امتیاز موضوع:
  • 136 رأی - میانگین امتیازات: 3.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درباره ی خود

....‌
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، ραтяιcια ، Mohlek ، _sehun_ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(29-04-2021، 8:33)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رومینام
16 سالم ملقب به نون بربری:!
4 ساله انیمیشن سازم :!
گیمرم هستم:!
یه جور خون آشامم :!(دیوونم توجه نکنین)
عصبی
معمولا زر زیاد میزنم :!
شیطونم....شاید!
با معدل 19.84 :!
رمان نویسم هستم :!
تکلیفم با خدم معلوم نی یا میخوام پلیس دایره جنایی شم يا روانشناس تيمارستان يا دارو ساز :!ميدونم هيچ ربطي ندارن
عشق هيجان :!
پ.ن:منو تو فكر نبرين چون چيزايي يادم ميافته كه نبايد بي افته :!

من اینو تغییرر میدم -_-

15/5 سالمه به لطف بزرگان کوچیکتر شدم اما هنوزم میگم 16 هاهاهاها
لقبمم فوضول محلس همیشه خدا در حال فوضولی(این برای حسین بیشتر صدق میکنه)
دقیقا چرا معدلمو نوشتم؟
ولی هنوزم رومینام Telegh_01
هنوزم این شغلایی که انتخاب کردم دوس دارم اما منشی حسامم هســـتم Telegh_01

صورتی به زیباییه امازون-_-
چشمانی شهلایی Telegh_01
ولی خوب شیطون و پرحرف و پررو و رکم اما مهربون و احساساتی-_-
هنوزم عصبی هستم (:

خو همین پشمکا-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek ، ραтяιcια ، shahid
(08-07-2020، 20:27)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسری هستم کوچک اما قدرتمند با دلی وسیع و رعوف ولی در عین حال کوچک اندازه ی گنجشک

هنوز همونم همون

(14-01-2020، 16:47)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بدبختم که مثل من اصلا وجود نداره

وت Telegh_59
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، ραтяιcια ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، shghyegh ، shahid ، Mohammad 77
من همون که خودتون میدونید هستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
پاسخ
Biggrin 
.....
(؛
خودمم*_*
ما •???? ? ?????
   ?????, ???? ??? ????? !!

مثل ابلیس مغرور، مثل خدا تنها !!
https://abzarek.ir/service-p/msg/3007182
پاسخ
 سپاس شده توسط shahid
(28-10-2021، 18:41)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2020، 20:27)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسری هستم کوچک اما قدرتمند با دلی وسیع و رعوف ولی در عین حال کوچک اندازه ی گنجشک

هنوز همونم همون

(14-01-2020، 16:47)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بدبختم که مثل من اصلا وجود نداره

وت Telegh_59

تو خودتی بدون وات میمونی تو خاطرات (:
ما •???? ? ?????
   ?????, ???? ??? ????? !!

مثل ابلیس مغرور، مثل خدا تنها !!
https://abzarek.ir/service-p/msg/3007182
پاسخ
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، shahid
آنیانگهاسیهو

امیرم
اهل تهران، سمت شرق
زاده اردیبهشت
از همین اول بگم ک پُر حرفم... 
از بچگی بزرگ شدم و بین رفیقام معروفم ب اینکه ویکیپدیا شیاف کردم -_-
ازینا ک اول از من سوال میپرسن بعد گوگل میکنن (و معمولا بسیار آزاردهندس)
بیشتر ب سی نزدیکم تا به بیست... 
لیسانسِ یه رشته مهندسی بسیار سورئال، ک از گفتنش تو عموم معذورم... (اسممو تریلی نمیکشه 25r30   )
معمولا میگم لیسانس کامپیوتر...!
هیجده ماهه که سربازم... سربازِ فناوری اطلاعات... 
عاشق موزیک، کامپیوتر، سفر، روانشناسی، رشته تحصیلیم، الکترونیک، ورزش کشتی و شنا ام
کنارِ سربازیم آی‌تی بخش تصویربرداری یه بیمارستان دولتی ام
مالیخولیا، پرش افکار و آفازیای کلامی دارم، بخاطر همین معمولا نمیتونم منظورمو درست به آدمای اطرافم برسونم و خیلی وقتا همین باعث بوجود اومدن ناراحتی میشه (عادت کردم دیگه، دروغ نگم زیادم اهمیت نمیدم Big Grin  )
شخصیت نسبتا قوی ای دارم و تقریبا کسی نمیتونه اعصابمو خورد کنه یا اعتماد ب نفسمو ب هم بریزه
از نظر بقیه فیس نسبتا خوبی دارم ولی از نظر خودم یذره کمرنگم و موهام کم‌پشته
عاشق پولم، و از اون بیشتر عاشق خرج کردنِ پول
یعنی میتونم برای پیدا کردنِ چیزی ک مد نظرمه مثل یه دختر، با حوصله‌ی تمام کلی توی یه بازار بچرخم و خسته نشم، و از نظر دختر‌هایی ک تو زندگیمن و خانوادم این نکتم پوینت مثبتمه چون پایه ثابت خرید و پاساژ گردی ام  Big Grin (بهم میگن آدمِ امنِشون  Cool ) 

معمولا چیزهایی هم میخرم ک برا بقیه عجیب غریبه ولی زندگیمو خیلی راحتتر میکنه و به این باورم که پول و تکنولوژی باید در خدمت آدم باشن تا زندگی آدمو راحتتر کنن

به زیبایی و جزئیات خیلی اهمیت میدم، مخصوصا تو زندگیم! 
یه چسه کمالگرا هم هستم... 

عاشق ساختن چیزاییم ک زندگیمو راحتتر میکنن، از تگ های nfc که موقع خروج از خونه گوشیمو بزنم روش و برای خارج از منزل تنظیم بشه و همینطور برعکس، با یه تگ دیگه تنظیماتم برگرده ب حالتِ منزل  Big Grin
تاااااا
ساخت بارون مصنوعی برای حمومم (حمومم تو خونه جداس) که وقتی تو گرمای تابستون میام خونه سریع لخت شم برم زیرش (این یه مورد رو هنوز نساختم و در دست ساخته) 38

بشدت درونگرام ولی مراوده با آدما رو بلدم و کسی ک عمیق منو نشناسه باور نمیکنه درونگرا ام، بقول یه روانشناس، میگفت درونگرایی هستی که خوب بلدی ادای برونگرا‌ها رو دربیاری
ولی بوده روزایی ک تنها زندگی میکردم تا چهل روز با هیچکس حرف نزدم (بجز چت)

آشپزی و خونه داریم خوبه  Big Grin
اونم بعلت تایمِ طولانی تنها زندگی کردن
ن ازین آشپزی خوبا ک مردا از خودشون تعریف میکنن... 
آشپزیم جوریه ک مادر از پنجاه کیلومتر اونطرف تر زنگ بزنه بگه معمون دعوت کردم شام فلان چیز رو درست کن  Wink
یا مثلا در حدی ک شامِ پاگشای عروس بپزم...  Cool

تعداد زیادی رفیق، در رنگ‌ها و طرح‌های گوناگون دارم، به طوری ک بعضی جاها مثلا توی دانشگاه اینقدر با بقیه سلام‌علیک دارم دوستام عصبی میشن، کلا رابطم با آدما بد نیست، یکمم بلدم بخندونم بقیه رو، ک بی تاثیر نیست... 

دیگ خیلی از خودم تعریف کردم و نمیدونم چی بگم  Big Grin
تا درودی دیگر بدرود bathtime
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چه احساسی درباره نفر قبلیت داری؟
  ی جمله درباره ی خودت بگو
  نظرت درباره اهنگ پروفایل نفر قبلیت چیه
Wink نظرت درباره یـــ پروفایل نفر قبلیت چیـــه؟؟
Sad میخوام درباره ی خودم بگم واقعی وقتی 11 سالم بود
Heart نظرتون درباره ی ازدواج چیه؟؟؟؟
  سوالات درباره احضار روح
  همه چیز درباره کیف پول اتریوم
Heart مطلب جالب درباره پسرها...
  نظرتون درباره ی انجمن فلش خور چیست؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان