امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 457

@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

این دوتا مزاحمم شدن پرهام جان:/
مدرک هم دارم Telegh_01

@THEDARKNESS
@Mohlek
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ ، THEDARKNESS ، Mohlek
آگهی
رو سریال فرندز به شدت کراش زدم <:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(31-08-2021، 21:19)gallant# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 21:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم از شاتا خبر دارم
تینا برام فرستاده بود

تینا خوشگلترین دختر انجمنه رفتم و چند تا پیام بهش دادم.حتی عکس صفحه ی من عکس تینا بود یه مدت.بعدش دیدم داخل ایران با کسی دوست شدن به درد من نمیخوره حتی یه سیمکارت هم ندارم شمارم و بهش بدم از کاری که داشتم میکردم برگشتم.تینا تک ترین دختره انجمنه

گاله رو ببند
نآشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، _sehun_ ، βάરãɲ
اوخی....چ رمانتیک Telegh_01
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ ، ραтяιcια
(31-08-2021، 21:22)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبره اینجااا؟؟

هیچی یهویی همه برای من قیام کردن و قصد سربه نیست کردن من و دارن Big Grin !ایرانه دیگه.هر کی فکر میکنه خودش پاک و عاری از هر گناهه دیگران همه گناه کار!
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ
@آمین
آمین جانم شنیدم پ.خ توم اومده
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، آمین ، ραтяιcια
(31-08-2021، 21:08)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 21:05)gallant# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی وقت الکیت رو چرت تر هدر نده.میتونی ثابت کن پیام خصوصیت اومدم.داری چرت میگی.چون من پیام خصوصی هیچ دختر دهاتی نرفتم تا الان

مگه الان زندانی هستن؟

خب مشکل اینه پ.خ هامو پاک کردم و یه شاهد دارم(:
سهند من اسکرین شات نفرستادم از مزاحمتش برام؟
@سهَ‌ند
آره خوب کاری میکنی من دهاتی نیستم

اره عزیز فرستادی

(31-08-2021، 21:27)gallant# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 21:22)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبره اینجااا؟؟

هیچی یهویی همه برای من قیام کردن و قصد سربه نیست کردن من و دارن Big Grin !ایرانه دیگه.هر کی فکر میکنه خودش پاک و عاری از هر گناهه دیگران همه گناه کار!

داش شما هم کم به دخترای اینجا پیشنهاد ازدواج بده
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_ ، βάરãɲ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ραтяιcια
عاشق شدن جرم نیست
حتی عاشق یه دختر بودن
خدا به داد دختری برسه که دخترای دیگه براش تایین تکلیف کنن...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(31-08-2021، 21:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 21:19)gallant# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا خوشگلترین دختر انجمنه رفتم و چند تا پیام بهش دادم.حتی عکس صفحه ی من عکس تینا بود یه مدت.بعدش دیدم داخل ایران با کسی دوست شدن به درد من نمیخوره حتی یه سیمکارت هم ندارم شمارم و بهش بدم از کاری که داشتم میکردم برگشتم.تینا تک ترین دختره انجمنه

گاله رو ببند

ملیکااااا خیلی عشقی Telegh_01
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ ، *Aɴѕel* ، ραтяιcια
(31-08-2021، 21:26)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

این دوتا مزاحمم شدن پرهام جان:/
مدرک هم دارم Telegh_01

@THEDARKNESS
@Mohlek

جان جان عشق خودم *.*
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان