موضوعها: 1,593
سپاس ها 15715
سپاس شده 10028 بار در 6595 ارسال

حالت من: هیچ کدام
«مردم اصلاً نمیخواهند حقیقت را بشنوند، آنها فقط میخواهند آنچه را که از قبل میدانند یا فکر میکنند میدانند، حقیقت داشته باشد.»
#آدولف_هیتلر | (سخنرانی در ۲۴ آگوست ۱۹۳۱)
سپاس ها 15715

نه فقط مارکسیسم قادر نیست که در هیچ کجا یک نظام فرهنگی یا اقتصادی خاص خود را پدید آورد؛ بلکه حتی قادر نیست، بر طبق اصول و مبانی خود همین تمدن و نظام اقتصادی را که حاضر و آماده پیش روی اوست پیش ببرد. مارکسیسم مجبور است، از راه بازگشت به اصل شخصیت، دست به سازش و مصالحه بزند، همانگونه که نمیتواند این اصل را در سازمان و حزب خود به دور افکند.
✍?#آدولف_هیتلر | نبرد من (شخصیت و آرمان دولت مردم، ص۴۲۱)
سپاس ها 15715

برای ما این سه کلمه که اغلب بدون اندیشیدن بیان میشوند، چیزی بیش از شعارهای صرف هستند:
عشق، ایمان و امید.
ما ناسیونال سوسیالیستها، میخواهیم میهن خود را دوست داشته باشیم و یاد بگیریم که آن را دوست داشته باشیم، فقط آن را با خلوص نیت دوست داشته باشیم و هیچ بت دیگری (بیگانه) را تحمل نکنیم. ما فقط یک منفعت را به رسمیت میشناسیم: منفعت مردممان... ما امیدواریم و معتقدیم که میهن مان دوباره به عظمت و قدرت باز خواهد گشت و باید بازگردد.
~ #آدولف_هیتلر | #ایده_دولت
سخنرانی مونیخ، ۱ مه ۱۹۲۳
سپاس ها 15715

سخنان آدولف هیتلر پیرامون دولت و حقوق مردم:
«وقتی دولتی با استفاده از تمام ابزارهای در دسترس خود، مردمی را به سوی نابودی سوق میدهد، شورش به حق و
وظیفه هر یک از اعضای آن ملت تبدیل میشود.»
در مبارزه برای آزادی مردم، غریزه حفظ خود به ابزارهایی اشاره دارد که دشمن برای حفظ سلطه خود به کار میگیرد. این بدان معناست که مبارزه تا زمانی که خود دولت از محدودیتهای خاصی فراتر نرود، در چارچوب قانونی باقی میماند. مقاومت باید به محض اینکه دولت به ابزارهای «غیرقانونی» مبارزه متوسل شد، ترس از آنها را کنار بگذارد.
نباید نکته اصلی را فراموش کنیم: هدف نژاد و فرهنگ بشر حفظ شکل خاصی از دولت (به ویژه یک دولت خاص) نیست، بلکه حفظ اصل ملی است.
سپاس ها 15715

«چون ما میهنپرست هستیم، به احساسات میهنپرستانه دیگران احترام میگذاریم. غرور ملی ما به معنای تحقیر دیگران نیست، بلکه به معنای احترام و دوست داشتن مردم خودمان است!»
#آدولف_هیتلر | سخنرانی اول اوت ۱۹۲۳ در مونیخ، آلمان
سپاس ها 15715

« من حداقل آنها (یهودیان) را مجبور کردهام که نقاب از چهره بردارند. حتی اگر تلاشهای ما به شکست منجر شود، این شکست موقتی خواهد بود. زیرا من چشم تمام جهان را به خطر یهودیان باز کردهام.»
#آدولف_هیتلر | سخنرانی در سال ۱۹۴۴
سپاس ها 15715

"در سیاست دوست و دشمن وجود ندارد یک روز با بدترین دشمنانت متحد می شوی یک روز هم بهترین دوستانت بهت خیانت می کنند."
• آدولف هیتلر، پیشوای رایش سوم.
سپاس ها 15715

مکس فرانکل، روزنامه نگار یهودی که در سال 1931 با آدولف هیتلر مصاحبه کرد. برداشت ماکس فرانکل از هیتلر:
عکس هایی که توسط روزنامه ها از آدولف هیتلر معمولا نشان داده می شود انصاف را در حق رهبر شکست ناپذیر نازی ها رعایت نمی کند، برخلاف ادعا های رسانه ها ما(منظور دولت آمریکا)؛ او خیلی جوانتر از چهل و یک سالگی به نظر می رسد، هیکل ورزشی، رفتار نظامی، چهرهی شاداب، و قیافهی قدرتمندش که با سبیلهای نازک، نوک تیز و تهاجمیاش تقویت شده است، تصور یک افسر آلمانی قبل از جنگ را با لباس غیرنظامی ایجاد میکند.
▫️ فرانکل:
آیا یهودستیزی سنگ بنای پلاتفرم نازی هاست؟
▫️هیتلر:
یهودستیزی؟
این خود هدف اصلی ما نیست، برنامه ما پاکسازی آلمان از تمام عناصری است که مانع بازگشت این کشور به شرایط عادی می شود. آلمان باید به یک سرزمین آلمانی برای شهروندان آلمانی آزاد تبدیل شود «نه به بردگان آلمانی تحت سلطه سرمایه داری یهودی».
سپاس ها 15715

"در سیاست دوست و دشمن وجود ندارد یک روز با بدترین دشمنانت متحد می شوی یک روز هم بهترین دوستانت بهت خیانت می کنند."
• آدولف هیتلر، پیشوای رایش سوم.
سپاس ها 15715

«به عنوان یک ناسیونال سوسیالیست و یک سرباز آلمانی، با دلی سخت وارد این مبارزه میشوم. تمام زندگی من چیزی جز یک مبارزه طولانی برای مردمم، برای بازسازی آنها و برای آلمان نبوده است. در این مبارزه تنها یک شعار وجود داشت : ایمان به این مردم.
یک کلمه بود که هرگز یاد نگرفتم : تسلیم شدن.
— #آدولفهیتلر، از سخنرانیای که در رایشستاگ برلین در اول سپتامبر ۱۹۳۸ اجرا شد .