امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

@m.h.sa
بیخی مهسا
کسی فکر بد نکرد
همه تو رو میشناسن اونم میشناسن.حرص نخور عزیزم

(12-04-2020، 15:13)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:11)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:04)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:03)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:01)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم عشقم

خط انداختم تو گوشی.
کار نمیکنه.
با گوشی مامانم زنگ زدم ب خطم میگه خاموشه/:
چیکار کنم؟

میتونم بپرسم چ کار مهمی با گوشیت داری (میخوام بت بگم چیکار کنی)
اس ام اس بدم

ب الیاس

اره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط red_Queen ، Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(12-04-2020، 15:10)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:09)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ جیمین وقتی کنار کوک هستش وی خیلی حسودی میکنه یعنی انقدر بد ب جیمین نگاه میکنه من از ترسم میلرزم  Big Grin
Telegh_01
چرا حالا حسودی اون ک همیشه پیششه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://hw16.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/d60abeb9e37da27997030fc1168cff4d19024488-144p.mp4
من غششششش چطور ظاهر میشه Big Grin خب دوستش داره دیگ
(12-04-2020، 15:12)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:09)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره مگه براتو نمیاد ._.

نه من نوتیف گریزم ! 
هر نوتیفی که فکرش رو بکنی غیرفعاله.

اطلاعیه ها مخصوصا رنگ قرمز آزار دهنده ست
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Medusa ، Faust
(12-04-2020، 15:14)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
بیخی مهسا
کسی فکر بد نکرد
همه تو رو میشناسن اونم میشناسن.حرص نخور عزیزم

دقیقا
عاالمو عالم بگن بدی
توکه بد نمیشی قربونت بشم
نگران نباش ما هیچ فکر بدی نکردیم
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
@m.h.sa
مهسا عزیزم سیروان ادمیه ک ی چیزی رو زیادی بزرگش میکنه Undecided
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(12-04-2020، 15:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اا

پوفففففففف.الله اکبر
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(12-04-2020، 15:14)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:10)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:09)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ جیمین وقتی کنار کوک هستش وی خیلی حسودی میکنه یعنی انقدر بد ب جیمین نگاه میکنه من از ترسم میلرزم  Big Grin
Telegh_01
چرا حالا حسودی اون ک همیشه پیششه

https://hw16.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/d60abeb9e37da27997030fc1168cff4d19024488-144p.mp4
من غششششش چطور ظاهر میشه Big Grin خب دوستش داره دیگ
چ باحال Telegh_01
@m.h.sa
مهسا جانم ما راجع به تو هیچ فکر بدی نمیکنیم چون هممون میدونیم که چقدر دلت پاکه قربونت برم Heart
نقل قول:
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-04-2020، 15:13)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجارو ک شوخی کردم
ولی برا من همشون فعاله  ..زورم میاد هر دقیقه چک کنم کجا پیام دارم کحا نه._.

متوجه شدم شوخی کردی .
همه چی بدون استثنا غیرفعاله ، حتی تماس .
وسواس هم ندارم برای چک کردن ، خیلی کار واجب باشه بزنگ میزنن مامانم یا خونه.
همچین انگار خیلی فرد مهمیم (((:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Medusa ، Itsali
(12-04-2020، 15:15)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:12)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:09)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره مگه براتو نمیاد ._.

نه من نوتیف گریزم ! 
هر نوتیفی که فکرش رو بکنی غیرفعاله.

اطلاعیه ها مخصوصا رنگ قرمز آزار دهنده ست
فقط برای تگ خوبه واگرنه چه اهمیتی داره پستی ک من کامنت گذاشتم کی کامنت گذاشت:||
 سپاس شده توسط Medusa ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان