13-02-2021، 18:16
متنفرم از اون وقتایی که عصبانیتم تبدیل میشه به اشک!
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
13-02-2021، 18:16
متنفرم از اون وقتایی که عصبانیتم تبدیل میشه به اشک!
13-02-2021، 18:43
من نمیخوام کسی منو سر عقل بیاره من فقط میخوام یکیو داشته باشم که باهاش دیوونه ی بهتریی باشم... : )
13-02-2021، 18:47
بعضی وقتا به خودم میگم بسه دیگه وقتشه یکم شبیه هم سن و سالات باشی یکم احساس یکم علاقه ، دنبال یکی باشی رمانتیک بازی کنین زندگی تشکیل بدین بعد یادم میفته اگه شوهر کنم چجوری همش زنگ بزنم به بابام بگم بابایی خوراکی میخام اونم شب هرچی دوست دارمو بگیره. کلا از ازدواج منصرف میشم ._.
13-02-2021، 18:56
گاهی وقتا خاطره های خنده دار ساده ترین بهونه میشن برای گریه کردن
13-02-2021، 19:01
کافیه برای ی چیزی ذوق داشتی باشی...
کَنسله!D:
13-02-2021، 19:15
شوق دیدار تو را دارم نمی آیی چرا؟ مثل باران ، تند میبارم نمی آیی چرا؟ خسته ام از درد ، از آهنگ های بیکلام خسته از آهنگ گیتارم نمی آیی چرا غرق در کابوس میمانم مجال خواب نیست..
13-02-2021، 20:09
وقتی ماجرایِ یک فیلم یا سریال را دنبال می کنیم؛ به تک تکِ شخصیت ها و هرکدام به گونه ای ، برایِ رفتارهایشان، حق می دهیم، چون شرایط و علت ها را تا اندازه ای دیده ایم و می دانیم . حتی بدترین آدمِ بدترین داستان ها هم، برایِ رفتارش دلیلی دارد . زندگی هم همین است، با این تفاوت که ما از شرایط و اتفاقاتِ پشتِ پرده ی رفتار و واکنشِ آدم ها خبر نداریم. از چند وجهِ یک ماجرا، یک اتفاق، یک زندگی یا رفتار، یک وجهش را هم به سختی می بینیم. ما جایِ آدم ها نیستیم، از هیچ درماندگی، مشکل یا کنشِ زندگیِ شان خبر نداریم و درست نیست صرفا به واسطه ی واکنش های مشهودی که می بینیم، حس کنیم که همه چیز را می دانیم و همه را می شناسیم. لازم نیست به کسی حق بدهیم، همین که قضاوت نکنیم، کافیست.
13-02-2021، 20:36
طلا رنگ میبازد
مرمر خاک میشود فولاد زنگ میزند نابودی با همه چیزی است در این جهان تنها اندوه است که پایدار است تا زمانی که واژه باشکوه بماند
13-02-2021، 20:38
بیایین یاد بگیریم تو لاک خودمون باشیم ن لاک بقیه ..
13-02-2021، 21:02
منو فریاد کن من درده مشترکم(:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|