امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

(12-04-2020، 15:16)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
مهسا جانم ما راجع به تو هیچ فکر بدی نمیکنیم چون هممون میدونیم که چقدر دلت پاکه قربونت برم Heart

قربونت برم عزیزدلم Heart
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(12-04-2020، 15:20)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:15)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اطلاعیه ها مخصوصا رنگ قرمز آزار دهنده ست

تو تنظیماتش غیرفعال کن ،
برای من هیچکدوم تیک نداره جز "تگ"
خلاصه که برای پیدا کردن جواب یکی ازم نقل قول گرفته باید کل صفحه‌های گفتگو رو بگردم !

دقیقا بخاطر همون غیرفعالش نمی کنم چون هی باید بگردی
تازه یه بار انجمن خراب شده بود همه پ.خ های قبلم می رفت به ایمیلم:/
 سپاس شده توسط Medusa ، Itsali ، Faust
@m.h.sa
خدا نکنه دنده جونم Big Grin
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(12-04-2020، 15:19)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
مهسای من ت ناراحت نباش  Heart

فدات بشم ایسانی Heart Heart
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-04-2020، 15:20)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:18)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."
میخوای بدونی/:
باش/:
من از ادمی ک هی پاپیچم بشه بدم میاد/:
تو چیزی ک بهش ربطی نداره دخالت کنه بدم میاد/:
من اگه گذاشتم بعضیا بهم بگن شقی چون دوستامن.مجازین.ولی دوستامن(:
ولی تو ن دوستمی ن صنمی باهات دارم/:
کلش همین بود/:
چن بارم بهت گفته بودم.ب مهسا ربطی نداش/:

ای بابا اسم منو چرا میارین وسط حالا ((:

( وی بسیار لوس و بی مزه بود. )

(12-04-2020، 15:15)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اطلاعیه ها مخصوصا رنگ قرمز آزار دهنده ست

حالا من انقدر خوشحال میشم اطلاعیه میاد برام !
حس اینکه مثلا یکی کارت داره تگت کرده یا نقل قول شدی هیجان انگیزه. 

اون عددای کنارش و رنگشو دوست ندارم
 سپاس شده توسط Medusa ، Itsali ، Faust
@m.h.sa
با اینکه مدت زمان زیادی از آشناییم باهات نمیگذره
اما مطمئنم تو هیچ وقت همچین شخصیتی نداری که چنین کاری رو بکنی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
@"**GHAZAL**"
غزل چیشد.من نفهمیدم چیکار کنمp336
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
(12-04-2020، 15:24)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ƒalleη"

گفتم تگت کنم خوشحال بشی.

نه قبول نیست از تو خود گ.آ دیدمش نه اطلاعیه . 
یه بار بی هوا تگ کن ((:

(12-04-2020، 15:25)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:23)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم اهنگ جدید
billie
رو میخواد-__-

بیلی رو زمانی گوش میدادم که تو لول افسردگی به ماکسیمم رسیده بودم !

واسه افسردگی فقط لانا جوابه.
و نمونه ی وطنیش چاوشی.
 سپاس شده توسط Itsali ، sober
(12-04-2020، 15:25)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الانم آواکادویی؟؟

Guns n roses
Nirvana
 سپاس شده توسط Medusa
(12-04-2020، 15:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:15)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
مهسا عزیزم سیروان ادمیه ک ی چیزی رو زیادی بزرگش میکنه  Undecided

غزل باور کن من هی احترامشو نگه میدارم..هیچی نمیگم
چه حرفایی که نزده و تیکه های که تو گ.ا جلوی شما به من ننداخته..بازم هیچی نگفتم..راحت گذشتم...تا الانم باهاش کاری نداشتم...ولی بخواد ادامه بده منم اون روی هاسکیمو نشونش میدم Dodgy  Big Grin
خو حق داری از بلک لیست درش بیا فوشش بده Telegh_01
من هاسکی دوس دارم هاسکی من شو 8
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان