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 20:07)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم هدیه خانوم
هدیه مگه رفت بیرون؟
سیروانم من پشتتم.
این هدیس.

من صدبار گفتم من پشتمو به کوه میسپارم نه باد Angel Angel Angel
(11-04-2020، 20:11)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من مسولم چی میگی
باشه بزار پ خ بدم.

(11-04-2020، 20:11)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من مسولم چی میگی

چشم هدیه خانوم
هدیه مگه رفت بیرون؟
سیروانم من پشتتم.
این هدیس.

من صدبار گفتم من پشتمو به کوه میسپارم نه باد Angel  Angel  Angel
من بادم؟
اگه حرف او راست باشه شاهد میخوای.
باشه تا بعدن.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان