12-04-2021، 19:54
جالبه ک نمیشناسمت/=
حتی ی کوچولو))):
حتی ی کوچولو))):
|
یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
12-04-2021، 19:54
جالبه ک نمیشناسمت/=
حتی ی کوچولو))):
12-04-2021، 19:57
وضعیت روابط ها خرابه اینجا
همه درگیرن امیدوارم مثل قبل بشید
12-04-2021، 20:02
ارزش محبتم رونداشتی.
12-04-2021، 20:49
جالبه کوچیک ترین نشونه ای از درگیری های توی این تایپکت رو خارج از این تایپک (مثلاً در گ.آ) نمی بینم.
در حیرتم.
من بلدم یک شبه، خط بکشم روی آدمها، یکشبه فراموششان کنم و یک شبه جوری رفتار کنم که انگار از اول هم نمیشناختمشان.
من هرگز حساب دقیقی روی آدمها باز نمیکنم، از هیچکس در ذهنم، تصورات مافوقبشرگونه نمیسازم و هیچ چیز را از هیچکس بعید نمیدانم. من آدمها را نه شبیه به یک عکس روتوش شدهی بینقص، که شبیه به یک آدم زنده و در حال دگرگونی پذیرفتهام و هر آن، آمادهام برای رونمایی از ایرادات احتمالیشان. آدمها که خدا نیستند! چشم باز میکنی و میبینی که یک شبه گند زدهاند به تصوراتی که از آنها داشتی، گند زدهاند به اعتماد تو و گند زدهاند به تمامِ تمایزی که میان آنها و سایر آدمها قائل میشدی. آدمها یک شبه ثابت میکنند که هیچ فرقی با دیگرانی که هیچ فرقی برای تو ندارند، نداشتند! آدمها که خدا نیستند! مینشینند توی خلوت دنج خودشان و برای تغییر دنیا و سبک زندگیشان و برای کمی حظ و التذاذ بیشتر، تصمیمات جدید و عجیب میگیرند و به تنها چیزی که فکر نمیکنند، تصورات و باورهای توست! حال شما برای این حالم اسمش را بیماری بگذار مجنون بگذار یا انسانی که نقاب مهربانی برچهر زده و موزیانه رفتار میکند تمام
14-04-2021، 0:57
الکی اسمتو گذاشتی ج......؟!
برات چند بسته خاک تجویز میکنم هر وعده بریزی رو سرت از بس بی ادبی ._. پ.ن: برای اینکه ناشناس باشه اسمو کاملا ننوشتم و گرنه چیز بدی نیست!
14-04-2021، 2:53
بیاین با هم مهربون باشیم این بچه بازیا رو تمومش کنیم
![]()
14-04-2021، 20:48
شخصیت آدما از حرف زدنشون معلوم میشه...
مواظب حرف زدنتون باشین D;
14-04-2021، 21:28
صحیحه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
14-04-2021، 21:35
خیلی کِرم داری
![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|