06-03-2012، 18:52
باهاش اول اس ام اس بازی میکنم یه 20 تومن ازش شارز میکشم
بعد شمارشو میدم به همکلاسیهام میگم که اونا حالا تن تن بهش بزنگن
|
اگر شما مزاحم تلفنی داشته باشيد چيكار ميكنيد ؟؟ |
||||||||||||||||||||||||||
06-03-2012، 18:52
باهاش اول اس ام اس بازی میکنم یه 20 تومن ازش شارز میکشم
06-03-2012، 18:55
(06-03-2012، 18:52)ZUSE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
07-03-2012، 14:43
ایرانسل قابل شکایت نیست و هیچ کاری نمیشه به کسایی که ایرانسل دارن کرد.اولا فحش میدادم اما مثل فرید زنگ میزنم میگم شما زنگ زدید چیکار داشتید؟اگه چرت و پرت گفت کارم به کارش نیست بزار شارژش تموم بشه
من تابستون یک عالمه مزاحم داشتم همشون هم بچه مازندران بودن اخه یه خری شمارمو پخش کرده بود انقدر پسرهای باحالی بودن زنگ میزدن من فقط میخندیدم از پسرا تهران خیلی بهتر بودن من بهشون فحش دادم فایده نکرد اخر خطمو یک ماه خاموش کردم البته بعد تابستون چون سرگرمی خوبی بودن فکر کنم پسر های مازندران منو با اون اسم الکیم بشناسن
![]() ![]() ![]() ![]()
13-03-2012، 16:26
من زنگ مینزم به رفیقام با یه شماره دیگه صدا دختر در میارم استعدادم خیلی خوبه تو صدا دختر در اوردن زنگ مینزم بهشون ازشون شارژ 5 تومنی میگیرم بعد خودمو معرفی میکنم بعد که سوختن بای میدم
![]() ![]()
13-03-2012، 17:07
پسرا تا باهاشون دوست نشی نبینیشون که ش نمیخرن عجب دوستایی داری!!!!!
13-03-2012، 17:11
(13-03-2012، 17:07)امتیس سارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. كلا خنگ زياده ![]() ![]() واي يكي از دوستام 30 تومن با تقليد صدا از يه نفر گرفته بود ![]() ![]() اينقدر خنديديم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
13-03-2012، 17:13
(13-03-2012، 17:11)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. 30 توووووومن؟؟؟؟؟؟؟؟خداااااا!!!!!!دوستایه من که هر وقت میخوان ش از پسره بگیرن پسره تا باهاشون قرار نذاره نبینتشون دو ماه با هم نباشن نمیگیرن
13-03-2012، 17:14
جوابشو نمیدم ولی اگر سمج شد کاری میکنم که دیگه هوای چنین کاری به سرش نزنه /چون من یه داداش دارم که تقلید صدا میکنه اگه پسر باشه میگم صدای دختر دربیاره وحسابی سره کارش بذاره صداش رو هم ضبط میکنیم بعدبهش میخندیم اگه د..باشه که اصلاًجوابشو نمیدم به دلایلی....
13-03-2012، 17:16
دوستای منم زیاد ادمو سرکار میذارن
ش دختره گرفته بود با هم قرار گذاشته بودم جلو خودم دوباره بهش پیامک زدم اون قدر اون جا بمون که زیر پات علف سبز شه ![]() ![]() ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|