امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

(12-04-2020، 15:18)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."
میخوای بدونی/:
باش/:
من از ادمی ک هی پاپیچم بشه بدم میاد/:
تو چیزی ک بهش ربطی نداره دخالت کنه بدم میاد/:
من اگه گذاشتم بعضیا بهم بگن شقی چون دوستامن.مجازین.ولی دوستامن(:
ولی تو ن دوستمی ن صنمی باهات دارم/:
کلش همین بود/:
چن بارم بهت گفته بودم.ب مهسا ربطی نداش/:

ای بابا اسم منو چرا میارین وسط حالا ((:

( وی بسیار لوس و بی مزه بود. )

(12-04-2020، 15:15)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اطلاعیه ها مخصوصا رنگ قرمز آزار دهنده ست

حالا من انقدر خوشحال میشم اطلاعیه میاد برام !
حس اینکه مثلا یکی کارت داره تگت کرده یا نقل قول شدی هیجان انگیزه. 
 سپاس شده توسط Faust ، شـــقآیــق ، sober
آگهی
(12-04-2020، 15:19)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:18)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:14)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:10)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
چرا حالا حسودی اون ک همیشه پیششه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://hw16.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/d60abeb9e37da27997030fc1168cff4d19024488-144p.mp4
من غششششش چطور ظاهر میشه Big Grin خب دوستش داره دیگ
چ باحال Telegh_01

پ چیییییییی من اینو همیشه میبینم Big Grin

شوگام حتما فوشش داده
شوگا جی هوپ رو زیاد دوست داره Big Grin سپ رابطه ی واقعی شوگا و جی هوپ هستش
Bug 
(12-04-2020، 15:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."

هی من هیچی نمیگم هی تو پرو تر میشی..
دیگه بسه هر چی جلو خودمو گرفتم هیچی نگفتم
من نژاد پرستم؟؟؟؟؟من؟؟؟؟ پسره ی... هوفففففف ....مث اینکه یادت رفته چند روز از وقتمو گرفتی و با یه سری چرت و پرت که اخر سرم همشو انداختی گردن مهران...همون رفیق فابت..هه!...اومدی به من میگی مهسا با کرد ها مشکل داره...اخه احمق من مث بعضیا نیستم...تا حالا دیدین توهین بکنم به نژاد و ملیت کسی؟...یا ترک بودن خودمو برتر بدونم؟؟؟؟...حرفایی زدی که یه تومنی ارزش نداشت...همه ی بچه ها میدونن من اصلا اهل این حرفا نیستم..خودتم دلیلتو گفتی...چرا؟ چون فقط میخواستی از این چرت و پرتا سو استفاده کنی تا جواب پیامتو بدم!
البته از کسی که به رفیق صمیمیش هم رحم نمیکنه همچین انتظاری میره..
دونه دونه بچه ها رو تگ کن ازشون بپرس من بهشون گفتم که با تو حرف نزنن؟؟؟...بپرس ازشون ببین چه تهمتی بهم زدی!...
هی احترام نگه داشتم...هی هیچی نگفتم...هی پرو تر شدی...دیگه بسه!
تو که ادعات میشه بچه ها رو تگ کن بپرس دیگه..ببین من گفتم یا نه...مسائل شخصی من...مشکل من با تو و تنفرم نسبت به تو به خودم مربوطه! بقیه رو دخالت نمیدم...
چند روز پیش هم اومدی بهم پ.خ دادی که شقی باهات حرف نمیزنه تقصیر منه...منم دقیقا یادمه که گفتم :خودت میدونی اگه بخوام میتونم کاری کنم کل انجمن ازت متنفر بشه...ولی همچین کاریو هیچ وقت نمیکنم و اگه شقی بات نمیحرفه تقصیر من نیس
بعدم باهات اتمام حجت کردم دیگه بهم پیام ندی..وگرنه بلاکت میکنم...توام پیام دادی و بلاک شدی!
انقدری شعورت نرسید که ایجاد مزاحمت نکنی...
حالا هم برای تو و کسایی که حالا در مورد من چه فکری توی ذهنشون اومده متاسفم..
بی لیاقت!

@محمّد
@"SHAGHAYEGH-MIRR"
@aysan666666
@"S-T-I-N"
@"**GHAZAL**"
@"ღℯʟїкα"
@"kind-girl-nafas"
@"Anahidd"
@thug life

دوستان کل داستان همین بود که کوچولومون بزرگش کرده..
حالا خودتون باشین و منطق و ذهنیتتون
تامام!

افرین از اول دلیل تنفرتو میگفتی

من اون موقعه هم بهت گفتم نمی تونم اسمه کسی که اون حرف ها رو گفته رو بگم الکی گفتم مهرانه بعداز چند ساعت خودم گفتم مهران نیست و یکی از همون دخترای که تگ کردی

دختری کینه باشه اینم دلیل تنفرت رو فهمیدیم

یادمه چقدرم به مهران فش دادی اره یادمه

راستی من از مهران عرض خواهی کردم خودم گفت چرا معذرت میخوای گفتم نپرس گفت باشه هر کاری کردی می بخشمت

چون کرد ها پشته همن تا اخر عمر

تو کینه و لجوجی

تو انجمنم فقط با منو مهران مشکل داری چون نژاد پرستی
(12-04-2020، 15:15)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:14)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
بیخی مهسا
کسی فکر بد نکرد
همه تو رو میشناسن اونم میشناسن.حرص نخور عزیزم

دقیقا
عاالمو عالم بگن بدی
توکه بد نمیشی قربونت بشم
نگران نباش ما هیچ فکر بدی نکردیم

دورت بگردم من نفسم Heart
راستی امروز همه بچه ها ریخته بودن پی وی میگفتن نفس کیه بهش حسودیم شدTelegh_02
 سپاس شده توسط red_Queen
(12-04-2020، 15:19)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((:

خب بعضی وقتا طرف خسیس بازی درمیاره اونوقت دردسرش براخودادمه-_-
درکل این ریسکو نمیتونم قبول کنمD:

خسیس بازی برای چی؟
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، sober
(12-04-2020، 15:20)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:19)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:18)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:14)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://hw16.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/d60abeb9e37da27997030fc1168cff4d19024488-144p.mp4
من غششششش چطور ظاهر میشه Big Grin خب دوستش داره دیگ
چ باحال Telegh_01

شوگام حتما فوشش داده

میدونم
شوگا گفته جی هوپ تنها کسیه ک میتونه منو خوشحال کنه
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
ما همه از یه خاکیم پس نژاد پرستی وجود نداره.انقدر بحث نژاد و وسط نیار@"sirvan.."
دلم اهنگ جدید
billie
رو میخواد-__-
نآشناس
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(12-04-2020، 15:23)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:20)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ باحال Telegh_01

شوگام حتما فوشش داده

میدونم
شوگا گفته جی هوپ تنها کسیه ک میتونه منو خوشحال کنه

ارع اصلا شوگا دیوونه ی جیهوپ هستش بدون اون انگار شوگا باید بره بخوابه Big Grin Big Grin Big Grin
@"sirvan.."

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان