امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم)

متنفرم از اون وقتایی که عصبانیتم تبدیل میشه به اشک!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ѕααяeη ، מַברִיק
آگهی
من نمیخوام کسی منو سر عقل بیاره من فقط میخوام یکیو داشته باشم که باهاش دیوونه ی بهتریی باشم... : )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ ، ѕααяeη ، מַברִיק
‏بعضی وقتا به خودم میگم بسه دیگه وقتشه یکم شبیه هم سن و سالات باشی یکم احساس یکم علاقه ، دنبال یکی باشی رمانتیک بازی کنین زندگی تشکیل بدین بعد یادم میفته اگه شوهر کنم چجوری همش زنگ بزنم به بابام بگم بابایی خوراکی میخام اونم شب هرچی دوست دارمو بگیره. کلا از ازدواج منصرف میشم ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، єη∂ℓєѕѕღ ، ѕααяeη ، מַברִיק ، Emmɑ
گاهی وقتا خاطره های خنده دار ساده ترین بهونه میشن برای گریه کردن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ѕααяeη ، Emmɑ ، מַברִיק
کافیه برای ی چیزی ذوق داشتی باشی...
کَنسله!D:
(((:
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، єη∂ℓєѕѕღ ، מַברִיק ، Emmɑ ، моои
شوق دیدار تو را دارم نمی آیی چرا؟ مثل باران ، تند میبارم نمی آیی چرا؟ خسته ام از درد ، از آهنگ های بیکلام خسته از آهنگ گیتارم نمی آیی چرا غرق در کابوس میمانم مجال خواب نیست..
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، моои ، מַברִיק ، ѕααяeη
‌‌
وقتی ماجرایِ یک فیلم یا سریال را دنبال می کنیم؛ به تک تکِ شخصیت ها و هرکدام به گونه ای ، برایِ رفتارهایشان، حق می دهیم، چون شرایط و علت ها را تا اندازه ای دیده ایم و می دانیم . حتی بدترین آدمِ بدترین داستان ها هم، برایِ رفتارش دلیلی دارد .
زندگی هم همین است، با این تفاوت که ما از شرایط و اتفاقاتِ پشتِ پرده ی رفتار و واکنشِ آدم ها خبر نداریم. از چند وجهِ یک ماجرا، یک اتفاق، یک زندگی یا رفتار، یک وجهش را هم به سختی می بینیم.
ما جایِ آدم ها نیستیم، از هیچ درماندگی، مشکل یا کنشِ زندگیِ شان خبر نداریم و درست نیست صرفا به واسطه ی واکنش های مشهودی که می بینیم، حس کنیم که همه چیز را می دانیم و همه را می شناسیم.
لازم نیست به کسی حق بدهیم، همین که قضاوت نکنیم، کافیست.
 سپاس شده توسط моои ، شـــقآیــق ، єη∂ℓєѕѕღ
طلا رنگ می‌بازد
مرمر خاک می‌شود
فولاد زنگ می‌زند
نابودی با همه چیزی است در این جهان
تنها اندوه است که پایدار است
تا زمانی که واژه باشکوه بماند
Nashenas(:
 سپاس شده توسط מַברִיק ، شـــقآیــق ، єη∂ℓєѕѕღ
بیایین یاد بگیریم تو لاک خودمون باشیم ن لاک بقیه ..
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، єη∂ℓєѕѕღ
منو فریاد کن من درده مشترکم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، _Strawberry_ ، єη∂ℓєѕѕღ ، מַברִיק ، Emmɑ ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، ραяα∂ιѕe

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان