23-03-2021، 21:59
از جمله ی “مشکل شماست” کثیف تر ندیدم !
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
23-03-2021، 21:59
از جمله ی “مشکل شماست” کثیف تر ندیدم !
24-03-2021، 12:41
همین خوب است ؛
همین که تو نگرانم می شوی ، همین که هر اتفاقی بیفتد تو هستی که آرامم کنی ، تو هستی که بگویی گور بابای دنیا ، به دلت بد راه نده ، تو هستی که بگویی مراقب خودت باش ، تو هستی که بگویی آرامشت را برای این چیزهای ساده ، خراب نکن تو هستی و من بیشتر از همیشه مراقب خودم هستم ، و من بیشتر از همیشه بیخیال دنیا و اتفاقات عجیب و غریبش ، در را به روی غم ها بسته و مراقبم که هیچ چیز و هیچ کس آرامشِ طوفانِ جهانم را به هم نریزد . اگرچه هستی و آرامم ؛ ولی تو باز هم نگرانم باش ، نگرانی ات را دوست دارم ... نرگس صرافیان طوفان
24-03-2021، 13:58
دلم میخواهد
خودم را از تنم در بیاورم بشورم بچلانم و روی طناب حیاطمان پهن کنم فردا بیایم و ببینم ک مرا باد با خود برده است ...
24-03-2021، 16:12
در انتظار نور روز در تاریکی شب خابم برد!
قلب من آکنده از عشق توست
:-)
24-03-2021، 17:31
ﭼﺮﺍ ﻫﻤﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ :
ﭼﻮﻥ ﻣﯿﮕﺬﺭﺩ ﻏﻤﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﺮﺍ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﻧﻤﯽ ﮔﻮﯾﺪ : ﺗﺎ ﺑﮕﺬﺭﺩ ﺩﺭﺩ ﮐﻤﯽ ﻧﯿﺴت
24-03-2021، 18:24
با ی سری چیزا بعضی اوقات نه میتونی کنار بیای نه میتونی عوضش کنی ،نه پشیمون درستش میکنه، تورو ب مرز دیونگی میرسونن
تا حدی ک دوست داری سر تو ب دیوار بکوبی شاید درست شد
24-03-2021، 19:41
من تمام زندگیم با موودم جلو میره، مثلا اگه ناراحت باشم حتی وسط عروسیم میشینم گریه میکنم وهیچکس نمیتونه منو کنترل کنه : )!
24-03-2021، 22:09
عادت کن به وجود کسی عادت نکنی
بعضیا با تمام وجود بی وجودن !
خبر خوب این است که روزی کسی میاید
در میان روزهای خاکستری تان ، دست هایتان را خواهد گرفت گرمتر صمیمی تر و هزار بار عاشقانه تر ... کسی که شبیه به آفتابِ بعد از یک روز برفی به تن روزهای سردتان میچسبد . کسی میاید از جنس محبت که مرهم تمام زخم هایتان میشود و تمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش آرامش حل خواهد کرد ... کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را " معجزه ای از طرف خدا " مینامم ... #سحر_رستگار
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|