امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

(12-04-2020، 9:57)*Tamana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:52)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:50)*Tamana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:48)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:44)*Tamana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسنديدي  چيو خاك تو گورم  !

25r3025r3025r3025r3025r3025r30
هیچی گلم Big Grin  Big Grin  Big Grin
گفتم يهو بحث امر خير ميشه .. ها ها ها ها Smile

Telegh_01
بیام واسه امر خیر؟ Tongue  Tongue  Tongue  Tongue  Tongue
بيا گلم فقط ما تو خونه پسر نداريم بابام هستا اما ديگه ازش گذشته البته هر جور راحتي:p

نه عزیزم من واسه تو میام Tongue Tongue Tongue Tongue 25r3025r3025r30
آگهی
(12-04-2020، 9:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:55)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدم بترکونم کشید به امر خیر

تو ترکوندی؟ Dodgy Dodgy Dodgy Dodgy Dodgy

دعوا اقه بده جيزه
;]
(12-04-2020، 9:57)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:56)Hediyee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.با دختر عمه من کاري نداشته باش سيروان خان

شیلوم عزیزم خوبی؟

سلام نه
عاشقتم خواهری
@"Anahidd"
زندگیمییی آجی Heart
(12-04-2020، 9:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:55)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ترکوندی؟ Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy

پس کی ترکوند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ 146
(12-04-2020، 9:58)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:42)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:39)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:35)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عَ گشنگی زیاد پاشدیم :|

سلاااام زرآ  Big Grin  Heart
صبحت بخیر Big Grin

سلام مَهــــــــسا
صب توام بخیر جگر Heart

فدای تو Big Grin  Big Grin  Heart
خوبی قشنگم؟ Big Grin

اع جان D:
اره خوبَم عزیزم ت خوبی؟ =)

*.*
خداروشکر((:
منم خوبم .-.
چخبرآ ؟
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ
(12-04-2020، 9:55)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:53)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:52)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:47)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:46)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه پوله که میگی کم نمیارم 10
باشه اناهیده دیگه نمیگم هدیه به شرطی که هر دوی شما هم زمانی توی گ.ا شرکت کنید 14

برو صفحه های قبل همین نسخه رو ببین میبینی که با هم چت کردیم برو ببین. Tongue
هر هر هرت

اونا گدواشته است من ایند رو میگم
بزار بهش بزنگم
اره باشه فقط با دوتا وسیله چت کردن سخته ها 10
به گوشی خودش زنگ میزنی؟

نخیر به تلفن حونشون زنگ میزنم.خودش سیم نداره به دلایلی که به تو ربطی نداره چطور؟
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(12-04-2020، 9:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:57)*Tamana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:52)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:50)*Tamana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:48)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r3025r3025r3025r3025r3025r30
هیچی گلم Big Grin  Big Grin  Big Grin
گفتم يهو بحث امر خير ميشه .. ها ها ها ها Smile

Telegh_01
بیام واسه امر خیر؟ Tongue  Tongue  Tongue  Tongue  Tongue
بيا گلم فقط ما تو خونه پسر نداريم بابام هستا اما ديگه ازش گذشته البته هر جور راحتي:p

نه عزیزم من واسه تو میام Tongue Tongue Tongue Tongue 25r3025r3025r30
خااااااك تو سرررررررررم مادرررررررررر بي خواي بي عفت بشممممم ايييييي نفس كش
البته حالا اكه مال داري يه دومليوني هم جهاز داري قدمت رو چش و چالم
;]
(12-04-2020، 9:59)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس کی ترکوند

مسلمه که منBl5
(12-04-2020، 9:59)Hediyee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:57)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:56)Hediyee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.با دختر عمه من کاري نداشته باش سيروان خان

شیلوم عزیزم خوبی؟

سلام نه

چرا آبجی؟
(12-04-2020، 9:59)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس کی ترکوند

ببخشيد جهت نخود آش مزاحم مي شم كه مي پره تو ديگ
اقاااا اصلا همه باهم تر كونديم
ها ؟ چطوره ؟
;]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان