امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)

جالبه ک نمیشناسمت/=
حتی ی کوچولو))):
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _Strawberry_ ، Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Medusa ، shghyegh ، Prometheus ، єη∂ℓєѕѕღ
آگهی
وضعیت روابط ها خرابه اینجا
همه درگیرن امیدوارم مثل قبل بشید
پاسخ
 سپاس شده توسط _Strawberry_ ، شـــقآیــق ، Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث ، Prometheus ، Medusa ، *Aɴѕel* ، shghyegh ، єη∂ℓєѕѕღ ، DarkLight ، ѕααяeη
ارزش محبتم رونداشتی.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث ، Medusa ، βάરãɲ ، shghyegh ، єη∂ℓєѕѕღ
جالبه کوچیک ترین نشونه ای از درگیری های توی این تایپکت رو خارج از این تایپک (مثلاً در گ.آ) نمی بینم.
در حیرتم.
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Medusa ، Prometheus ، βάરãɲ ، shghyegh ، єη∂ℓєѕѕღ
من بلدم یک شبه، خط بکشم روی آدم‌ها، یک‌شبه فراموششان کنم و یک شبه جوری رفتار کنم که انگار از اول هم نمی‌شناختمشان.

من هرگز حساب دقیقی روی آدم‌ها باز نمی‌کنم، از هیچ‌کس در ذهنم، تصورات مافوق‌بشرگونه نمی‌سازم و هیچ چیز را از هیچ‌کس بعید نمی‌دانم.
من آدم‌ها را نه شبیه به یک عکس روتوش شده‌ی بی‌نقص، که شبیه به یک آدم زنده و در حال دگرگونی پذیرفته‌ام و هر آن، آماده‌ام برای رونمایی از ایرادات احتمالی‌شان.

آدم‌ها که خدا نیستند! چشم باز می‌کنی و می‌بینی که یک شبه گند زده‌اند به تصوراتی که از آن‌ها داشتی، گند زده‌اند به اعتماد تو و گند زده‌اند به تمامِ تمایزی که میان آن‌ها و سایر آدم‌ها قائل می‌شدی.
آدم‌ها یک شبه ثابت می‌کنند که هیچ فرقی با دیگرانی که هیچ فرقی برای تو ندارند، نداشتند!

آدم‌ها که خدا نیستند! می‌نشینند توی خلوت دنج خودشان و برای تغییر دنیا و سبک زندگی‌شان و برای کمی حظ و التذاذ بیشتر، تصمیمات جدید و عجیب می‌گیرند و به تنها چیزی که فکر نمی‌کنند، تصورات و باورهای توست!

حال شما برای این حالم اسمش را بیماری بگذار
مجنون بگذار
یا انسانی که نقاب مهربانی بر‌چهر زده و موزیانه رفتار میکند
تمام
پاسخ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS* ، *Aɴѕel* ، shghyegh ، βάરãɲ ، شـــقآیــق ، _Strawberry_ ، DarkLight ، ѕααяeη
الکی اسمتو گذاشتی ج......؟!
برات چند بسته خاک تجویز میکنم هر وعده بریزی رو سرت از بس بی ادبی ._.

پ.ن: برای اینکه ناشناس باشه اسمو کاملا ننوشتم و گرنه چیز بدی نیست!
پاسخ
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، shghyegh ، Mohlek ، єη∂ℓєѕѕღ ، شـــقآیــق ، DarkLight
بیاین با هم مهربون باشیم این بچه بازیا رو تمومش کنیم Undecided
=/
/=

ناشناس -_-
پاسخ
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ᴀʀмɪss ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، єη∂ℓєѕѕღ ، شـــقآیــق ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
شخصیت آدما از حرف زدنشون معلوم میشه...
مواظب حرف زدنتون باشین D;
Love
(: ♡
*-*

پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ ، *VENUS* ، _Strawberry_ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، *Aɴѕel* ، shghyegh ، єη∂ℓєѕѕღ
صحیحه
یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) 54
نآشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط Волшебник ، shghyegh ، Prometheus ، Emmɑ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، єη∂ℓєѕѕღ
خیلی کِرم داری Telegh_59
=/
/=

ناشناس -_-
پاسخ
 سپاس شده توسط Волшебник ، єη∂ℓєѕѕღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
  جواب حرف ناشناس
Photo شما به چه چیزی علاقه دارید ؟؟
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  اگه نفر قبلیت بیفته تو بغلت چیکارش میکنی؟؟؟ نسخه2

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان