05-07-2020، 23:31
شهر من اینجا نیست!
اینجا…
همه قار قار چهلمین کلاغ را
دوست می دارند!
و آبرو چون پنیری دزدیده خواهد شد!

اینجا…
همه قار قار چهلمین کلاغ را
دوست می دارند!
و آبرو چون پنیری دزدیده خواهد شد!

|
بغض قلم ❥ .. (نسخه نهم) |
|||||||||||||||||||||||||||||
05-07-2020، 23:31
شهر من اینجا نیست!
اینجا… همه قار قار چهلمین کلاغ را دوست می دارند! و آبرو چون پنیری دزدیده خواهد شد! ![]()
06-07-2020، 0:06
از یه جایی به بعد؛ دیگه بزرگ نمی شی... پیر می شی..
06-07-2020، 1:17
امشب کسي که خودش هم عين نامش غمگين بود، از عشق سرخ به من آموخت که گاهي انسان مي گريد بدون آنکه چشمانش خيس شود و تنها علامت گريه، تر شدن چشم نيست و من اندکي بعد از خودم دلتنگ شدم که کساني که بي چشم خيس گريه مي کنند ابري ترند، سبک هم نميشوند، دل و دستشان هم ميلرزد، اشک هم که نميريزند پس خيالشان ناراحت ترست.
06-07-2020، 2:06
آینه چیه ؟ بیا من نگاهت کنم
زل بزنم تو چشمات و از خوشگلیات بگم بگم بدجور منو عاشق خودت کردی بگم مرسی که هستی بگم شدی همه زندگیم
06-07-2020، 2:36
آن هنگام که به دیدنم می آیی
شوق باغبانی با من است که گلی تازه در باغچه اش روییده باشد …
06-07-2020، 5:22
هرگز از یک روز زندگیات هم پشیمان نباش !
روزهای خوب شادی بخشاند روزهای بد تجربه آوراند ... روزهای بدتر درس میدهند و روزهای بهتر خاطره آوراند...
06-07-2020، 11:14
مردهایی که دلشان برای
دختر بچه ها قنج می رود را یک جور خاص دوست دارم آن هایی که تمام گل های دخترک گل فروش را یک جا می خرند آن هایی که آرزو دارند فرزندشان دختر باشد... آنها عجیب خواستنی هستند انگار به خودشان ایمان دارند که دل هیچ دختری را نشکسته اند یا شاید هم عاشق دختری شده اند که پدرش را بیشتر از جانش دوست دارد من این مردها را یک جور خاص دوست دارم... راضیه_محتشمی
06-07-2020، 11:57
جایی خواندم پرنده ای که به روی شاخه درخت نشسته
هیچوقت نگران شکستن شاخه و سقوطش نیست زیرا او به شاخه درخت اعتماد نکرده بلکه به بال و پر خودش اعتماد دارد آن روز فهمیدم زنی که قوی است ... زنی که اعتماد بنفس دارد .. .زنی که می داند دویدن آهو از چشمهایش زیباتر است زنی که در شرایط بحرانی زندگی همیشه یک راه دوم در آستین دارد این زن فقط می تواند یک پرنده باشد حتی یک گنجشک پرنده مادر که فقط به بالهایش ایمان دارد نه به هر شاخه درختی
06-07-2020، 12:21
من میترا رو دوست داشتن ان گاه که خوشحال بود
من میترا را دوست داشتن ان گاه که گریان بود میان ما هزاران راه است که به تو برسم. جنگ نکن،دوست باش،تا کشته نشوم.
06-07-2020، 12:32
با استفاده ی به موقع از " به من چه " از " به تو چه " های بعدی جلوگیری کنید (;
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|