امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

(12-04-2020، 11:27)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:26)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."
دارم تلاش میکنم

زیاد نکن خطرناکه توی این کرونا

افراد منحرف منظورم تلاش بود 14

25r3025r3025r3025r30
صد در صد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
آگهی
(12-04-2020، 11:27)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:25)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:23)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:21)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:19)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ابجی خوبی؟

خوب
تو خوبی ؟

خداروشکر
منم خوبم
چخبرا؟ (البت به قولی ابجی ایسان کرونا خبری نمیزاره Big Grin )

اره والا خبر کجابود
خونه خونه و خونه ودوباره خونه  crying

هی او
ماهم خانه خانه درس درس اهنگ فلشخور

امتحان انلاین دارم امروز اونم عربی فقط ۱۰ دقیقه فقط میده crying
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

(12-04-2020، 11:29)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:27)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:25)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:23)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:21)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره والا خبر کجابود

هی او

کتاب عربی رو باز کن بزار کناره خودت گناهش گردن من تولدته اینم کادوی معلما 10
 سپاس شده توسط red_Queen
(12-04-2020، 11:31)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:29)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره والا خبر کجابود

هی او

کتاب عربی رو باز کن بزار کناره خودت گناهش گردن من تولدته اینم کادوی معلما 10

خخخخخ
نمیشه چون وقتش کمه تا پیدا کنی تموم شده امتحان

(12-04-2020، 10:28)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@محمّد

نوچ نوچ خجالت بکش تا الان خوابی؟؟؟؟؟ Dodgy  Big Grin  Big Grin  Big Grin

برادریش توام خوابی؟ Tongue
@ابراهیم هادی

پیشرفتم قابل تحسینه چند روز پیش تا ساعت ۱ میخوابیدم!

تو منم رد کردی که Tongue Tongue Tongue Tongue

(12-04-2020، 10:45)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 10:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:58)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:42)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مَهــــــــسا
صب توام بخیر جگر Heart

فدای تو Big Grin  Big Grin  Heart
خوبی قشنگم؟ Big Grin

اع جان D:
اره خوبَم عزیزم ت خوبی؟ =)

*.*
خداروشکر((:
منم خوبم .-.
چخبرآ ؟

همیشه خوب باشی ((:
هچ سلامتی هستیم دیگ با قرنطینه و   تفریحات سالم در خانه :||
شما چی؟

فدا *.*
عی منم میگذرونم -_-
یکم از اون تفریحات سالم به منم بگو انجام بدم |:
اقا لذت امتحانای انلاین به تقلبههههه
یوهاهاهاااا خخخخخخ
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(12-04-2020، 10:58)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 8:49)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@محمّد

@"Kind-girl-nafas"

@"SHAGHAYEGH-MIRR"

@"The.One.True_Morty"

@@پوریا@

@aysan666666

@"**GHAZAL**"

حیف فعلا اینا یادم اومد...وگرنه کل انجمنو تگ میکردم!
پاشییییییییینننننننننننننننننننننننننننننننننن1644444444

پا شدم

افرین Big Grin
حالا بشین Tongue Wink Big Grin Big Grin Big Grin
(12-04-2020، 11:26)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 22:45)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 22:44)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 22:43)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2020، 22:40)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه پف برو بالا
فقط سنتی  cof

پف اسپری 
شیم آن یو

لعنت عامون بر تو  Telegh_01
منظورم طب سنتی بود 
رفتم اینستا نصب کردم از دست توSmile
ای شیطون.  Bl8
(12-04-2020، 11:18)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان  Smile

اخه چند بار منو تگ مینکید crying

بالاخره بیدار شدی Big Grin Tongue Tongue Tongue

(12-04-2020، 11:22)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 9:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@محمّد

نوچ نوچ خجالت بکش تا الان خوابی؟؟؟؟؟ Dodgy  Big Grin  Big Grin  Big Grin

برادریش توام خوابی؟ Tongue
@ابراهیم هادی

سلام امروز که سه صبح بیدار شدم

سلام Big Grin
تو کل عمرم یبار زود بیدار شدم اونوقت شماهاااا خواب بودین -__-

@"SHAGHAYEGH-MIRR"

به دادم بــــــرسسسسسسسسسسسسسسسس
 سپاس شده توسط red_Queen ، شـــقآیــق
@m.h.sa
من تا ۵ بیدارم Big Grin
چرا زود بلند شدی فرزندم
هرمرنگ جمعات شو دیر بلند شو

سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان