امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا

حاجي از كي تا حالا سوي 38 اومده اونم تو ايران؟؟Big Grin
واي تركيدمBig GrinBig GrinBig Grin
خلبان هاي اون موقع ايرا توسط شاره خدا بيامرز تو ايلات متحده آموزش ديده شده بودن! اونم با نمره ممتاز!
اكثرشون هم تو جنگ پرپر شدن! الان كجا دارن آموزش ميبينن؟
اگه بمب اتمي ميگيم نه!! بمب خلع بزنن چي؟ اينقدر سوي 28 28 نكن! اندازه چرخ رپتور هم توانايي نداره!
بعد رو چه حسابي ميگي كشوراي اروپايي دارن تسليحات صادر ميكنن به امريكا در حالي كه خودش بزرگترين صادر كننده سلاح تو جهانه؟
عراق رو با آمريكا مقايسه ميكني؟ بزار حاليت كنم عراقيا بخاطر ترسشون جنگو باختن!!!
مثال:

روز يكم اسفند 1365 دو فروند ميراژ پیش رفته F1EQ فرانسوی در اجاره ارتش تازی عراق 6 فروند سوخو -22 روسی نیروی هوایی عراق را که سكوهاي نفتي ایران در خليج فارس بمباران کرده بودند اسكورت مي‌كردند !

خلبان یکی از این دو فروند ستوان يكم خلبان « احلان عبدالقادر » یکی از بهترین خلبانان آموزش عربستان سعودی بود که در این بین مشغول رهگیری و شکار یک فروند فانتوم اف 4 غیر مسلح ایرانی در بین راه شد !! غافل از اینکه این فانتوم اف 4 تله موشی بود که گربه درنده آسمان ایران کار گذاشته بود و وقتی داشت سعی میکرد روی اف 4 بی زبون قفل کنه ... موشک فونیکس اف 14 تامکت بهش اثابت کرد حتی فرصت نکرد بفهمه از کجا خورده !!

همون لحظه لیدر سوخوها با آخرین قدرت روی رادیو فریاد می‌کشید:

« اف ـ اربع‌عشر، اف ـ اربع‌عشر، یالا، یالا».
« اف ـ اربع‌عشر، اف ـ اربع‌عشر، یالا، یالا».

تا به حال با مگس کش به یک اسکادران مگس یورش برده اید ؟!

هفت فروند جنگنده برتر ( هر 6 فروند سوخو و تنها میراژ باقیمانده) که قاعدتا میتونستد تام کت رو تیکه تیکه کنند !! بلافاصله طوری پخش شده و از نظر ناپدید شدند که انگار هرگز وجود نداشتند !!

بگذریم که خلبان اف 14 تامکت و فانتوم اف 4 و اپراتور رادار زمینی ایران اون روز از خنده روده بر شدند و تا مدتها برای سرگمی صدای ضبط شده رو روی رادیوی قابل شنود توسط عراق پخش میکردند ....... چند ماه پیش دوباره صدای ضبط شده رو به رخ خلبانان تازی عربستان سعودی میکشیدند !! .......

هنوز هم هر وقت یه خلبان ایرانی بخواد با یه خلبان عرب کل کل کنه مهم نیست اون خلبان ایروفاتر تایفون باشه یا اف 22 رپتو !! یا اف 16 شاهین ..... فقط کافیه بگه :

« اف ـ اربع‌عشر، اف ـ اربع‌عشر، یالا، یالا» !!!

(28-11-2012، 11:08)تکاور کوهستان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با سلام خدمت همه هم وطن های گلم
اولا برای مقایسه توان نظامی شمردن تعداد تجهیزات وتسلیهات کارناشیانه و اماتوری است این را به عنوان یکی از مدافعان وطنم ایران خدمت عرض میکنم دوما این آمار به طور کل اشتباه است چه در مورد ایران و چه امریکا سوما ما در خاک کشور خود میجنگیم و با ان اشنایی کامل داریم +تجربهای قبل -برای پیروزی در میدان نبرد سلاح حرف اخر را میزند ملاک هست ولی شرط نیست هر چه قدر دشمن بزرگتر چشم ان هم بزرگتر ما به چشمش ضربه میزنیم و در اخر اگر روزی جنگی شود به همه شما دوستان گلم عرض میکنم ما با تمام وجود هستیم خیالتان راحت ما ارتشیان 24ساعته دشمن را رصد میکنیم درست خاموشیم وزیاد رسانه ای نیستیم ولی با تمام قوا و بی ادعا برای ناموسمون وطن -خاک- دین و رهبرمون تا آخرین نفس وقطره خون میجنگیم بدون هیچ توقع مثل 8سال جنگ که ما کردیم و بقیه به حساب خودشون گذاشتن ما بعد از جنگ بازسازی ونوسازی ارتش شروع کردیم و بقیه رفتن دنبال سهمشون
از کارهای نکرده .درود به شرف 48000شهید ارتش که همشون مظلوم هستند. وسلام
حاجي همه اميدم به موشكاتونه! :|
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
 سپاس شده توسط آریوبرزن ، hossein.
آگهی
به نظر من اگه ایران اینقدر ضعیف بود آمریکا تا حالا هزار مرتبه حمله کرده بود 2chw
اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.

دومین روز بارانی چطور؟ پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.

و سومین روز چطور؟ گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری
چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.

وچند روز پیش را چطور؟ به خاطر داری؟ که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم
برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم…

فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو...
پاسخ
(13-11-2012، 16:11)aazaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان
ایران70درصد
امریکا26درصد

الان این تیکه بود...Undecided
پاسخ
امریکا اگه بخواد حمله کنه 10 سال بعد حمله میکنه چونکه الان توی افغانستان جنگ میکنه و اگه کشور های همسایه ایران رو تسخیر کنه میتونه نیروی هوایی ایران رو فلج کنه اما ایران نمیخواد که نیروی هوایی از کار بیوفته چون اصلی کاری نیرو ی هوایی هست در ضمن گفتم بهتون الان ایران کشور جهان سوم هست و چیزی برای از دست دادن نداره ولی امریکا خیلی چیزا داره و میدونی اگه یه F 22 رو بزنن خرجش برابر 10 تا سوخو 28 هست ینی ممکنه امریکا ایران رو شکست بده ولی خیلی خرج بر میداره در ضمن F 22میتونه موشک حرارتی رو منحدم کنه ولی نمیتونه موشک المکتریکی رو منحدم کنه و 90 درصد موشک های زمین به هوای ایران الکتریکی هستن و لازم نیست قفل کنن بزننش میره پدر F22رو در میاره و F 22هر چقدر میخواد افزایش سرعت بده چونکه موشک ها الکتریکی سرعتشون از هر چیزی بیشتره تنها ایرادی که دارن قدرت مانوور کم تری دارن ولی تا خلبان به خودش بیاد جت مبارکش رو تیکه تیکه کرده.
پاسخ
 سپاس شده توسط wushu
اهمممممممممممممممم جمع کنین برین خونه هاتون
امروز مرغ خریده بابام 13 تومن :l جنگ چیه ماخود تحریمی داریم فعلا :l
پاسخ
همينجوريش زاييديم! بعد ميخوايم جنگ كنيم؟
نه عمو جون! اينخبرا نيست! جنگ بشه اونايي كه پول دارن ميرن خارج اونايي كه ندارن ميرن قايم ميشن!
بعد منه بدبخت كه 2 ماه ديگه سربازم بايدبايه ژ 3 برم جولوي تانك!
:|
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
 سپاس شده توسط آریوبرزن
حمید جان
قبول کن نمیتونی ثابت کنب
نه خودت یکم فک کن
آخه....
تو میایی سوخوی 38 رو با اف22 مقایسه میکنی
نیروی زمینی رو مقایسه میکنی ایران قوی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی آمریکا یه غوله اسراییل غولتر اروپا هم که غول علا غول!!!!!!!!!!!!!!!
ول کن بابا

بیاد بیارین چه بسیار جنگها که تعداد اندکی نیروی با ایمان و شجاع در مقابل صدها هزار نیروی بی ایمان و ترسو پیروز شدند
پس اگر ایمانمون درست باشه برنده ایم
همیشه...
ســـــاکـت ، ســــنـگـیـن ، گــرفـتـه ، غــــمـــگـــیـن ، تـنـهـا
پــایــیــن - بــالا ، دوبـاره ، پـــایــیــن - بــالا
گــاهـی احــساس مــیکــنم هــمـزادیـم:

دریـــــا،دریـــــا،دریـــــا،دریـــــا.....
پاسخ
خب اخه اگه اینطوری بود که تاالان پاره پاره شده بودیم..._زاخا_
مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا 3
پاسخ
بعضی هاتون نظراتون به درد عمتون میخوره از نظر نظامی کاملا زیر خط فقری اینجا سایتی هستش که همه بچه هستن افراد متخصص هم نیست که بحث کنم باهاشون
سایت بازی رو چه به نظامی :l برید بابا بچه ها
پاسخ
آخه F 22 خر کیه؟به خاک ایران وارد نشده یدونه موشک الکتریکی میندازن دنبالش میره تیکه تیکش میکنه.
پاسخ
 سپاس شده توسط ارمين2012

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خفت(توان نظامی آلمان)
  تعداد تانک های ایران چقدر است؟ بهترین تانک ایران کدام است؟
  _سه مدل جنگنده ساخت آمریکا در دهه 1940-[نورثروپ]
  -هواگرد های آزمایشی ساخت آمریکا 2010-2019-
  -موشک‌های هوا به هوا جنگ سرد ایالات متحده آمریکا-
  -چند مدل هواگرد آزمایشی ساخت آمریکا از 1940 تا 1949-
  -سه مدل از برترین جنگنده های آمریکا در دهه 1990-
  -عکس هایی از هواپیما ترابری نظامی آنتونوف ای‌ان-۲۶-
  |-هواگردهای ترابری نظامی اتحاد جماهیر شوروی از ۱۹۶۰–۱۹۶۹-|
  -عکس هایی از هواپیما نظامی بوئینگ ئی-۳ سنتری-

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان