امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

@m.h.sa
سلام
نمیدونم چیکار کردم و چه .... خوردم که ازم متنفری فقط اینو میدونم باید ازت معذرت خواهی بکنم منو ببخش اگه حرفی بهت زدم اگه تیکه بهت انداختم معذرت میخوام نمیدونم چی باعث شده چه کار من باعث شده از من انقدر بدت بیاد

ولی بازم معذرت میخوام ازت منو ببخش

میدونم نمی بخشی فقط تنها خواسنه ای که دارم توی یه پ.خ دلیل تنفرتو بگو مثل یلدا که بدون دلیل رفت و جوابمم نداد نکن فقط این خواهشو دارم بگو همین ممنونت میشم

بازم معذرت میخوام.
آگهی
(11-04-2020، 23:17)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 23:14)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@محمّد

اسمتو عوض میکنی؟ Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
مثلا بزار  @ممّد
ابهتم زیر سوال میره!!

(11-04-2020، 22:29)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچه ها 15گ

سلام خوشگل

ممنون که جواب دادی محمد اقا
(11-04-2020، 22:59)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولدت مبارک نفس اممم❤️
انشااالله 120 ساله نه1000 ساله بشی Big Grin ❤️
@"Kind-girl-nafas"

مرسی ملیکا جان
Heart Heart Heart
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

(11-04-2020، 23:25)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
سلام
نمیدونم چیکار کردم و چه .... خوردم که ازم متنفری فقط اینو میدونم باید ازت معذرت خواهی بکنم منو ببخش اگه حرفی بهت زدم اگه تیکه بهت انداختم معذرت میخوام نمیدونم چی باعث شده چه کار من باعث شده از من انقدر بدت بیاد

میدونم نمی بخشی فقط تنها خواسنه ای که دارم توی یه پ.خ دلیل تنفرتو بگو مثل یلدا که بدون دلیل رفت و جوابمم نداد نکن فقط این خواهشو دارم بگو  همین ممنونت میشم

بازم معذرت میخوام.

دلایل زیادی هست..
من اگه حوصله داشتم یه توک پا میرفتم از یخچال میوه برمیداشتم میخوردم نه اینکه بیام پ.خ به جنابعالی جواب بدم!!!
در بلک لیست بودی هستی خواهی بود...ایزی ایزی تامام تامام!
(11-04-2020، 23:23)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 23:21)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"-HIDDEИ-"
۱۶ may چند ساله میشی  Bd3
هیجده. (;
 سپاس شده توسط red_Queen ، Ɗєя_Mσηɗ ، salome+
(11-04-2020، 23:30)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان یعنی من اندازه ی تو معضرت خواهی نکردم.
تا الان.
من 2بار
سیروان 3 بار.

(11-04-2020، 23:29)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 22:59)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولدت مبارک نفس اممم❤️
انشااالله 120 ساله نه1000 ساله بشی Big Grin ❤️
@"Kind-girl-nafas"

مرسی ملیکا جان
Heart  Heart  Heart
مبارکه انشاالله 10000000000 سال سلامت و زنده باشی. Heart
ممنون لطف کردید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 23:31)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 23:25)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
سلام

میدونم نمی بخشی فقط تنها خواسنه ای که دارم توی یه پ.خ دلیل تنفرتو بگو مثل یلدا که بدون دلیل رفت و جوابمم نداد نکن فقط این خواهشو دارم بگو  همین ممنونت میشم

بازم معذرت میخوام.

دلایل زیادی هست..
من اگه حوصله داشتم یه توک پا میرفتم از یخچال میوه برمیداشتم میخوردم نه اینکه بیام پ.خ به جنابعالی جواب بدم!!!
در بلک لیست بودی هستی خواهی بود...ایزی ایزی تامام تامام!

من ازت خواهیش نکردم درم بیاری
فقط گفتم دلیل تنفرتو بگو یکی از اون دلیل هوی زیاد رو بگو من یاد نگرفتم منته کسی رو بکشم ولی از پدرم یاد گرفتم دل کسی دو نشکنم و اگه شکستم هر کادی بکنم حداقل بیشتر نشکنه و یکم خوب شو
تو که نمیگی چیکار کنم تتا ببخشی منم عرصخواهی کردم اگه کاره دیگه میتونم بکنم بگو بازم معذرت
ای خدا این نسخه چرا تموم نمیشه

#نسخه_پربرکت
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط salome+ ، red_Queen
(11-04-2020، 23:48)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 23:45)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا این نسخه چرا تموم نمیشه
قسمت شده شاید.

واقعا خسته نشدی از این همه اکانت؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان