امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

کیا گیاه خوارن؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
آگهی
(12-04-2020، 15:21)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."

هی من هیچی نمیگم هی تو پرو تر میشی..
دیگه بسه هر چی جلو خودمو گرفتم هیچی نگفتم
من نژاد پرستم؟؟؟؟؟من؟؟؟؟ پسره ی... هوفففففف ....مث اینکه یادت رفته چند روز از وقتمو گرفتی و با یه سری چرت و پرت که اخر سرم همشو انداختی گردن مهران...همون رفیق فابت..هه!...اومدی به من میگی مهسا با کرد ها مشکل داره...اخه احمق من مث بعضیا نیستم...تا حالا دیدین توهین بکنم به نژاد و ملیت کسی؟...یا ترک بودن خودمو برتر بدونم؟؟؟؟...حرفایی زدی که یه تومنی ارزش نداشت...همه ی بچه ها میدونن من اصلا اهل این حرفا نیستم..خودتم دلیلتو گفتی...چرا؟ چون فقط میخواستی از این چرت و پرتا سو استفاده کنی تا جواب پیامتو بدم!
البته از کسی که به رفیق صمیمیش هم رحم نمیکنه همچین انتظاری میره..
دونه دونه بچه ها رو تگ کن ازشون بپرس من بهشون گفتم که با تو حرف نزنن؟؟؟...بپرس ازشون ببین چه تهمتی بهم زدی!...
هی احترام نگه داشتم...هی هیچی نگفتم...هی پرو تر شدی...دیگه بسه!
تو که ادعات میشه بچه ها رو تگ کن بپرس دیگه..ببین من گفتم یا نه...مسائل شخصی من...مشکل من با تو و تنفرم نسبت به تو به خودم مربوطه! بقیه رو دخالت نمیدم...
چند روز پیش هم اومدی بهم پ.خ دادی که شقی باهات حرف نمیزنه تقصیر منه...منم دقیقا یادمه که گفتم :خودت میدونی اگه بخوام میتونم کاری کنم کل انجمن ازت متنفر بشه...ولی همچین کاریو هیچ وقت نمیکنم و اگه شقی بات نمیحرفه تقصیر من نیس
بعدم باهات اتمام حجت کردم دیگه بهم پیام ندی..وگرنه بلاکت میکنم...توام پیام دادی و بلاک شدی!
انقدری شعورت نرسید که ایجاد مزاحمت نکنی...
حالا هم برای تو و کسایی که حالا در مورد من چه فکری توی ذهنشون اومده متاسفم..
بی لیاقت!

@محمّد
@"SHAGHAYEGH-MIRR"
@aysan666666
@"S-T-I-N"
@"**GHAZAL**"
@"ღℯʟїкα"
@"kind-girl-nafas"
@"Anahidd"
@thug life

دوستان کل داستان همین بود که کوچولومون بزرگش کرده..
حالا خودتون باشین و منطق و ذهنیتتون
تامام!

افرین از  اول دلیل تنفرتو میگفتی

من اون موقعه هم بهت گفتم نمی تونم اسمه کسی که اون حرف ها رو گفته رو بگم الکی گفتم مهرانه بعداز چند ساعت خودم گفتم مهران نیست و یکی از همون دخترای که تگ کردی

دختری کینه باشه اینم دلیل تنفرت رو فهمیدیم

یادمه چقدرم به مهران فش دادی اره یادمه

راستی من از مهران عرض خواهی کردم خودم گفت چرا معذرت میخوای گفتم نپرس گفت باشه هر کاری کردی می بخشمت

چون کرد ها پشته همن تا اخر عمر

تو کینه و لجوجی

تو انجمنم فقط با منو مهران مشکل داری چون نژاد پرستی

دیگه دارم عصبانی میشم...
ثابت کن فوش دادم!ثابت کن یکی از اون دخترا که میدونم هیچ وقت همچین کاریو نمیکنن اون حرفو گفتن...توی**** نژاد پرستی نه من...فهمیدی؟؟؟؟؟
همون مهران جونتم گفت ولی توی مریض باور نکردی...چرا؟ چون  ذهنت خرابه چون... Angry
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-04-2020، 15:25)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر زنگ زدن:||
)شارژ یا قبض گوشی)
دیدم که میگمD:

اینارو ببین.
وقتی من زنگ میزنم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس
وقتی اونا زنگ میزنن : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس
 سپاس شده توسط sober ، Itsali ، Đęąđ.ğïřł
(12-04-2020، 15:28)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
با اینکه مدت زمان زیادی از آشناییم باهات نمیگذره
اما مطمئنم تو هیچ وقت همچین شخصیتی نداری که چنین کاری رو بکنی

فدات بشمم من خوشگلم Heart
(12-04-2020، 15:32)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:15)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
مهسا عزیزم سیروان ادمیه ک ی چیزی رو زیادی بزرگش میکنه  Undecided

غزل باور کن من هی احترامشو نگه میدارم..هیچی نمیگم
چه حرفایی که نزده و تیکه های که تو گ.ا جلوی شما به من ننداخته..بازم هیچی نگفتم..راحت گذشتم...تا الانم باهاش کاری نداشتم...ولی بخواد ادامه بده منم اون روی هاسکیمو نشونش میدم Dodgy  Big Grin

اینا احترامت بودن
واقعا عجب احترامی چندبار توی گ.ا منو تگ کردی فش دادی چندبار بهم تهمت زدی باش بابا تو خوبی

بس کنTelegh_59
تموم کنTelegh_59
چرا ول نمیکنیTelegh_59
ن اون خوبه ن تو خوبی فقط من خوبمTelegh_59
الانم سکوت کن
(12-04-2020، 15:28)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:15)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
مهسا عزیزم سیروان ادمیه ک ی چیزی رو زیادی بزرگش میکنه  Undecided

غزل باور کن من هی احترامشو نگه میدارم..هیچی نمیگم
چه حرفایی که نزده و تیکه های که تو گ.ا جلوی شما به من ننداخته..بازم هیچی نگفتم..راحت گذشتم...تا الانم باهاش کاری نداشتم...ولی بخواد ادامه بده منم اون روی هاسکیمو نشونش میدم Dodgy  Big Grin
خو حق داری از بلک لیست درش بیا فوشش بده Telegh_01
من هاسکی دوس دارم هاسکی من شو 8

ای جوونم هاسکی توام Tongue Wink Heart
(12-04-2020، 15:29)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:28)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 15:25)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الانم آواکادویی؟؟

Guns n roses
Nirvana

a singer??

Taxi driver
 سپاس شده توسط Faust ، sober
ب
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق ، ρσєѕɪ
(12-04-2020، 15:25)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی Heart

@m.h.sa

مهسا جوونم ... Heart
یادته وقتی اون سری از انجمن رفتی بهت چی گفتم ؟!
گفتم : دنیا ارزش ی تاره موتو اصلا نداره.
پس الانم ناراحت نباش
ماهمه میدونیم تو بهترینی .. کسیم در این مورد شکی نداره
پس خودتو ب خاطر حرف بعضی از ادما ناراحت نکن ..
ادمو پشیمون میکنن از دردل دلی ک باهاشون کردم
از دستتم خیلی عصبانیم ... باهات دردل کردم درست
چون اونشب حالم خوب نبود
دلیلی نداشت ب عشق من توهین کنی و برام تایین تکلیف ...
@"sirvan.."

من توهینی نکردم ستین خانوم
(12-04-2020، 15:26)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا بخاطر همون غیرفعالش نمی کنم چون هی باید بگردی

من دیگه رد بدم میرم تو پروفایل طرف جستجو ارسال میزنم نقل قولش از خودمو پیدا میکنم.
البته کسی که داشتم باهاش حرف میزدما ، میرم تو پروفایل همون.
 سپاس شده توسط Itsali ، ρσєѕɪ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان