امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« تصور ما از کاربران فلشخور »

(22-03-2026، 12:20)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرنود...
فرنود هم مثل حسام به نظرم آدمیه که به دخترای دورش هیچوقت وایب بد نداده 
جزو ده درصد محدود مرداس که میتونه بگه همه مردا مثل هم نیستن و من خندم نگیره
آگاهه و تعصبی نیست 
توی طیف برونگرایی و درونگرایی اون وسطاس و به برونگرایی تمایل داره 
خوش خنده و خوش برخورده 
دیگه همین.. زیاد نمیشناسمت شرمنده((:
سال خوبی داشتی باشی 

ممنونم بابت لطفی که داری! راجع به طیف درون‌گرایی و برون‌گرایی حدست درسته. اما گاهی فکر می‌کنم که چون عموما در نقش برون‌گرا بودم، مجبورم همچنان برون‌گرا بمونم وگرنه آدم‌های اطرافم ممکنه فکر کنند غمگین و ناراحتم. در حالی که در یکی دو سال اخیر بیش‌تر ترجیحم اینه که سمت درون‌گرای طیف حرکت کنم.

(22-03-2026، 14:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرنود عزیز:>
فرنود تو تصورم از اوناس ک میشه باهاش رفت تو کافه و با زبان ادبی به دنیا فحش داد و اخر سر نوشیدنیتو بخوری و بعدش بگی حالا انقدام ک میگیم بد نیست
فرنود از اوناس ک اذیت کردنش کیف میده((:
بهت گفته بودم مرموز. حالا میخوام بگم منظورم چیه. مرموز لغت خوبی نبود یعنی بار منفی داشت ولی من از جهت بار مثبتش منظورم بود‌. من تو واقعیت ندیدمت ولی رفتارت تو مجازی و حتی عکست وایب ادمای ساده میده درصورتی که اصلا ساده نیستی(((: اتفاقا به شدت زرنگی ولی یه زرنگه بی سرو صدا . میدونی چجوری به هر ادم نزدیک شی و از چه خصوصیت اخلاقیشون برای نزدیک شدن بهشون استفاده کنی وخودتو تو دلشون جا کنی. میدونی تو هر بحث بدون استفاده حتی یه کلمه‌ی توهین امیز به طرف توهین کنی . برای همین تو از نظر من یه مرموزِ مثبتی(((: شاید با سیاست هم لغت مناسبی باشه ولی نه منظورم با همون مرموز بهتر ادا میشه((:
احتمالا ادم خیلی منظمی یعنی هرچی تو اتاقت سرجاشه ولی شایدم برخلاف وایبی ک میدی بسیار بی نظم باشی و نظمت تو بی نظمیت باشه. این مسئله در هاله‌ای از ابهامه
هدفمندی
منعطفی
ایده‌های خلاقانه احتمالا زیاد داری (به هرحال کمتر کسی تو دوران نوجوانی به فکر شوگر برای تامین کتاباش می افته :دی )
کلمات و دیکشنری مخصوص خودت داری
احتمالا از اونایی ک تو مهمونیا یه گوشه میشینی و با لبخند به همه نگاه میکنی و نهایت با یکی دونفر حرف بزنی
مهربونی
طعم های تلخ و شیرین ترجیح میدی

همین دیگه:>
موفق باشی♡
از لطفی که داشتی و هندونه‌ها که بگذریم، واقعا توضیحت راجع به کلمه مرموز جالب بود برام. فکر می‌کنم که بله! همین‌طوره و مچم رو گرفتی. ((:
اتاقم هم مرتبه. برای اینکه این ابهام از بین بره.
ایده خلاقانه هم گاهی. بیش‌تر برام مهمه که اجرا کنم چیزها رو. چون خیلی مهم‌تر از خود ایده‌ست بنظرم.(شوگر هم محض رفع ابهام بگم که اجرا نشد. :دی )
توی مهمونی‌ها هم همین‌طورم. ترجیح می‌دم همین‌طور باشم. اما یکی دو تا جمع هستند که باز به همون دلیل حفظ برون‌گراییم مجبورم کمی بیش‌تر با جمع بر بخورم که کار خیلی سختیه. چون توی این مهمونی‌ها بر خوردن یعنی رقصیدن و من واقعا توش بدم!
طعم‌های تلخ و شیرین رو ترجیح می‌دم ولی توی قهوه ترجیحم عربیکاست ((:

(22-03-2026، 15:52)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام وقت بخیر 
به نظر میرسه که....
 سبک لباس پوشیدنت یه جورایی ترکیبی از راحتی، باکلاسی و نشون دادن خود واقعیه. احتمالاً دنبال لباسایی هستی که هم توشون احساس راحتی کنی، هم خودت رو نشون بده و بگه چه جور آدمی هستی. بعید نیست پارچه‌های طبیعی و خوب مثل کتان، ابریشم و پشم رو دوست داشته باشی. احتمالاً بافت‌های ظریف و رنگ‌های خنثی هم برات جذابن.  به جای طرح‌های شلوغ و پر زرق و برق، احتمالاً طراحی‌های ساده و مینیمال با جزئیات کوچیک و خاص (مثلاً یه گلدوزی ظریف یا دکمه‌های خاص) بیشتر دلت رو می‌بره. رنگ‌های خنثی (مثل خاکستری، کرم، بژ) و رنگ‌های ملایم (مثل آبی روشن، صورتی کمرنگ، سبز نعنایی) احتمالاً تو کمدت زیاد پیدا می‌شن. شاید از رنگ‌های تیره و جسورانه هم استفاده کنی، ولی نه زیاد، فقط برای اینکه یه تعادلی ایجاد کنی. شلوارهای راحت، پیراهن‌های نخی ساده، ژاکت‌های باکیفیت و کفش‌های چرمی کلاسیک، احتمالاً جزو آیتم‌های اصلی کمدت هستن.
کاملا دقیق بود! بطرز عجیبی هم دقیق بود. همه جزییات بجز کفش‌های چرمی کلاسیک. عموما چرم نمی‌پوشم. اما آبی روشن، صورتی کم‌رنگ، سبز نعنایی و خاکستری و کرم و ... همگی کاملا دقیق بودند. اینکه خودم رو نشون بده هم کاملا درسته. من فکر می‌کنم لباس‌ها هویت دارند. مثل مدل مو و محاسن. :دی

(22-03-2026، 15:52)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتمالاً موسیقی کلاسیک، فولکلور (مخصوصاً موسیقی ایرانی)، جز و کلاً موسیقی‌های آرام و مدیتیشن رو دوست داری.
هنرمندان مورد علاقه: شاید اونایی که احساسات عمیق رو بیان می‌کنن و داستان تعریف می‌کنن، بیشتر توجهت رو جلب کنن.
جز و کلاسیت کاملا درست بود. موسیقی ایرانی اما نه. البته که برام قابل احترامه ولی نمی‌تونم ممتد گوش بدم. بجز وقت‌هایی که حنا هست. حنا یه شنونده حرفه‌ای موسیقی ایرانه و کیف مضاعفی داره شنیدن موسیقی ایرانی کنارش.

به جای شلوغی، ترجیح می‌دی تو یه جای آروم و دنج به موسیقی گوش کنی و لذت ببری.
یا هر کار دیگه‌ای! ((:

به جای موزه‌های بزرگ و شلوغ، شاید ترجیح بدی وقتت رو تو گالری‌های هنری کوچیک و مستقل بگذرونی.
دقیقا من عاشق کشف گالری، گروه‌های موسیقی و ... مهجور و مستقل هستم. بخاطر یه پیش‌فرض ذهنی که دارم: چیزهای واقعا خوب کمتر طرفدار دارند.

توی سختی‌ها و بحران‌ها، کم نمیاری و به جای تسلیم شدن، دنبال معنی و مفهوم می‌گردی. مثل یه درخت که تو طوفان خم می‌شه ولی نمی‌شکنه، تو سختی‌ها هم محکم‌تر می‌ایستی.
 زبان برات فقط یه ابزار حرف زدن نیست، بلکه یه جورایی دنیای خودت رو می‌سازی و حتی واقعیت رو بازنویسی می‌کنی. 
 وقتی یه ایده‌ یا نوشته‌ات تایید می‌شه، حس خیلی خوبی بهت دست می‌ده و انگار اعتبار بیشتری پیدا می‌کنی.
باور داری که تاثیر گذاشتن روی آدم‌های اطرافت (دوست و خانواده) عملی‌تره. برای همین، انرژیت رو صرف بهتر کردن روابط نزدیکت می‌کنی تا اینکه بخوای کل جامعه رو عوض کنی.
دوست داری همین فعالیت‌های شخصی (نوشتن، پیاده‌روی، رفتن به دورهمی‌های کوچیک) رو ادامه بدی تا حس خوبی از موفقیت و تاثیرگذاری داشته باشی.
اینکه دنبال معنی و مفهوم می‌گردم توی سختی با زبان و بازنویسی واقعیت که توی خط بعد گفتی ارتباط مستقیم داره. میدونم که بخشی از این حرف‌ها رو توی صندلی داغ بهت گفتم ولی بازم خیلی هوشمندی می‌خواد که این‌طور جمع‌بندیشون کنی اینجا!

برنامه میان‌مدت: دوست داری با آدم‌هایی که تو حوزه زبان و ادبیات باهات هم‌فکرن بیشتر ارتباط برقرار کنی. شاید حتی بخوای یه مجموعه نوشته یا مقاله در مورد نقش زبان در شکل‌گیری هویت منتشر کنی.
 آرزوی بزرگ: اینکه زندگی‌ای داشته باشی که "زبان" و "هنر" پل ارتباطی تو با بقیه باشن. یعنی حس کنی هر کلمه‌ای که می‌نویسی، تو رو به بقیه نزدیک‌تر می‌کنه.
توی پازلی که ازم چیدی(و خیلی هم خوب چیدی) شغلم که برنامه‌نویسیه رو نیوردی. نسبت بین زبان و ماشین لرنینگ جز برنامه‌های بلندمدتم بود اون زمانی که nlp خیلی مطرح بود. الان بعد از llmها، nlp و پژوهش در این زمینه شبیه شطرنج شده ((: میدونیم که کامپیوترها توش بهترند ولی همچنان بازی می‌کنیم.

.انعطاف‌پذیری فکری: اگه کسی نظر متفاوتی داشته باشه و موضوع خیلی حساس نباشه، سریع ازش یاد می‌گیری و دیدگاه جدیدی پیدا می‌کنی.
راستش خیلی برای این ویژگیم تلاش می‌کنم. چیزی که هست اینه که من همزمان که خیلی منعطفم و تلاش می‌کنم متعصب نباشم، همزمان خیلی هم خودشیفته‌م و این گاهی باعث می‌شه که نگاه از بالا به پایین داشته باشم. اما مدام سرکوبش می‌کنم و یکی از راه‌های سرکوبش هم همین تمرین شنیدن دیگرانه. خیلی برام مهمه که حفظش کنم.

پایداری عاطفی: بلدی خشم رو به شکل سازنده استفاده کنی؛ این مهارت به مرور زمان مقاومت روانیت رو بالا می‌بره.
گاهی خشم از دستم هم در میره ((: ولی کلا توی روابطم و حتی زیست روزمره‌م آدم پایداری‌ام. یک بار حنا به شوخی گفت "تو چرا همیشه حالت خوبه؟؟"

واما نقاط ضعف 

تمایل به اجتناب از درگیری: ممکنه در موقعیت‌هایی که نیاز به موضع‌گیری قاطع داری، ترجیح بدی وارد بحث و جدل نشی و از درگیری اجتناب کنی. این می‌تونه باعث بشه که حق خودت رو نگیری یا تاثیرگذاریت کمتر بشه.

فشار درونی برای اثبات خود: گاهی اوقات فشار زیادی روی خودت احساس می‌کنی که باید خودت رو ثابت کنی، مخصوصاً وقتی با انتقاد روبرو می‌شی. این می‌تونه منجر به استرس بشه و باعث بشه بیش از حد به نظرات دیگران حساس باشی.

کمال‌گرایی پنهان: با اینکه روی راحتی و سادگی تاکید داری، ممکنه یه جور کمال‌گرایی پنهان داشته باشی که باعث می‌شه از اشتباه کردن بترسی یا همیشه دنبال بهترین حالت ممکن باشی، حتی اگه این بهترین حالت باعث کند شدن روند کارت بشه.

مشکل در قاطعیت (در برخی مواقع): با وجود اینکه می‌تونی خشم رو مدیریت کنی، شاید در مواقعی که نیاز به قاطعیت فوری و شدید داری، کمی تردید کنی یا نتونی به سرعت تصمیم بگیری.
تمایل به اجتناب از درگیری رو کاملا درست گفتی. فکر می‌کنم دو دلیل داشته باشه.
دلیل آشکار: فکر می‌کنم خیلی جاها این اصطکاک غیرضروریه و به تاثیرگذاری به‌خصوصی منجر نمی‌شه و اگر بشه هم من مسئولش نیستم و نمی‌خوام روانم آسیب ببینه.
دلیل پنهانی که الان پیداش کردم: قبل‌تر اصطکاک‌هایی بهم تحمیل شده که باعث شده تدافعی باشم نسبت به هر بحثی و اصلا دلم نخواد وارد جدال بشم.

کمال‌گرایی پنهان و مشکل در قاطعیت رو هم باهات موافقم. ((:

در کل ممنونم! خیلی دقیق و جالب بود! این که نقاط ضعف داشت هم عالی بود.

پاسخ
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Medusa
آگهی
با حضور: @Medusa 
پاسخ
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، shahid ، sober
سلام بیبیِ چشم مرواریدی
نیکی عزیزم
منطقی صبور گاهی شیطونتای ریز و زیر پوستی
تصورم اینه ک خیلی حرفش سنده و همه قبولش دارن
حرفاش سنجیده و با فکره
درونگرا نیست ولی ترجیحش اینه بیشتر شنونده باشه
عاممم
نیکی بنظرم احساسیه ولی فقط واسه نزدیک ترین اشخاص
نیکی چند بعدیه و میتونه تو شرایطای مختلف بعدهای مختلفی از خودش نشون بده فک میکنم میتونه خودشو سازگار کنه با جمع
ولی مخالفت هاشو با جرعت اعلام میکنه
____
موفق باشی عزیزم
پاسخ
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Mohlek ، *Aɴѕel* ، Medusa
با سلام و وقت بخیر 
به نظر مواجهیم با فردی که...
ذهنی تحلیلی دارد
پشت آرامش ظاهری‌اش دنیایی از افکار و تحلیل‌های عمیق جریان دارد
توانایی جالبی در درک پیچیدگی‌های انسان‌ها و مسائل علمی دارد

در رابطه به دنبال ثبات آرامش و فضایی امن است اهل تنش و هیجانات لحظه‌ای نیست و ترجیح بر اینه  رابطه‌ای پایدار و وفادارانه داشته باشه
همین ویژگی باعث می‌شه که در عین درون‌گرا بودن بتونه ارتباطاتی عمیق و ماندگار برقرار کنه چرا؟ چون خودش اینو میخواد !

به شدت به جزئیات توجه داره چه در علاقه‌اش به غذاهای اصیل و باکیفیت چه در سلیقه‌اش در موسیقی یا انتخاب آثار هنری لایه‌دار و پرمحتوا 

در مواجهه با چالش‌ها به جای واکنش‌های هیجانی از عقل و تحلیلش استفاده می‌کنه

خلاصه اش یه نگاه علمی و یه سبک هنری خاص خودشه

اما نقطه هایی که در برخی موارد چالش زان 

یه وقتا خیلی سریع با هر شرایطی کنار میاد حتی اگه اون شرایط رو دوست نداشته باشه انگار که اولش یه کم مقاومت می‌کنه ولی بعدش سریع خودشو با وضعیت وفق میده 

خیلی راز داره انگار یه جعبه بسته‌ست هیچی از خودش بروز نمیده، همینه که مرموز به نظر میاد این باعث میشه بقیه حس کنن اونو نمیشناسن و یه جورایی ازش دورن ممکنه بقیه فکر کنن سرده یا بی‌تفاوته در حالی که شاید فقط داره هیجاناتشو سرکوب می‌کنه

یه جورایی قضاوت‌گری داره و کانالیزس حتی اگه ته دلش خوب باشه خیلی دقیق آدم‌ها رو دسته‌بندی می‌کنه و سناریوهای مختلف ذهنی داره حتی اگه خودش بگه آدم‌ها رو زود قضاوت نمی‌کنه ولی این دقیق بودنش گاهی باعث میشه افراد رو توی چارچوب ذهنی خودش بندازه و ابعاد دیگه اون‌ها رو نبینه یا شاید بعضی وقتا زود عصبانی بشه یا خودشو  براشون بگیره

به قول خودش دوست داره تنبلی و اهمال‌کاری رو کمتر کنه این یعنی واقعاً براش یه چالشه ممکنه پروژه‌ها رو خوب شروع کنه ولی برای تموم کردنشون یا کارهای تکراری دچار سستی بشه و فرصت‌ها رو از دست بده 

زیاد فکر می‌کنه تو فکرش گیر می‌کنه بعضی وقتا انقدر غرق تحلیل و فکر کردن میشه که عمل کردن رو فراموش می‌کنه ممکنه در مورد مسائل عادی خیلی فکر کنه و همین باعث بشه تصمیم‌گیریش دیر بشه حتی اگه تو شرایط سخت خونسرد باشه

چون تعریفی از عشق نداره شاید ابراز احساسات عمیق عاطفی براش سخته و..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، Medusa
نیکی عزیزم
نیکی بسیار بامعرفته، قلب مهربان و رئوفی داره و بسیار باهوش و با استعداد.
نیکی دید عمیقی داره، به جزئیات دقت بسیاری داره، سطحی نگری در او راهی نداره.
نیک سرشته،طینت پاکی داره
محتاط و محافظه‌کار
ترجیح میده از تجارب منفی و مثبت دیگران استفاده کنه به جای آزمون و خطاهای بسیار و این از هوشمندی نیکی عزیزمه که عمر و زمان صرف چیزی که از اساس باگ داره نمیکنه.
نیکی صبر و پشتکار مثال زدنی داره.
سرشار از شور زندگی
به شجاعانه ترین شکل ممکن خودشه و رنگ خودش حفظ میکنه تحت تاثیر دیگران مسیر و منش خودش تغییر نمیده.
نیکی برای من نماد صداقت و امنیته
نیکی عزیزم خوشحالم که تو دوست عزیزمی و سعادت آشنایی با تورو داشتم.
به امید دیدار روی ماهت عزیزدلم❤
پاسخ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
نیکی عزیزم
دختری زیبا و باهوش
قلمت رو دوست دارم به نظرم پتانسیل نویسنده شدن رو داری.
مهربونی و به همون اندازه به نظرم حساس و شکننده‌ای.گاهی تحمل شنیدن نظرات مخالف نظرخودتو نداری
ارومی ولی تو بعضی‌جمع ها ورژن شلوغ و پرسروصداتو به نمایش میزاری
وایب اردیبهشت میدی. وقتی هوا ن سرده ن‌گرم و اسمونم ابیه
رنگ‌مورد علاقت صورتیه
طعم هم شیرین ترجیح میدی

موفق باشی:*
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، saba 3
نیکی یا صنم؟ 
مسئله این است
راستش با اینکه خیلی وقته میشناسمت انگار چیز زیادی نمیدونم ازت|: 
تصورم اینطوریه که خیلی ناز و ملیح صحبت کنی. درکل آدم درونگرایی باشی ولی با آدمی که مچ بشی خیلی میتونی صحبت کنی. اگه بخوای دروغای خوبی میتونی بگی (گفتی مامانت کدوم کتابو باز کرد صنم در اومد؟D: )
و شوخ طبعی جالبی داری. نه خیلی پر سر و صداس نه خیلی بحث برانگیز. میای ی چیزی میگی که در عین سادگی فان هم هست. آدمایی که نیاز نیست زیادی شلوغش کنن تا فان باشن رو میپسندم
سال خوبی داشته باشی(: 
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa
صنم عزیزم
تو نیک ی و سبزی.
امنی و قابل اعتماد،در مقابل تو ترس از قضاوت شدن بی معناست
بی ترس میشه تمام اون گره های تیره و تار ذهن رو باز کرد و واقعا شنونده خوبی هستی و باهات میشه ساعت ها درمورد زمین و زمان صحبت کرد.هم صحبتی باهات خوش میگذره و شنونده صبوری هستی.
بنظر من مرز ها برات اهمیت بسیاری دارن و همچنین نمیذاری آدم ها مرز ها و خط قرمز هات رو بشکونن یا جابه جا کنن.
بی آلایشی،درونت و بیرونت به یک اندازه زیباست.
بنظر میاد شخصیت حامی ای داشته باشی و همیشه اطرافیانت رو تشویق به رشد و پیشرفت میکنی و حتی تا جای ممکن در هموار سازی مسیرشون نقش داری.
هر حرفی رو قبل گفتن مزه مزه میکنی و بعد به بهترین زبان بیان میکنیش و همچنین قلم زیبایی در نوشتن و توصیف کردن داری.
بامزه گی و طنز بخصوص خودت داری و بقول فرنود بامزه ترین فرد اینجایی
بنظر تا حد زیادی با ثباتی و تصمیم هات رو تغییر نمیدی و زیاد از این شاخه به اون شاخه نمیپری شاید هم کلا آدم ریسک پذیری نیستی و حوصله ی ناهمواری رو نداری.
میوزیک تیستت هم شاهکاره و اگه قرار باشه با یکی از اعضای فلشخور سفر جاده ای برم قطعا انتخاب اول و آخرم خودتی.(قرار نیست سر انتخاب آهنگ دعوا کنیم:دی)
خلاصه که بوسه های فراوان به تو ای بانوی زیبا و دوست داشتنی<۳
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa
فک کنم همین تازگیا یجا نظرمو راجع به صنم گفته بودم فقط یادم نمیاد کجا.
خیلی خلاصه طور میتونم نیکی رو در باهوش ؛ عاقل ؛ بالغ ؛ درس خون و لایق بهترین ها توصیف کنم.
با آرزوی بهترین ها برات زنِ حاجی ((: Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa
صنمعلی/نیکی/صنم
دوست خوشگلم
یه لیدی کلاسیک و زیبا♡
نیکی هم از اون دوستهای اولیه من در روزهای اول حضورم بود
نیکی خونگرم هست ولی کمی دیرجوشه
درونگراست اما احساساتشو خوب بروز میده
به افراد متضاد خودش جذب میشهD:
خب صنم جانم
تو چارچوب و حد و حدود بسیار زیاد داری و خودت رو زیاد سرزنش می کنی
بااینکه به من گفتی مرموز ولی حس می کنم فرافکنی می کنی و خودت هم رمز و راز زیاد داری
پشتکار زیادی داری و صبوری
تو هم یک روح کلاسیک داری مثل دختری که انگار از گذشته به آینده اومده و هنوز نتونسته روابط آدمهای جدید و سلایق و علایق جدید رو درک کنه
انگار هرروز از چیزهایی که دور و برت می گذره بیشتر متعجب میشی و با خلق اخلاق مدار و پر از مرز تو جور نمیشه
کتاب زیاد می خونی باسوادی اطلاعات زیادی داری و طنزت هم درک نمیشه متاسفانه
احساس گمگشتگی داری و بین باید و نبایدها گیر افتادی
اما تصور می کنم به عشق در یک نگاه و یک عاشقانه ی کلاسیک علاقه داری و نیازت از عشق اینه که معشوقت نازتو بکشه و لوست کنه
علاقه ی زیادی به جمع آوری اشیا قدیمی مخصوصا کتابها و اکسسوریها داری
و با کسی قهر نمی کنی اما خودت رو آروم آروم کنار می کشی
یک جمع کوچک ولی صمیمی رو ترجیح میدی
رو نوشته هات حساسی مخصوصا هکسره
دوستت دارم زیبا
با آرزوی موفقیت♡
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
  فلشخور جاییه که...
  دوران کودکـی شما و مدیران فلشخور !
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
  آرشیو امضا و آواتار کاربران ٨____٨

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان