20-05-2021، 17:06
من پناهنده ام
به مرزهای تنت
احمد شاملو
به مرزهای تنت
احمد شاملو
|
احمد شاملو | فروغ فرخزاد |
||||||||||||||||||||||||||||||||
20-05-2021، 17:06
من پناهنده ام
به مرزهای تنت احمد شاملو
20-05-2021، 23:07
من همیشه دوستدارِ یڪ زندگیِ عجیب و پر حادثه بودهام، شاید خنده ات بگیرد اگر بگویم من دلم میخواهد پیاده دور دنیا بگردم!
من دلم میخواهد توی خیابانها مثل بچهها برقصم، بخندم، فریاد بزنم! من دلم میخواهد ڪاری ڪنم ڪه نقضِ قانون باشد… شاید بگویی طبیعتِ متمایل به گناهی دارم ولی اینطور نیست. من از این ڪه ڪاری عجیب بڪنم لذت میبرم! "فروغ فرخزاد"
22-05-2021، 20:52
مارا از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم..
#شاملو
22-05-2021، 21:22
سخت است فهماندن چیزی به کسی که برای نفهمیدن آن پول
می گیرد. -شاملو
23-05-2021، 0:19
ما نیز گذشتهایم
چون تو بر این سیاره بر این خاک در مجالِ تنگِ سالی چند هم از اینجا که تو ایستادهای اکنون فروتن یا فرومایه خندان یا غمین سبکپای یا گرانبار آزاد یا گرفتار. #احمدشاملو
23-05-2021، 0:58
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/4_5852627590661014878_bvsd.mp4/ بوسيدمش ديگر هراس نداشتم جهان پايان يابد من از جهان سهمم را گرفته بودم. #احمدشاملو
23-05-2021، 1:35
آنهایی که ما را از دوستی با جنس مخالف؛ با آتش جهنم می هراسانند نمازشان را به امید همخوابی با حوریان بهشت می خوانند...
#احمدشاملو
23-05-2021، 20:58
و انسانها فقط به فریاد هم میرسند
نه به سکوت هم #فروغ_فرخزاد
24-05-2021، 17:18
آدمهای ساده را دوست دارم
همانها که بدی هیچ کس را باور ندارند همانها که برای همه لبخند دارند همانها که همیشه هستند برای همه هستند آدمهای ساده را باید مثل یک تابلوی نقاشی ساعتها تماشا کرد؛ عمرشان کوتاه است بس که هر کسی از راه میرسد یا ازشان سوء استفاده میکند یا زمینشان میزند یا درس ساده نبودن بهشان میدهد آدمهای ساده را دوست دارم بوی ناب “آدم” می دهند می دانی؟ آدمهای ساده ساده هم عاشق میشوند ساده صبوری می کنند ساده عشق می ورزند ساده میمانند اما سخت دل میکنند آن وقت که دل میکنند، جان میدهند سخت میشکنند سخت فراموش میکنند همین آدمهای ساده #احمدشاملو
02-06-2021، 22:07
معشوق در ذرهذرهی جانِ توست
که باور داشتهای، و رستاخیز در چشماندازِ همیشهی تو به کار است. در زیجِ جُستجو ایستادهی ابدی باش تا سفرِ بیانجامِ ستارگان بر تو گذر کند، که زمین از اینگونه حقارتبار نمیمانْد اگر آدمی به هنگام دیدهی حیرت میگشود. #احمد_شاملو
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|