08-10-2020، 10:18
عاشق را برعکس کنی!!
می شود قشاع
دهخدا را می شناسی؟!
لغت نامه اش را باز کردم
معنی قِشاع:دردی که درمان ندارد(:
می شود قشاع
دهخدا را می شناسی؟!
لغت نامه اش را باز کردم
معنی قِشاع:دردی که درمان ندارد(:
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه نهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
08-10-2020، 10:18
عاشق را برعکس کنی!!
می شود قشاع دهخدا را می شناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم معنی قِشاع:دردی که درمان ندارد(:
08-10-2020، 16:57
گفت با من می ماند اما نگفت تا کی؟
گفت که دوستم دارد ، اما نگفت چقدر ؟ گفت که خیلی برایش عزیزم ، اما نگفت چرا؟ گفت که برای عشقم جان می دهد ، اما نگفت چگونه؟ گفت که برای همیشه عاشقم می ماند ، اما نگفته بود که معنای عشق چیست؟ و ...رفت...(:
مثل سیگارت بودم بی گناه آتیشم زدی??⚰
خنده بر لب میزنم تا کس نداند درد من/ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت)?
08-10-2020، 17:46
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-10-2020، 17:47، توسط ρυяρℓє_ѕку.)
شاید هم هیچ وقت حال ما خوب نشود، اصلا شاید هم حال خوب ما همین است و ما فقط اشتباه آن را فهمیده باشیم، هرچه که هست، تمام چیزی که برایمان مانده است و خواهد بود، ههمین است و بس،
چه بخواهیم که آن را قبول کرده باشیم یا نه، چه بخواهیم که از آن رنج کشیده باشیم یا نه، تمامش دیگر به انتخاب خودمان خواهد بود، اگر که دیگر انتخابی هم برایمان باقی مانده باشد..
08-10-2020، 17:48
هیچ وقت
یکی را با همه ی ﻭﺟﻮﺩﺕ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ ﯾﮏ ﺗﮑﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭻﮐﺲ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﺪﺍﺭﯼ . . .(:♥
08-10-2020، 17:55
اينكه يه نفر تلاش ميكنه
خوشحالت كنه خيلی با ارزشه؛ حتی اگه نتونه!
08-10-2020، 18:04
هیچ دختری دلش نمیخواد
با قهر کردن و غر زدن آرامشو ازتون سلب کنه یه رفتاری از شما دیده و اذیتش میکنه که نمیتونه به زبون بیاره خودتون بفهمید .. ((: !
08-10-2020، 18:07
به سه چيز هرگز نميرسيد :
بستن دهان مردم جبران همه ى شكست ها رسيدن به همه آرزوها سه چيز حتما به تو ميرسد : مرگ نتيجه عملت رزق و روزى
08-10-2020، 18:37
پیرشدن به سن نیست به این است که :
ورزش نکنی، کتاب نخوانی عاشق نشوی، هدیه ندهی … محبت نکنی … محبت نگیری، مهمانی نروی پیری به سن نیست به کیفیت دل است !
08-10-2020، 19:30
بهترین جفت درجهان خنده و گریه است
آنها هیچگاه یکدیگررا همزمان ملاقات نمیکنند ولی اگر آن دویکدیگر راملاقات کردند آن لحظه بهترین لحظه زندگی شماست آرزو می کنم امروز بهترین جفت اتفاق بیفتد
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|