امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

(12-04-2020، 1:44)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 1:42)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دست راست برای کارای قدرتیه

جیزز کرایست (((:
خدا این فکرو منحرف نکنه.

یعنی بخاطر همینه امتحان حسابداری افتاد چون تخته رو نمی دید؟D:
 سپاس شده توسط Itsali ، Faust
آگهی
(12-04-2020، 1:44)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف زدن با بانو چی؟D:

بانو باید در طبقه و جایگاهی ک من هستم باشه D:

(12-04-2020، 1:46)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی بخاطر همینه امتحان حسابداری افتاد چون تخته رو نمی دید؟D:

یه گیمر همیشه چشماش ضعیفه خب (:
 سپاس شده توسط sober ، Faust
بیخیال ، جوون مردم رو اذیت نکنیم.
 سپاس شده توسط sober ، Itsali
(12-04-2020، 1:47)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 1:44)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف زدن با بانو چی؟D:

بانو باید در طبقه و جایگاهی ک من هستم باشه D:

اگه دوتاتون یه intp مهرماهی چپ دست باشین که هیچی پیش نمیره ._.
(12-04-2020، 1:49)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا intp مگه ب هم نگاهم میکنن؟
(12-04-2020، 1:48)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون وقت به من میگی مهربون
تو که مهربون تری حتی*-*
 سپاس شده توسط Faust ، Itsali
(12-04-2020، 1:48)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه بارکدی که باید میچسبوندی رو چسبوندی (:
 سپاس شده توسط Faust ، sober
(12-04-2020، 1:50)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 1:49)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا intp مگه ب هم نگاهم میکنن؟

فکر کنم اصلا نزدیک هم نشن
این رابطه از پای بست ویرانه
(12-04-2020، 1:50)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون وقت به من میگی مهربون
تو که مهربون تری حتی*-*

نه بابا ((:

(12-04-2020، 1:51)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه بارکدی که باید میچسبوندی رو چسبوندی (:

نه پسر اشتباه نکن ، به افکار خودم چسبوندم.
 سپاس شده توسط sober ، Itsali
(12-04-2020، 1:52)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم اصلا نزدیک هم نشن
این رابطه از پای بست ویرانه

بیا واسه یه لیموی تک پر یه نارنج پیدا کن D:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان