امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

(12-04-2020، 11:58)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:55)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:52)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:18)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان  Smile

اخه چند بار منو تگ مینکید crying

بالاخره بیدار شدی Big Grin  Tongue  Tongue  Tongue

(12-04-2020، 11:22)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام امروز که سه صبح بیدار شدم

سلام Big Grin
تو کل عمرم یبار زود بیدار شدم اونوقت شماهاااا خواب بودین -__-

@"SHAGHAYEGH-MIRR"

به دادم بــــــرسسسسسسسسسسسسسسسس

اجی فعلا Heart
ببخشید حوصله ندارم اصلا.شرمنده Heart

درد و فعلا Dodgy  Dodgy  Dodgy
این شوهرت سین کرده پدر منو دراورده چی شده crying  crying  crying  crying  crying

دید اون عکسو Sad قشنگ دیگه بدبخت شدم Sad
من رفتم بمیرم Sad خدافظ Sad

چی؟؟؟؟؟؟؟
مگه نفرستاده بودم اینجاااا
خب پاک میکردی دیگه دیشب Dodgy Dodgy Dodgy
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
بچههههههههههههه هااااااااااااااااااااااااا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
(12-04-2020، 12:09)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "

رقص (دیوونه بازی ) :/
نوشتن
فیلم
چالش اجرا کردن :|
و..

بح بح چه چیزای خوبی (((:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(12-04-2020، 13:11)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 13:00)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا هستن بترکونیم
مننننن

(12-04-2020، 14:48)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:58)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:55)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:52)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 11:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالاخره بیدار شدی Big Grin  Tongue  Tongue  Tongue

سلام Big Grin
تو کل عمرم یبار زود بیدار شدم اونوقت شماهاااا خواب بودین -__-

@"SHAGHAYEGH-MIRR"

به دادم بــــــرسسسسسسسسسسسسسسسس

اجی فعلا Heart
ببخشید حوصله ندارم اصلا.شرمنده Heart

درد و فعلا Dodgy  Dodgy  Dodgy
این شوهرت سین کرده پدر منو دراورده چی شده crying  crying  crying  crying  crying

دید اون عکسو Sad قشنگ دیگه بدبخت شدم Sad
من رفتم بمیرم Sad خدافظ Sad

چی؟؟؟؟؟؟؟
مگه نفرستاده بودم اینجاااا
خب پاک میکردی دیگه دیشب Dodgy  Dodgy  Dodgy

سلام crying crying crying
اونو پاکیدم
روبیکا مگه نفرستادی؟ Sad
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
(12-04-2020، 12:13)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
کجا رفتی بیا بگو چیشدددددددددددددددددد
قلبم اومد تو حلقممممممممممممم6
ای خدا شانس نداشتیمp336
مهسا ینی بدبخ شدم؟؟؟؟p336
چرا اینقد اینترنت ضعیفهه28

چی بگم بهش؟؟؟؟؟؟؟؟
میگه چرا ج نمیدی به منم بگو...منم گفتم الان کلاس مجازیم پیچوندم..
شقی یه خاکی بریز به سر جفتموووون Dodgy crying crying crying crying
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-04-2020، 14:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 12:13)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
کجا رفتی بیا بگو چیشدددددددددددددددددد
قلبم اومد تو حلقممممممممممممم6
ای خدا شانس نداشتیمp336
مهسا ینی بدبخ شدم؟؟؟؟p336
چرا اینقد اینترنت ضعیفهه28

چی بگم بهش؟؟؟؟؟؟؟؟
میگه چرا ج نمیدی به منم بگو...منم گفتم الان کلاس مجازیم پیچوندم..
شقی یه خاکی بریز به سر جفتموووون Dodgy  crying  crying  crying  crying

هاااااااااا Huh
بیا پ خ ببینم چی میگی Idea
(((:
(12-04-2020، 12:14)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به عنوان بزرگ جمع وظیفه خودم دونستم میانجی‌گری کنم Rolleyes
میگه که:"ولیعفوا وليصْفحوا الا تحبونَ ان یغفر الله لکم؟"
(مومنان باید عفو کنند و (از گناه همدیگر) درگذرند، ایا دوست ندارید خدا نیز شمارا ببخشد؟)
آبروی مسلمانی رو ریختن گناهه خودشم کبیره. اگه واقعا کسی باعث این کدورت شده باید اوضاع رو به حالت عادی برگردونه و توبه کنه.
@"m.h.sa "
@"SHAGHAYEGH-MIRR "
@"aysan666666 "
@"**ghazal** "
@"Kind-girl-nafas "
@"S-T-I-N "
اسلام به قلبه نه به زبون. این حدیث معروفو همتون شنیدید که میگه"اگر دو شخص بیشتر از سه روز باهم قهر باشد از اسلام رانده میشن"

بزرگ کی بودی توووو Tongue
داستان چیه ممد؟؟ Huh
کی دعوا کرده؟؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@thug life

بیا مسول دعوا ها انلاین شد
290
@m.h.sa
گفتگورو بخون میفهمی چی بوده/:
فقط بخووووووووننننننننننن
(((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان