امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 457

(02-09-2021، 23:30)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2021، 22:50)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
نمیری.

چرا؟ O_O مگه قراره بمیرم 
خودت نمیری مرتیکه |: D:

(02-09-2021، 22:58)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردی؟ @Berserk

نهههه زندم 
به کوری چشمت XD

عه..چرا هنوز زنده ایی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، βάરãɲ
آگهی
(03-09-2021، 6:34)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2021، 23:30)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ O_O مگه قراره بمیرم 
خودت نمیری مرتیکه |: D:

نهههه زندم 
به کوری چشمت XD

عه..چرا هنوز زنده ایی؟

چرا قرار بود مرده باشم؟؟؟ قاتل استخدام کردی؟؟؟ -_- 

(03-09-2021، 1:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2021، 1:27)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مافیا رو بلد نیستم ولی ی بازی هست تو تله همون مافیاس ولی ورژن گرگینش 
اونو بلدی؟D:
من البته خیلی وقته کشیدم ازش بیرون از بس سر هم تیمی های نوب باختم:///// 
حاجی من ک الان نمیتونم ک بیام  تلللل
ایران مافیا بزن خیلی راحتههه منم تقلب میدم بتتتت

نو ندوس سخته D:
راستی کلی برنامه تست شده برای ساخت شماره مجازی پیدا کردم برات از ی چنله، چندتا هم آموزش هست 
اومدی تله بهم بگو بفرستم برات 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، βάરãɲ ، Prometheus ، Emmɑ
چرا بعضیا یجوری هستن...
چرا..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ
(03-09-2021، 8:49)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بعضیا یجوری هستن...
چرا..
مور مورم شد
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، βάરãɲ
(03-09-2021، 8:50)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2021، 8:49)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بعضیا یجوری هستن...
چرا..
مور مورم شد

منم دشویی شماره دو گرفت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ
(03-09-2021، 8:51)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2021، 8:50)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مور مورم شد

منم دشویی شماره دو گرفت
آخ مال نذری دیشبهTelegh_01
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق
(02-09-2021، 23:41)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2021، 23:36)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین دختر خوبTelegh_53

http://dl.akskhor.ir/uploads1/731EA8BF-2AD0-4C12-86E9-EC3D49EB7B5A.jpeg
اینو ببیننن((((((((:

چرا من باید باهات بد باشم ؟ یا بقول این جناب بخوایم همو جر بدیم ،قبلا هم یادم نمیاد باهات بحث کرده باشم ، تازه من حتا کسایی ک باهام بد کردن رو هم بخشیدم و دوس دارم چرا باید بی دلیل ازت بدم بیاد اخهTelegh_59Telegh_01

ولی واسه این ادم ک اینو نوشته خیلی متاسف شدم ، ی ذهن مریض ک باعث خیلی از افکار بد میشه (:
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(03-09-2021، 1:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2021، 0:54)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم
توضیحش بده دختره

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://baziza.ir/mafia/&ved=2ahUKEwjIy6v-pOHyAhWSOsAKHTCRCcoQFnoECEsQAQ&usg=AOvVaw0JLBs_T1rHGSdh3xMN0H_A
ایح ایح

(03-09-2021، 0:59)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازاار ندارممم

گوگل پلی ک داری\:

خابم برد ^^
 سپاس شده توسط Emmɑ
(03-09-2021، 7:14)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2021، 6:34)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه..چرا هنوز زنده ایی؟

(03-09-2021، 1:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نو ندوس سخته D:
راستی کلی برنامه تست شده برای ساخت شماره مجازی پیدا کردم برات از ی چنله، چندتا هم آموزش هست 

خودت گفتی ذوق مرگ شدی ._.
(03-09-2021، 7:14)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه..چرا هنوز زنده ایی؟

نو ندوس سخته D:
از دلبری کرده من کشته میشی ایح ایح
-
سخت نیست بابا خیلی راحته
دوبار تو مافیا بردم، شهروند نوچ
عزیزم اونا پول میخواد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان